Komentari na vest

Raste temperatura u Atini: PAO ovako veliki transfer nije napravio 15 godina

S

Saguenay

pre oko 1 mesec

Panatinaikos,AEK, PAOK, Olimpijakos svi maju ili manji ili isti klupski budžet od Zvezde ali igrače koje dovode prave razliku kvalitetom. Zvezda dovodi igrače preko Pere, Mike, Laze. Tu logike i želje za napretkon nema ali teškog lopovluka i te kako ima.
K

Komentator

pre oko 1 mesec

Jedino si u pravu za AEK, ali za PAO, PAOK i Olimpijakos (naročito poslednja dva navedena kluba) nisi. U Oliju su pre koju godinu igrali Marselo, Hames i Rafinja primera radi
S

Selek

pre oko 1 mesec

Ajde ne lupaj drug idi gledaj crtace
G

Gost833

pre oko 1 mesec

Kakav buckuris od ekipe...takav će i biti rezultat na kraju sezone.
И

И

pre oko 1 mesec

Ovde je vrhunski posao uradio samo Galatasaraj. Za 2 miliona dovesti igrača koji je nekad kao veliki talenat bio procenjen i na 30, prodati sad za 7, iako je odigrao ispodprosečno. Pao već mnogo rizikuje sa ovom cifrom.
M

Maestro

pre oko 1 mesec

Zasto Milson a ne Tete?Zato sto na transferu Milsona moze da se zatvori kombinacija za dobrobit svih koji u njoj ucestvuju,zato sto Tete ide u jacu ligu,u bolji ambijent,a isto bi tamo otisao i Milson samo da su ga pozvali...
S

Srdjan88

pre oko 1 mesec

Trazimo lijevo krilo, ovaj je desno. Drugo, da smo doveli ovoga ti bi kukao kako nije dao nijedan gol u Turskoj ligi i da je propao nacisto. Realno cudno da takva klasa u takvoj ligi u Galati nema gola a davao ih je u Francuskoj npr. Milson je u sezoni 22/23 dao par golova u Rusiji pa je presao u Ankaragucu i tamo dao 5 golova za polusezonu. Nakon toga Makabi gdje u ligi imao 6 golova i 6 as na 18 meceva. Propustio je 8 meceva zbog Kupa africkih nacija inace bi imao jos bolji ucinak. Dakle Milson je isto relativno mlad kao ali u formi i njegova cijena raste dok je Tete igrac u padu i njegova cijena pada i ne bude li u PAO davao golove to ce biti promasena inveaticijeni nema sanse da vrate ulozeno. Milson bas tesko da u nasoj ligi ne bude efikasan kada je bio i u Rusiji, Turskoj i Izraelu zadnje dvije godine. Eto, valjda je jasnije zasto Milson, sigurnija je opklada na njega. Tete je kockanje jer vrlo lako moze da bude promasaj.
@

@Maestro

pre oko 1 mesec

Zato sto je jedan iz Izraelske lige, a drugi iz Turske. Zamisli da uzmemo i nazovemo ga. Dobar dan gospodine Tete, mi smo iz Fk Crvena Zvezda i hteli bi smo da nas poja… tu tu tu. E tako bi tekao razgovor, ljudi ne zele da igraju u ovoj ligi, na njivama u Ivanjici, Surdulici… Evo Bukariju se od zimus smanjila cena jer je igrao samo u nasoj ligi.
D

Dejanii

pre oko 1 mesec

Terzic govori da će Zvezda dovesti igrača od 8M . Zašto nije ovako nekog. Ovaj ima dobro iskustvo, nije loš igrač, igrao za Shakhtar, Lyon, Fener koliko ja znam. Za takvog igrača dato te pare je pun pogodak, a ne za igraca iz izraelske lige ako je tačno sto sam procitao, 6M plus 20% od idućeg transfera. Igrač koji je igrao ligu losije rangiranu od naše.
D

DDF

pre oko 1 mesec

Grcki klubski fudbal naspram raspalog srpskog klubskog fudbala ima novac,stadione,infrastrukturu,kvalitetniju ligu,tribine vodecih klubova su ispunjenjeni do zadnjeg mesta,klubovi redovno igraju evropska takmicenja,klubovi ulazu u tim i klubovima se finansijski vraca ogroman ulozeni novac...svaka suprotnost od nasih klubova gde je jedino vazno kako ukrasti novac od kluba,igraca,prodaje igraca
G

Gost13

pre oko 1 mesec

7 i po miliona za igrača koji ima 0 golova na 33 meča u Turskoj ligi? Pa više dao Šerif sa nula tehnike. Ovaj lik od Šahtjora nije igrao ništa posebno, zanemari klubove.
K

Komentator

pre oko 1 mesec

Polako, sačekajmo kraj roka. Nije ni izraelska liga mnogo slabija od naše
1

1100

pre oko 1 mesec

@DDF...tu ima i jos nekih faktora...niko od stranaca nece da dodje u Srbiju i da igra po nekim njivama i selendrama...po zimi i blatu...uslovi katastrofalni..infrastuktura skoro pa nula...stalno neke napetosti i tenzije...mafijanje po klubovima..itd.itd...da bi privoleo neko zvucnije ime da dodje kod nas..moras da mu ponudis skoro duplo vecu lovu...cak ni to nije garant...pre ce da izabere Grcku..more..ostrva...nego ovu zabit ovde.
X

XavieRS

pre oko 1 mesec

gomila proseka i oporavljaca karijere..