Komentari na vest

Radnički poklanjao, Docić koristio – Čukarički slavio u Nišu posle 18 godina i spustio Partizan na kotu četiri

J

Jova1245

pre oko 1 godinu

Ali penali sto su svirani je smejurija. Prvi se igrac cukarcikog baca sa odlozenim dejstvom, a na nijednom snimku i uglu se mike nista videlo a sudija gledao var i doneo odluku. A drugi je tek smesan. Pipnuo je igraca podlakticom i on se valjao kao pi..a pola sata. A u fudbalu je inace kontakt dozvoljen. Znam da ce svi ispinovati sad kako jesu penali i zbog toga se uvek raspadsmo u evropi i jesmo tu gde jesmo u fudbalu. Zato nije Vidic predsednik!
C

Cipiripi LE2

pre oko 1 godinu

Cukaricki ce da se bori sa Vojvodinom za trece mesto koje donosi direktan plasman u grupnu fazu LK i 5 miliona
k

kombinacije

pre oko 1 godinu

Ako kup uzmu Napredak, Radnik ili Novi Pazar, a Partizan bude peti , sto je realno jer je Vojvodina za klasu bolja, onda Partizan ne igra evropu. Hehehe , daj Boze da bude tako.
p

pokazite zahvalnost

pre oko 1 godinu

Sreca za Partizan sto je Zvezda svojim igrama u evropi obezbedila jak koeficijent pa ce Partizan i kao peti da ide u kvalifikacije za LK. Malo li je ....
S

Sherlocked

pre oko 1 godinu

Budite korektni prema ostalim klubovima, sta ce Partizan u naslovu ovog meca ? Znamo da racunamo i pratimo tabelu i bez vas. Partizan ce biti sve gori. Nije fer da ga utrpavate i spominjete u svakom mogucem clanku , oladite malo , doslo je vreme za druge klubove koji pre svega vredno i posteno rade , niko za njih ne placa niti pozajmljuje. Budite korektni i dajte prostora TSCu , Cukarickom i Vojvodini doslo je njihovih pet minuta. Klub koji je pre dva dana imao priliku da legitimno smeni predsednika koji godinama urusava klub i sa njim bi otisli i svi ostali koji su losi , a nije to uradio , nego ga jos i podrzao nema vise sta da se prica. Oni ovo zele da bi mogli jos u mutnom da love. Kad jednom dodje nova uprava i zaroni u normalne i lazne knjige ima glava da boli sve redom.
S

Slaba odbrana

pre oko 1 godinu

Sherlocked-Sad si se setio ostalih klubova,ti prvi ne vadiš Partizan iz usta,spominješ ga svaki dan i sad ti smeta a do juče ste pisali kako Partizan mora biti drugi,sinoć ste pisali kako Čukarički i TSC neće pobediti da ne bi prestigli Partizan.Čuj vredno i pošteno rade,odakle si ti pao,Čukarički pre par godina proglasio bankrot,u stečaju bili,da nisu iz Beograda bili bi ugašeni baš kao Zvezda i Partizan.TSC veštačka tvorevina sa jakim vezama,Proleter Novi Sad,Mladost Gat,Kolubara,sutra će biti Železničar,IMT sve je to ista matrica,samo se vrte u krug,klubovi koji ničemu ne služe osim da popune broj u ligi i da ispadnu iz nje,TSC će se držati neko vreme,verovatno dok je on na vlasti,kada padne pašće i oni,živi bili pa videli.Vojvodina isto ničemu ne služi kakvih 5 minuta,godinama su filijala zna se koga baš kao pola lige,videli ste kako je Radnički Niš prošao,mislite da će drugi proći bolje.Smeniti predsednika koga je doveo predsednik ove države,najlakše se praviti lud,i Terzić je oteran od strane delija pa ga isti predsenik ove države vratio,pa sada svima super.Glava će zaboleti zvezdaše,mislite da će ovo trajati doveka,jednom ste već bili u kanalu i bićete opet,tada ste krivili Partizan,a ne svoje legende koje su vodile klub,počev od Dzaje lopine itd,neće više biti gumice a dug je mnogo veći nego što je tada bio,sve izadje na videlo kad tad...
P

Pravi jole

pre oko 1 godinu

Uuuu. Vase ima da se spominje.. ...
C

Cccc

pre oko 1 godinu

Nije dobro za srbski Sport da partizan ovako lose stoji ali kad neljudi sede u njihovom rukovodstvu u svakom sportu i bolje je tako. Onaj pedofil debeli je počeo sunovrat ovog nekad velikog kluba.
C

Ccc022

pre oko 1 godinu

A sto nije dobro, sto je bolji od ostalih srž sto vise para dobiva od drzave.?

Sakur

pre oko 1 godinu

docekali su crnogorci docekacemo i mi

Sakur

pre oko 1 godinu

Pade milo posle 30 godina vlasti,zvezdasi tako ce i vasa ikona da padne jednog dana ima da proglasite trodnevnu zalost
m

mosa pucko

pre oko 1 godinu

Stub Srpstva nikada nece pasti ...samo zapamti to,lakse ce ti biti .
a

a onda

pre oko 1 godinu

KK Partizan ne postoji
g

gost88

pre oko 1 godinu

Pa milo je vašeg tadića i dula prijatelj. Šta da se radi, tek sviće, a za vas nade nema. Tek je počelo naše vreme.
Ž

Žerac

pre oko 1 godinu

Da vam nije te "ikone" nije ne bi ste postojali u košarci a kamo li igrali EL i imali šansu za F8. Da vam nije "ikone" ne bi ste treću godinu izlazili u Evropu jer vam ta ista "ikona" plaća licence. Zato se pokrijte ušima i ćutite.
G

Gost200

pre oko 1 godinu

Vidim da ne objavljuju komentare pa ću pokušati još jednom, bilo je dosta upisa oko licence i para. Mi navijači Partizana smo za apsolutnu privatizaciju i F.K. Partizan i K.K. Partizan, ne mora država ništa da daje i neka se ONAJ ništa ne meša, ni u upravni odbor klubova ni u finanasije, samo neka ostavi Partizan na miru. Dakle legende kluba, privatni sponzori i navijači pa dokle se stigne, bar će se znati da se ne mora nikome zahvaljivati a posebno ne bi bilo magarca kojem se daje štapić sa šargarepom. Ako treba da se gasimo, gasimo pa zajedno idemo od početka, ako ćemo da pravimo rezultate i mlade igrače, na tome treba da rade slobodni ljudi, ne ucenjeni i oni sa puterom na glavi!
@

@gost200

pre oko 1 godinu

Vas kk je vec ostojin privatni klub samo sto ga drzava finansira
X

XD

pre oko 1 godinu

Jadni vi.
c

crno beli tigar

pre oko 1 godinu

Vidim da se svi urotili protiv Partizana, pa i sam davo , jer Partizan ima 3 sestice za ....redom 16 pobede 6 remija i 6 poraza !!! Izasao Bjekovic, usao Dzajic, danas 2 penala za Cukaricki, jedan za TSC, da se moj voljeni Partizan spusti jos ....nize !!! Ima jos 9 utakmice, ako se Partizan sad probudi, stici ce on na drugo mesto, a malo ce mu pomoci i ....veciti rival da pobedi TSC i Cukaricki !!! Bog voli hrabre, verne i postene !!!
G

Gorila

pre oko 1 godinu

Madness ispravno,sta je sa gospodjom?
D

Drvo

pre oko 1 godinu

Cuka i TSC u borbi za drugo mesto, Vosa i Partizan za 4.
m

madness

pre oko 1 godinu

Partizan ce igrati kup Lilijane Ronketi sledece sezone
d

dexiko

pre oko 1 godinu

Iz komentara navijača partizana se čini da ih država ponižava tako što im plaća licencu,tako bar oni kažu.Što zvezdu tako ne poniziše 2014 godine posle titule.

Sakur

pre oko 1 godinu

Ti racunas licencu koja je oko milion dva sa vasim dugom od preko 60 miliona koji vise ne postoji i budzetom od 50 miliona?Jesi ti zdrav?
S

Slaba odbrana

pre oko 1 godinu

dexiko-Zato što ste zatucani i ne vidite dalje od svog nosa.Uefa je Zvezdu izbacila te godine zbog financijskih malverzacija i ne plaćanja igrača,to jest neki su je tužili,slično je bilo u Euroligi samo što je bila blaža kazna,nije tu država ništa mogla da pomogne,sam je Dzaja lopina to izjavio...
R

Ros

pre oko 1 godinu

Vi ste bili izbaceni zbog toga sto ste sakrili u knjigama 800.000. eura duga. Onaj redovan dug po reprogramu sa fudbalerima kojima se duguje nije bio sporan!
K

Kupili im licencu...

pre oko 1 godinu

@Nakur.... Rece navijac kluba koji u KK cak 10-11 punih godina titulu i EL video nije dok se AV nije smilovao i Kupio vam licencu da je igrate nezasluzeno,a u FK takodje vam i ove godine Kupio licencu iako titule videli niste cak 6 godina a LS preko 20.god,a jos na sve to vas KK duguje drzavi 15.mil evra a vas KK preko 80.mil zbog kojih ste u totalnom Bankrotu!
D

Dingo

pre oko 1 godinu

Vidite grobari da vasi igraci namestaju da derbi bude na jna. Pa da oborite rekord u prodaji karata.

Sakur

pre oko 1 godinu

Kao sto se vi sada sladite tako cemo se i mi sladiti vasim petardama u evropi

Delija

pre oko 1 godinu

@Sakur, pazi razliku vi se sladite u LŠ, a nama slast donese MLADOST! 🤣🙈
G

Gost@sakur

pre oko 1 godinu

Mi cemo barem da igramo Evropu, i to LS. Vama sad i Konferencija visi. A i ono, bolje 5 od Sitija nego od Fejnorda, jer kad ti Fejnord da 5, Siti bi ti dao 15. Bolje da se ne blamirate.
S

Sakur2

pre oko 1 godinu

Nekom Siti nekom Mladost Gat.
i

istina

pre oko 1 godinu

Ovo je lose za Partizan ali dobro za koeficijent Srbije. Svi sto idu direktno dobice bodove za Srbiju verovatno nista vise. Partizan ce igrat kvalifikacije gde ce donet bodove a ako udje u ligu uzece jos koji bod i nema nista bolje za Srbiju.
N

Nishlija

pre oko 1 godinu

Prijatelju jel vidis da se Partizan raspada??? Moram reci NAZALOST jer njegov raspad nije dobar za srpski fudbal. Drago mi je sto se konacno jos neko umesao u trku ali potreban je i jak i stabilan Partizan. Isto vazi i za Crvenu zvezdu.
B

Bane15

pre oko 1 godinu

@Nislija...raspad Partizana je i te kako dobar za srpski fudbal. Dosta je bilo sejanja zla i mrznje...napred TSC, Vosa, Cuka, Radnicki. Ojacajte te klubove pa da gledamo prave derbije sa Zvezdom
E

Emperador

pre oko 1 godinu

Final 4
@

@emper

pre oko 1 godinu

Pre ce biti Final Fantasy ili mozda cak Final Destination
H

Hej

pre oko 1 godinu

Mora Partizan da udje u top 5, nije država džabe platila licencu za Evropu. Koji je raspored do plej ofa? Za košarku izbacujete svako malo, a i šta kaže logaritam?
G

Gost200

pre oko 1 godinu

Licenca je plaćena samo da bi se ONAJ iživljavao nad Partizanom i rekao da je platio licencu. Zna i on, a i svako ko nije malouman da će Partizan biti 5.-6. i da naravno neće igrati Evropu.
G

Gost@gost200

pre oko 1 godinu

Pa da nije platio dugove, a onda i licencu, prvo bi vam zabranili igranje u Evropi, a onda transfere, a onda bi krenule tuzbe za dugovanja, a onda biste stavili katanac. Pa sad, je l to bolje da vam da pare i za fudbalski klub kad vam daje za sve sekcije, a najvise za kosarkasku, ili biste da se ugasite? I interesantno, niste na njegove pare gadljivi u kosarci, ali u fudbalu jeste...
L

Lata

pre oko 1 godinu

Davno sam pisao da se medijski Partizana gura kao favorita za 2 mjesto,i tada sam navodio da su Čukarički,TSC, ozbiljne ekipe.
R

Ris

pre oko 1 godinu

Ili se busi uprava ili je stvar taktike da se spuste na 4 mjesto zbog derbija? Cak i da nemaju pojma ovo je toliko sumnjivo. I da su nas gurale sudije kao sto kazu cigani, zasto su odjednom stale? Kako god okrene ovo nisu cista posla. Partizan ljudi moji ne moze vise stvrotiri krstenu sansu na utakmici a kamoli dati gol.
G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

Zato sto Bjeka vise nije predsednik saveza. Sad protivnici igraju protiv Vas, ne statiraju vise
G

Gost 000

pre oko 1 godinu

Sad vas guraju u košarci, drugi po broju izvedenih slobodnih bacanja hahaha
M

Milojko Arsenić

pre oko 1 godinu

Daj Bože samo da ne odemo u Evropu. Da vidimo koliko bodova će skupiti odnosno neće Srpski fudbal u Evropi.
@

@milojko ajneseric

pre oko 1 godinu

Pravi si primer grobara da vise mrzis zvezdu nego sto volis svoj tim
B

Bane15

pre oko 1 godinu

vasem bezobrazluku nikad kraja. bodove je donosila zvezda zadnjih 5 godina dok ste vi igrali kupove paje patka.
R

Rubikova kocka

pre oko 1 godinu

Esi mi dobar esi mi četvrti 😅
v

v1ad

pre oko 1 godinu

Sto je uopste drzava placala licencu Partizanu kad je nece ni igrati.
G

Gost200

pre oko 1 godinu

Pa da bi im onaj folirant nabijao na nos kako je eto on pomogao, kao da ne zna kakvo je stanje u Partizanu. Namerno čovek ponižava Partizan dajući te pare za licencu.
B

Butragenjo

pre oko 1 godinu

Nista meni ovde nije jasno, Zeljka okivaju u zvezde sto ih je uveo u TOP8 a Duljaja pljuju koji ih vodi takodje ka TOP8....
M

M17

pre oko 1 godinu

2 penala za cukaricki, penal za tsc... Samo prebacili kvotu namestenih penala sa czv na ove.
z

zaks

pre oko 1 godinu

Jadni , svi se urotili protiv vas.
D

DS1989

pre oko 1 godinu

I vas namestamo u derbiju redovno...
d

dragooo

pre oko 1 godinu

Uvijek gledate u tuđe dvorište, zato se i raspadate. Zlo našeg fudbala. Što ne pobijediste Vojvodinu, Mladost Gat, Kolubaru i ostale ??? To vam neko drugi kriv. Nećete biti ni 4-ti, zapamti!
С

Слоба

pre oko 1 godinu

То што је Партизан четврти на табели је чист доказ да је првенство намештено и непоштено, јер да није био би бар десети хехехе...
Z

Zlatko Psihopata

pre oko 1 godinu

3 penala ukupno za Čukarički i TSC. Svima je jasno sve.
G

Gostun

pre oko 1 godinu

Au baki... Navijam za Partizan, ali šta je to jasno? Jedino je jasno da smo propali ko žeton, jasno je to da ne možemo da pobedimo skoro nikoga. Nemoj da mažeš sebi oči ovako, smejaće ti se neko.
G

Gost23

pre oko 1 godinu

Grobosi bole vas lakat... Barem ćete kao četvrti biti domaćin Zvezdi u Play-offu. Pa gledajte pozitivno na ovo četvrto mesto😂
Z

Zeleznik

pre oko 1 godinu

Bićemo na kraju 6. što je i cilj da ne izađemo u Evropu, i to u bilo koje takmičenje.
D

DS1989

pre oko 1 godinu

A ciji to cilj? Ako je cilj drzave onda nam objasni zasto je cilj drzave da u basketu imate ovakav tim kakav imate? Ako vas drzava mrzi zasto su vam platili licencu za Evropu? Zasto su vam platili da igrate EL? Evo pametni objasni kako od Vrabca i dugova stigoste do Zeljka, Nanelija, Li Deja, Pantera, Exuma, Avramovica, Lesora, Smajlagica, Madara? Aj objasni odakle pare za takvu skupu rekonstrukciju? Pa dala drzava...
Z

Zeleznik

pre oko 1 godinu

Da bi napravili kakvu-takvu "ravnotežu". Eto vam košarka a Zvezda da "dominira" u fudbalu. Ta licenca je plaćena samo da bi se Partizan još više mogao ucenjivati i da se može reći kako eto država pomaže i Partizan. Što se pravih Grobara tiče nije ni morala biti plaćena. Ne znam ni što je ako ćeš iskreno.