Komentari na vest

Radonjić na posebnom režimu, Prucev nije nagrađen

D

Drvo

pre 42 minute

Prucev = Darko Lazović, samo da se ne napravi greška kao sa njim da shvati šta je prava duel igra tek u Italiji.
S

Srbadoo

pre oko 2 sata

Ma najbolje da se Jos zale I na sudije 🤣🤣. Igrate ovu smesnu ligi gde niko ne sme ni da zapreti Zvezdi i Jos imaju obraza pri sto nesto
T

Treba pricati

pre oko 2 sata

Sto ste oterali popovica. Juce je pokazao svima kakav je golman
N

Nenad1246

pre 38 minuta

Jer ima 37 godina i sam je rešio da ide u klub gde može poluamaterski da igra jer je hteo u penziju.
s

sashas

pre oko 3 sata

Mali Prucev igra najlepsi fudbal u Zvezdi!!
D

Drvo

pre 41 minuta

Posle Đige :) Svaki Đigonijev duel je pesma za nas rudare.
Z

Zauvek zvezdaš

pre oko 3 sata

Ko je gledao jučerašnju utakmicu a i novinar bi trebao to da zna da je u osnovnoj postavci igre Prutcev igrao desnog ving beka a ne klasičnog beka a Rodić levog štopera i to je tako bilo kad god je Zvezda imala posed lopte a to je 70% utakmice. Njih dvojca su prilikom transformacije u odbrani pokrivali pozicije klasičnih bekova i Prutcev je imao problema u branjenju igre 1 na 1 i ne može on da igra beka. Za njega je najbolje da igra klasično desno krilo kao protiv Partizana kada je Olajinka prebačen da igra klasičnog desnog beka iza njega. Što se tiče Rodića ovo juče za njega je bio test koliko može nakon što više od mesec dana nije igrao utakmicu. Poslednja mu je bila malo više od poluvremenu u prvoj utakmici protiv Bodea. Juče je po meni odigrao jednu sasvim dobru utakmicu. Na terenu je bio 90 minuta ali je imao problema sa snagom u poslednjih 15 minuta pogotovo što je za njega već uobičajeno godinama. On trenutno nemože da bude starter ali itekako može da posluži za poslednjih pola sata utakmice i odigra jako dobro ako uđe maksimalno koncentrisan. Isto tako i Radonjić samo poslednjih 20 minuta i ništa više. Ako je Olajinka spreman osmorica startera za Inter je poznato.Od stepena povrede Glazera zavisi ko će braniti a od izbora formacije zavisi koja će dvojca od ova tri igrača biti starter Drkušić, Ilić ili Maksimović. Ako se Milojević opredeli za isti raspored igrača kao protiv Partizana igraće Ilić umesto Ivanića i sve ostalo ostaće isto a ako se opredeli za defanzivniju varijantu igraće Drkušić štopera, Seol i Olajinka ving bekove i jedan od dvojice Ilić ili Maksimović na sredini a otprilike biće ova druga varijanta.
D

Dusmani

pre oko 3 sata

Samo nastavite da pljujete Radonju…Lako zaboravljamo ko nas je uveo u prvu LE i prvu LS. Mi smo najgori narod na svetu.
H

Hegrom

pre oko 3 sata

Sta je to brzina svetlosti? To je brzina kojoj zvezdina klupa ustaje na noge com njihom igrac padne u protivnickom sesnaestercu bio on sapleten ili se sapleo o svoju nogu. Sta ti je navila..a to sto vas okoreli navijac namerno pravi penal na derbiju to je vec druga prica.
L

Lakrdija

pre oko 3 sata

Druze pogledaj reakcije svojih igraca i trenera pa komentarisi...Najsramniji ste klub u istoriji samo jurite po terenu..
r

rrrr

pre oko 3 sata

Mnogo ste zastranili partizancici.Optuzujete Zvezdu za ono šta vi radite.
i

ivko svemirko

pre oko 1 sat

Ne, brzina svetlosti je kad ti šerif metne 3 komada a da ti nisi registrovao ni njegov prvi gol.
a

aman vise

pre oko 3 sata

Duarte ne moze da bude prvi napadac ni u domacoj ligi, ne pravi nikakvu razliku
G

Gostgost

pre oko 4 sata

Prucev odlican na krilu, ali on nije bek. Bolje da ga razvijamo kao krilo sto i jeste nego da ga sputavamo. Radonjica cemo tek da vidimo. A izjava za sudiju je skroz gospodska. Samo se setite prolecnih derbija i nastupa Partizanove medijske hobotnice, trenera, igraca... Da se ovo desilo Partizanu, sad bismo u sledece 2 godine slusali kako su oni osteceni, bla bla...
B

Boners

pre oko 3 sata

Prucev odlican a Radonjic cemo tek videti? Prucev nije ni blizu Radonjica, limitiran sa nesto tehnike. U nasoj ligi gde smo toliko bolji moze svako da odigra i da rezultat ne trpi, protiv ozbiljnog protivnika nema sta da trazi ni na krilu.
G

Gostgost

pre oko 3 sata

Brate... Ne znam kako da ti kazem, ali Prucev ima odlicnu kontrolu lopte, odlicno pravi visak, igra sa obe noge, zna da napravi prostor za centarsut i igra moderan fudbal. Fali mu malo snage i hrabrosti da iskoristi taj prostor koji napravi... Sto se Radonjica tice, ima brzinu, ume da zalomi na desno, i ja sem toga nista nisam video ni pre a ni sinoc. Tako da, generalno gledano, Radonjic jeste trenutno kvalitetniji igrac, sto ne cudi s obzirom na iskustvo i godine i nivo fudbala na kome je bio, ali mislim da Prucev ima odlicne karakteristike koje sa malo rada i malo vise minutaze mogu da se pretvore u vrhunski kvalitet. Ja ih nisam poredio, niti cu, tako da ne znam zasto si ti to radio.
a

aman vise

pre oko 4 sata

Duarte ne moze da bude prvi napadac ni u domacoj ligi, ne pravi nikakvu razliku
J

Just

pre oko 4 sata

Prucev 22 godine i Romanic 26 godina za Miloja su deca 2 bonusa stranci
.

....

pre oko 3 sata

Normalno da ih zove decom neko ko im može da bude tata
D

Djapex

pre oko 4 sata

Katai nažalost nije više onaj isti igrač koji je pravio razliku u SL, Duarte dobar ali ne može sam u špicu, bolji kad igra u tandemu, Prucev ima potencijala ali je loš u odbrani i šteta da ga gubimo na beka, Glazer odličan prošle sezone a ove van forme verovatno zbog povrede, Rodić prosečan SL igrač, Milson nije jos pokazao da je pojačanje, Dalsio prosecan SL igrač, Radonjic nije los ali ne znam koliko može u LS jer nije prošao ni u jedan Evropski Klub a i nisam siguran da je bolji od Bukarija. Zvezda ima ubedljivo najveći budžet u SL, igrači imaju plate bar 10 puta više nego ostali igrači u SL, pa i zato treba da očekujemo da su bar 5 puta bolji...po budžetu i uslovima, Zvezda bi trebala da pobedi svakog tima sa bar 2 razlike.
a

auu

pre oko 4 sata

Jel u SL ili u SL nisam tacno razumeo
Ц

ЦЗ НС

pre oko 3 sata

По тој логици од скоро све и једног тима у ЛШ би требали изгубити минимум 2 разлике, а то је неприхватљиво и критике ће опет бити. Ко само критикује једноставно му то уђе у крв при чему не кажем да си ти тај али их има брате овдје превише. Не могу да прихватим чињеницу да било ко од нас на основу само посматрања фудбала зна више од тренера који је се читав живот са тим бави!!! Није нормално да су ови што коментаришу уједно и стручњаци за фудбал, кошарку, тенис, ватерполо...... једноставно све неким чудом знају боље од свих🤣🤣🤣🍺🍺🍺
T

Ti si decko na drogama

pre oko 3 sata

Ako ti je bukari bolji od radonjica, ti se ne razumes u fudbal
В

Втб

pre oko 4 sata

Као што сам већ писао док су многи овде пљували по Радоњићу, дечко је класа за сва наша крила и директно са сплава кад дође на утакмицу. Он да има радне навике и два грама мозга био би у Реалу или Ситију, а и овакав за нас је суво злато.
J

Junker

pre oko 4 sata

Pa bas to nas i nervira sve. Ja npr mogu da prihvatim da je Rodic smotan i da gresi, njemu je Zvezda najveci korak u karijeri, ali ne mogu da prihvatim da momak koji ima sve da bude svetska klasa na svojoj poziciji, da domacu ligu nikad nije ni video vec da kosta 80-90 miliona, on nije spreman za 90 minuta naseg fudbala.
M

MilovanOv

pre oko 3 sata

MaRadonja…
v

v1ad

pre oko 4 sata

Radonjic decko ima trenutno snage za ovih 20 minuta koje je igrao. Protiv ekipa kao Zeleznicar izgleda kao da igra protiv dece, ne ocekujte da ovako izgleda protiv Intera ili Stutgarta.
h

hahha ha ha

pre oko 4 sata

perofromasi
g

gost1978

pre oko 4 sata

zlatni decko 2