(©Starsport)
(©Starsport)

Rajković na putu ka Benzemi! Al Itihad odustao od golmana Sitija i krenuo po Srbina

Vreme čitanja: 2min | čet. 25.07.24. | 12:19

U narednim danima bi moglo da dođe do dogovora saudijskog kluba i Majorke…

Procurila je juče vest da neimenovani klub iz Saudijske Arabije nudi 10.000.000 evra Majorki za Predraga Rajkovića, da je zagrizao i da bi srpski reprezentativac mogao na Bliski istok. Sada je poznato i koji je u pitanju.

Ugledna španska Marka je pod vinjetom ekskluzivno plasirala vest: Al Itihad je odustao od Edersona, golmana Mančester Sitija, i krenuo po Predraga Rajkovića!

Izabrane vesti

Prvo se Ederson našao na meti Al Nasra, međutim, nije pronašao arapski klub sa Mančester Sitijem. Nije želeo da iskešira 55.000.000 evra. Video je Al Itihad šansu, ali očigledno ni njemu uslovi koji su ispostavljeni nisu bili po volji, pa se odlučio za jeftiniju, a opet više nego kvalitetnu opciju.

Predrag Rajković je bio svetla tačka Srbije na Evropskom prvenstvu, skrenuo je pažnju brojnih klubova i – sva je prilika – uskoro bi mogao da postane treći Srbin u Saudijskoj Arabiji, mogao bi da krene putem kojim su pošli Sergej Milinković Savić i Aleksandar Mitrović, te da završi kod – Karima Benzeme.

Klub iz Džede je u ofanzivi, međutim, nikakvog dogovora još nema. Ali, posao bi mogao da bude sklopljen u narednim danima, piše Marka. Pregovaraće se ciframa, želeće verovatno na Balearima da uštinu što je više moguće, jer Al Itihad zna da bude i te kako izdašan.

U prilog tome ide činjenica da je danas ozvaničio transfer Muse Dijabija i Aston Vili platio čak 60.000.000 evra. Ovoga leta je iz ‘liga petice’ stigao i Usem Auar za 12.000.000 evra, a odranije su tu Karim Benzema, Engolo Kante, Žota i Luiz Felipe. Takođe, sredinom jula na klupu je seo francuski stručnjak Loran Blan.


tagovi

Letnji prelazni rok 2024MajorkaAl ItihadPredrag Rajković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara