Trener Partizana o novajliji iz Italije: Ima mnogo kvaliteta, hitrine, brzine...

Vreme čitanja: 2min | uto. 10.03.20. | 20:40

Pohvale i Bojanu Matiću...

Bila je to klasična igra mačke i miša. Sastav Spartaka jasno je nagoveštavao da će Partizan imati lak posao u osmini finala Kupa Srbije, ali i pored toga u Humskoj imaju razloga za zadovoljstvo.

Branilac trofeja Kupa Srbije podsetio je na jesenje izdanja kada je brzom i efikasnom igrom kupio komplimente srpskog i evropskog auditorijuma... Pored toga crno-beli su na dobrom putu da angažuju veliku želju sportskog sektora, nekadašnjeg omladinskog reprezentativca Srbije Denisa Stojkovića.

Izabrane vesti

O njemu je posle trijumfa nad Spartakom pričao i prvi saradnike Save Miloševića, Milan Đuričić Đumi.
„To je dete koje je bilo u Torinu i Juventusu. Bio je selektiran u reprezentaciju Srbije sastavljenu od igrača rođenih 2002. godine. Osvojio je turnir u Zagrebu, igrao je sa Fićom Stevanovićem. On je talenat, treba da pokaže da li je trenutno kvalitet za Partizan. Ima mnogo kvaliteta, hitrine, brzine, usmernosti ka napred“, poručio je Milan Đuričić.

O meču nije bilo potrebno trošiti mnoge reči. Ipak, iskusni stručnjak pohvalio je učinak Bojana Matića.
„Danas smo imali deset šuteva ka golu u prvom poluvremenu. Napravili smo deset šansi. Tu smo podsetili na igru iz prethodnih šest meseci. Imali smo dobar prenos težišta igre. Naravno i Matić je pokazao kvalitet. Promašio je prvu šansu, ali nije klonuo. Za njega je bitno da kao novajlija daje golove. Spartak je mlada ekipa, ovog proleća pokazuju da mogu da igraju dobro u tranziciji. Dobro trče, dobro su postavljeni. Mada, mi smo danas bili motivisani da odradimo svoj posao i proces. Pokazali smo ono što radimo od prošlog leta, i to sa nekoliko mladih igrača. Tu, pre svega, mislim na Lazara Pavlovića koji je bio bolestan. Pokazao je raskošan talenat, kao i da na njega možemo da računamo dok Suma nije tu“, dodao je Đuričić.

(Foto: Star Sport)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara