Rašford osam nedelja aut, Solskjer najavljuje pozajmicu

Vreme čitanja: 1min | ned. 19.01.20. | 21:34

Pukla kost u stopalu napadaču Junajteda

Poraz od Liverpula (2:0) nije jedina loša stvar koja je pogodila Mančester junajted. Možda još više od poraza od objektivno mnogo boljeg rivala Crvenim đavolima je pala povreda Markusa Rašforda, za koju se danas saznalo da će ga malo duže odvojiti od terena.

Lekarskim pregledima je ustanovljeno da će napadač Mančester junajteda odsustvovati s terena šest do osam nedelja. Malerima za klub sa Old Traforda nema kraja...
Imali smo premnogo povreda najbitnijih igrača: Rašford, Marsijal, Pogba, Mektomini... Mislim da ćemo potražiti sada neko kratkoročno rešenje, koje će nam pomoći da završimo sezonu. Pogledaćemo šta je najbolje, možda ako se pojavi neka dobra opcija za kupovinu, ali i pozajmica je opcija“, rekao je Ole Gunar Solskjer, menadžer Junajteda, posle meča sa Liverpulom.

Izabrane vesti

Norveški stručnjak objasnio je šta se dogodilo sa Rašfordom.
Doživeo je tešku povredu. U pitanju je prelom u stopalu, koji se dogodio na utakmici sa Vulvsima, a nije mu se događala ranije. Odsustvovaće neko vreme, neće se vratiti na teren pre pauze na sredini polusezone. Obično je potrebno šest nedelja za ovakvu povredu, ali moraće i na rehabilitaciju posle toga“, dodao je Solskjer.

Veliki je to udarac za Junajted, koji se bori za mesto u Ligi šampiona.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara