Komentari na vest

Rasistička bura ne prestaje: Nemcima smeta i Gundogan!

g

goci1

pre 4 meseca

Trebao si lepo za Tursku da igras, Pavlovic za Srbiju... i svi ostali pa neka vredjaju onda svoje
V

Vlada*60#

pre 4 meseca

I kod nas je počelo sa klupskim sportovima. Panter je kapiten KK Partizan, pored Andjušića ili Avramovića. Zato im i ide ovako 0-7. Nisam baš srećan ni što je Dragović bio kapiten FK CZ. Kapiten je uvek bio i biće legenda i simbol kluba, a ovako idemo u propast.
C

Ciceron

pre 4 meseca

i bas je Nagelsman rekao: “ sta se izdogadjalo”. Bruka da se ovaj rogobatni izraz kao i mnogi drugi odomacio u srpskom jeziku. Vi sto prevodite i pisete tekstove imate posebnu odgovornost da se neguje normalan knjizevni jezik.
S

Skid81

pre 4 meseca

Kako godine budu odmicale, ovo ce biti sve izrazenije. Nacionalizam ce buknuti na zapadu zato sto vec sada pridoslice imaju ista prava u tim drzavama kao I starosedeoci. To je pitanje vremena, a naravno prelice se I na sport.
D

DankeDojcland

pre 4 meseca

Njima vece kazne od ovoga nema! Igraju im migranti-Turci, Siptari svojevremeno, Poljaci, kolonijalci iz africkih zemalja, pa je cak i Srbo napaceni u svemu ovome..A ne tako davno su ih gurali u furune i pokusali da ih istrebe..Toliko "mocna" nacija a ne mogu da nadju 25 cistokrvnih SSovaca..Mnogi se ne secaju da su u kosarci svojevremeno takodje bili pripadnici staaarih nemackih porodica po prezimenu Okulaja, Green, Pesic, Nowitzki..Bog nekada ima vrlo cudan smisao za humor, zar ne?
P

Pfc

pre 4 meseca

Pa i nama Ljaja igrao, a zarili i palili smo po Bosni.

Bojan Lordinho

pre 4 meseca

Bravo brale!!! 💪
D

DKP

pre 4 meseca

Jednostavno, igrač Nemačke, Italije, Francuske, Španije će imati veće šanse za titulu nego Turske, Nigerije, Alžira, Maroka, Sudana ili tamo neke Srbije. Svakako je bolje navesti u katalogu prilikom prodaje da igraš za top 10 zemalja no za 30,40... Malo je roditelja koji su vaspitali decu danas pravilno. P.S. kod "mešanih" roditelja mi je razumna priča da težiš jačem timu, ali treba čovek da bude realan. Muka mi je kad "naši" klinci kažu Nemačka, Aus,Sva, SPA, Fra, mi je dala nešto...možda bi dala i Srbija da nije bilo njihovih bombi, sankcija i sl.
d

da smo

pre 4 meseca

bili pametniji i ne .urcili se celom svetu ne bi bilo ni sankcija itd..mesas uzrok i posledice .... Imali smo rat iz koga su neki izasli neverovatno bogati na krvi obicnih ljudi. I vladaju i pljackaju i danas na osnovu podela.. Oprobani recept..
K

Khanbg

pre 4 meseca

Da, u pravu si. Mi smo se .urcili celom svetu jer nismo pristajali da budemo njihova kolonija. Jbg, morali su to na silu da urade, protiv svih zakona i prava. Tako da uzrok i posledice zaebi, bavi se drugom politikom, dnevnom.
D

Demokrata

pre 4 meseca

Pokrstiš ih i onda nemaš problema sa terorizmom.
S

SvrakaShearer

pre 4 meseca

Kamo sreće da su Gundoğan sad i Ozil nekad presli Galatu i Fener i mesto Nemačke bili kapiteni i predvodnici Turske reprezentacije
P

PKG

pre 4 meseca

Nista se drugo ne moze ocekivati od Nemaca ,svi znamo ciji su potomci ...Da uradi to neko drugi,bio bi oteran sa EP i bilo bi mu oduzeto domacinstvo ,ali u ovom svetu ,Nemcima i Englezima je sve dozvoljeno ... Ali ,sto bi rekli nasi stari:" Nicija nije do zore gorela"...
T

Tomirdi

pre 4 meseca

Kakav bi kod nas bio odgovor, na pitanje: Da l’ u kosarkaskoj reprezentaciji Srbije trebaju da igraju tamnoputi igraci? Pa 90% nacije bi odgovorili da ne treba.
C

Coa Koln

pre 4 meseca

@tomirdi da , kod nas bi odgovor bio ne iz cisto kosarkaskih, sportskih razloga... ovo kod njih je cisti nacizam... mene je iznenadilo da ih je tako malo! ne smeju da se izjasnjavaju pa se kriju ali mrze strance, pogotovo istocni nemci! ima i onaj snimak ,koji se nedavno pojavio, gde njihova omladima peva "nemacka nemcima , stranci napolje"....
A

Ajao

pre 4 meseca

Ovi Nemci de raspadaju više nego mi.
B

Betoven968574653

pre 4 meseca

Taj Gundogan igra kriminalno. Potrošen igrač. zbog toga treba da im smeta, a ne zbog tamne puti.
0

000

pre 4 meseca

Gundogan 6 najbolje ocenjeni igrac prosle sezone u La Ligi ali ajde ti znas bolje
V

Vlado Banja Luka

pre 4 meseca

A nisu tako davno bila ona divna vremena kada su za Njemacku svim srcem igrali cistokrvni i domicilni Nijemci: Miroslav Klose, Lukas Podolski, Zerom Boateng i Mesut Ozil...
S

Stranac

pre 4 meseca

Sve to stoji. Civilizacijski je glupo o tome pričati. Ali nije to baš tako naivno. Sećam se svetskog prvenstva u Španiji ili možda čak Argentini. U Francuskoj reprezentaciji igrao je jedan crnac, Trezor. Danas tamo igra jedan belac. U Turskoj recimo danas vi nemate igrača poreklom iz neke druge zemlje. Stavite malo prst na čelo i batalite se civilizacije. Francuska ako ubrzo ne uvede apartheid, demokratija će joj doći glave. Francuzi, oni pravi, neće se pitati više ni za ništa.
K

Kdkd

pre 4 meseca

Pametni, a Gudelj, Ratkov...?
П

Па...

pre 4 meseca

...Гудељ и Ратков нису црнци.
K

Kraljević Marko

pre 4 meseca

A o čemu ti to lupaš?
Z

Zokilii

pre 4 meseca

Ma kakav rasizam?Sta Pavlovic ima da igra za,Nemacku,ko ji si ti Nemac?gde su ti roditelji da ti to kazu!Sta si ti duzan Nemackoj..nista!Zasluzio si svoim radom trudom talentom mesto u Bajernu,nisi samo ti dobio sansu u Bajernu al ti si je svojom zaslugom izborio..Ako zbog tog moras da igras za,njigovu zemlju..i ako te zbog tog nece vise Bajern..hoce te Liverpul Siti Real Inter ..jel vredis gde je problem?roditelji
G

GhostRider

pre 4 meseca

Koliko to Francuzi imaju Francuza u reprezentaciji?
N

Nenad1246

pre 4 meseca

Svi su Francuzi jer drugačije ne možeš da igraš za reprezentaciju Francuske.
n

nikzzz

pre 4 meseca

Konačno nemci da počnu da se dozivaju pameti...
D

Delija 75

pre 4 meseca

Eeeee Pavloviću...čiji si ti posle ovoga...
0

015

pre 4 meseca

A nije ih briga za 83% kojima to ne smeta, nego se uhvatili za tih 17% To je demokratija Cisto licemerje
v

v1ad

pre 4 meseca

Pa malo jeste cudno da ti 1.2% ukupne populacije cini tipa 30% reprezentacije.
K

Kdkd

pre 4 meseca

Nema tu nista cudno. Ima nemacke papire, Nemac je. Mi smo imali 90ih kad je najgori rasizam postojao, Nadja, Govedaricu, Duljaja, Santraca za trenera i nije bilo cudno, a tebi cudno sto igraci drugog porekla igraju u nemackoj reprezentaciji. To je bas jadno, rasizam je bas jadna stvar, samo losi ljudi to sire i to oni koji ne znaju nijednog stranca licno, nisu sa njim pricali, jeli, pili...Zaboravljamo sebe brzo, kakvi smo mi, a druge olako proglasavamo gorima od nas.
B

Bolest

pre 4 meseca

U čemu je problem sa govedaricom, duljajem I ostalima? Koju logiku koristiš da povežeš ove dve priče? Jel si proveravao skoro iq... Lepo bi bilo da to uradiš pre nego što pokušavaš da zvučis pametno...
П

Па...

pre 4 meseca

...Нађ је Мађар који се изјашњава као Србин, као Катаи. Дуљај је Горанац. Говедарица је Србин преко Дрине. Исто и Сантрач. Никакве везе нема та прича. Ови странци у Немачкој су као да сад за Србију игра неки Кинез или Индијац, дете неког мигранта.
h

hyper mass

pre 4 meseca

Nije to nikakav rasizam.Jednostavno,i reprezentativni sport je počeo da gubi smisao.
M

Mm22

pre 4 meseca

Robert Andrih nije Nemac?
М

Миркан

pre 4 meseca

Да, врло вероватно нетачна информација. Сад сам баш гуглао и нисам ништа наишао на немачким медијима. Можда евентуално са мајчине стране, али нема ништа на нету да поткрепи то. Иначе, пореклом из околине Дрездена, стриц му је био доста познат играч у бившој Источној Немачкој. Ако ћемо већ да бројимо крвна зрнца презиме, односно тај наставак -их, има словенско порекло и поприлично је често у источној Немачкој, поготово у Саксонији око Дрездена где је некад била велика популација Лужичких Срба који су полако асимиловани у 18-19том веку.

PFK NIŠ

pre 4 meseca

Ti koji su ispitani su pravi Nemci. Ja smem da se kladim, da pitaju samo cistokrvne Nemce, nijedan ne bi glasao da u reprezentaciji ima bilo koga, a da nije Nemac. Za ove turke i crnce me briga, ali kada vidim da nasi kopiraju Nemce u svemu, muka mi.
m

miile

pre 4 meseca

mi ispadosmo teški rasisti
3

3C

pre 4 meseca

Mi nismo rasisti niti cemo ikad to biti.
П

Па...

pre 4 meseca

... тешко да смо ми расисти. Никад нисмо имали робове. Никад нисмо имали колоније. Никад никог нисмо напали. Африканци студирају у Београду још од доба Тита.
@

@Pa…

pre 4 meseca

Druze trebas malo otici iz srbije. Ta bolesna propaganda nas je i kostala.
J

Jsjsjsgyk

pre 4 meseca

Kojih je korena Andrich iz Leverkuzena? Jel neki naš ili...?
N

News

pre 4 meseca

Njegovi su iz Belorusije
Q

Qnde

pre 4 meseca

Mislim da mu je baba iz Kolasina
K

Kdkd

pre 4 meseca

@Qnde Pomesao si ga sa Kolasincem
V

Venom

pre 4 meseca

Smetace im i Pavlovic uskoro.Dobro je Ozil rekao.Kad pobedjujemo onda sam Nemac a kad izgubimo onda sam stranac
H

Haxer

pre 4 meseca

To sto sam napisao za Nemce ne znaci da me briga za njih, i da ne mislim da je kod nas jos gore. Samo sam istakao cinjenicu..Ne morate da me napadate odmah
d

deradera

pre 4 meseca

Nikako mi nije bila namera da Vas "napadam"! Mislim da su svi ti igrači rođeni u Nemačkoj. I najbolji igrač košarkaške reprezentacije im je tamnoput i za njega znam da je rođen u Nemačkoj. Jednostavno posledica mnogobrojnih doseljnika koji su tu dugo. Pozdrav.
N

NoviSad021

pre 4 meseca

Tih 17% su pravi nemci.
H

Haxer

pre 4 meseca

Toliko drzava, a vise od polovine reprezentaciju nisu "njihovi", a kapiten im turske nacionalnosti..Demografski lagano propadaju..
V

Volim fucu

pre 4 meseca

Mi propadamo na svim nivoima i niko se ne sekira zbog toga.
d

deradera

pre 4 meseca

A mi rastemo!!?? Oni bar "propadaju" jer kod njih svi hoće da dođu i da žive, a odavde svi koji mogu hoće da odu !!! Pusti ti Nemce, snaći će se oni. Razmisli malo o Srbiji!!!