Komentari na vest

Radnički odbio 1.800.000 evra za Aleksića

B

Bilo je vreme

pre 2 dana

Odbili,dobro znači imate pare,pnda isplatite igračima dugovanja za premije,bonuse,nagrade.
m

metalika moj dobar

pre 2 dana

da odbili haha ...klasican oglas i buckalica za somove da se zalete i uzmu doticnog maga
K

Kendisport

pre 2 dana

Pa nemoj tako, ostrasceni navijaci iz Kg koji je inace dolina gladi, kazu da mogu da uzmu Krasoa iz Zvezde na pozajmicu i da imaju pare
Џ

Џомба

pre 2 dana

Ето колико је знање руководства ФК Партизана, а и тренера у то време, уместо да су из подмладка ФК Партизана потписали професионалне уговоре, талентована деца, па их иступити у неки клуб да се докажу, па их после вратити, да буду носиоци игре, ови неспособни који се у фудбал не разуму, су их питали да оду из клуба без обештећења, где су други зарађивали новац. То мора даље да се спречи, расипање наше талентоване деце, где је клуб изгубио на разне трансфере од 10 - 20 милиона евра, тако је отишао Поповић, Петровић,Вања Влаховић,Алексић, Богавац,Бирманчевић, Џаковац, итд. Толико је знање управе ФК Партизан и њених тренера.
G

Guest

pre 2 dana

Molim vas da ne zloupotrebljavaju to da Radnički igra prvi put u Evropi u svojoj istoriji. Pa igrao je pre pola veka raspitajte se malo
L

LILIHIP@Guest

pre 2 dana

@Guest - Kakve tom veze ima?! Pa, igrala je i Zvezda prošle godine u grupnoj fazi LŠ, pa je ostala dole na dnu, iliti u prevodu 32. poslednja!
L

LILIHIP

pre 2 dana

Ja sam lično pratio Aleksića, dok je bio u mlađim kategorijama Par’zana! Onaj ko ga je pustio kao netalentovanog, bez da mu pruži i minut šanse, treba ga kazniti zabranom rada u fudbalu u sledećih 99 godina! Napred Par’zan do nove titule!
L

LILIHIP

pre 2 dana

Mislim da nije trebalo sklanjati Nađa! Ja sam bio prezadovoljan sa radom Nadja. Ne kažem da je Stanojević loše rešenje, ali Nađ bi doneo čvrstu igru, tu bi sevale varnice, a ne kako je do sada igrao Par’zan kao gospođice u suknjama! ‘Oću da Par’zan izbaci iz upotrebe crno-bele boje, jer naše su originalne boje prugaste bordo-plave!
G

GostRadan

pre 2 dana

Da je bilo pameti, i da nemamo izdajice u upravi, ovaj decko bi bio centralni vezni u Partizanu. Zamislite vezni red Djakovac, Aleksic, Zahid. Ali sta je tu je, zelim mu svu srecu, ma gde igrao.
L

LILIHIP

pre 2 dana

Dok je Nadj bio u Partizanu osvajali smo titule 5 duple krune,igrali LIGU ŠAMPIONA,LIGU EVROPE i!!!!
L

LILIHIP

pre 2 dana

Duljaj je i u Teleoptiku vređao sve igrače pa ga zatonimo nije ni moga da vidi očima!!!
L

LILIHIP

pre 2 dana

Duljaj je gurao samo svoje kombinacije!!!!
K

Krme

pre 2 dana

Opet da ti kažem, ne prdi. I uči, brzo će raspust da bude gotov.
m

metalika moj dobar

pre 2 dana

lilhip ..ma daaaaajjj zar se to u Srbiji radi ?
N

NDCZ

pre 2 dana

Obraćam se Aleksiću da ni po koju cenu ne ode u Englesku, jer tamo se radi o nekakvim grupama kao Blu Ko grupi, koje sakupljaju mlade fudbalere i od njihovih sudbina prave biznis. Neka mu primer budu svi maladi sepski igrač koji su pošli u Englesku preko ntakvih grupa, su propali.
B

Bravooo

pre 2 dana

Odlican potez Radnickog, cestitke od navijaca Zvezde. Tako i treba, ne da se proda na prvu ponudu bez da ostavi neki pecat na terenu.
S

Stoickov

pre 2 dana

Decko je najtalentovaniji vezni igrac do 20 godina u regionu, a on ima 18 :) Sve ispod 5 milki je poklon!
j

jeste zamalo

pre 2 dana

Jeste ako Rokas Pukstas igra kriket
B

Boolji

pre 2 dana

Bolji je od Pukstasa po meni. Nisam navijac RKG vec Zvezde.
0

0211

pre 2 dana

Ako bude bio reprezentativac za koju godinu vrv ce grobarijada pisati kako su napravili reprezentativca 😂
L

Laker

pre 2 dana

Bravo upravo Partizana! Ovaj decko ima da bude igracina .
D

Dejan Savićević

pre 2 dana

Ako je Radnički KG odbio 1.800 000 eura za nekog svog igrača, ja sam vlasnik Beograda na vodi.
z

zmagole

pre 2 dana

Tacno tako, ima da za tri meseca da mole klubove da ga kupe za 600-700k.
m

metalika moj dobar

pre 2 dana

genije ...bas si genije haha istina ziva sta si napisao .Oni bi ga dali i bez zadnje 3 cifre

PFK NIŠ

pre 2 dana

Zanima me gde su gledali Duljaj i Nadj dok je bio u Partizanu... Steta sto nije u Partizanu...
L

LILIHIP

pre 2 dana

Duljaj ga nije hteo!!!! Nadj je uvek bio za decu iz škole ali KOMPLEKS DULJAJ zbog svoje dece koji su u Partizanu nije hteo nikoga iz Oml. Skole!!!
m

milutin 15

pre 3 dana

interesantno kako se veliki stručnjak duljaj ne oglasi,znači potpuna neznalica,a još interesantnije, nestalo 550000 od transf.Kostića, stanje fudbala u Srbiji,pljačke,korupcije, nameštanja,ovo prevazilazi zdrav razum,zato se kod nas nikad neće privatizovati klubovi
Z

Zeljko 16

pre 2 dana

Ali kako je napisano, sto to niko ne napiše za Terzu i upravu Partizana , nego pišeš samo o drugim klubovima zato što svi novinari znaju da ih niko nece dirati sve dok rezimske klubove ne diraju
Z

Zvlat BG

pre 3 dana

"Zbog sumnje u regularnost transfera Filipa Kostića privedeni su bivši predsednik klub Nebojša Vasiljević, generalni sekretar Darko Stojanović i menadžer Zoran Pavlović, a iz Groningena poručuju da su za dovođenje srpskog fudbalera platili 550.000 više." Još traže pare! Zagubile se!
K

KG sportski

pre 3 dana

Inace njegov tadasnji potrcko u klubu koji mu je donosio kafe i kokakolu i ucio lopovski zanat od njega da deci kradu clanarine, je danas gensek fsrzs-a. Ovo mozda cak ni ti nisi znao, iako baratas odlicnim informacijama.
K

Kaze

pre 2 dana

Zvalat brat je insajder iz FSS 😉 zna sve informacije od pionira do srpskih liga i zona...
Z

Zvlat BG

pre 2 dana

Misliš na Bradu? Pa naravno da znam, ne misliš da ću sve ovde da pišem! Išli su na ekskurziju u Nemačku o trošku Saveza!
K

KG sportski

pre 2 dana

Tako je Zvlate!
g

gost07

pre 2 dana

A, Vjetrovic? 😉
z

zmagole

pre 3 dana

Tako se pisalo i za druge one season wondere tipa Haskic, Petkovic, Makaric da ce da zavrse u Atalanti, Tuluzu, Las Palmasu, a evo ih igraju bosansku ligu dakle zivi bili pa videli :D
h

hahahaha smeh

pre 3 dana

Kakva laz i glupost, klasicno dizanje cene ne bi li se neko upecao, ali nijedan ozbiljan klub ne daje milone za decka koji ima svega polusezonu a to je 10ak utakmica kvalitetnih u seniorskom fudbalu. Da su imali 1.5 miliona ponudu prodali bi ga odma i slavili bi to deset dana ko kad su Sremcevica svojevremeno dali Lucanima za šaku krompira. Nakon ove sezone ce da vredi 500.000 i to im je to, rekord Filipa Kostica ce ostati neoboren.
l

ljubine livade

pre 3 dana

@hahahhaha smeh e druze, kada bi mozzart dizao cenu fudbalerima tako lako kao što ti misliš, gde bi nam bio kraj. Onaj ko kupuje fudbalere za ozbiljan nivac,nista ne prepusta slučaju. Ima skaute koji prate igrače, raspituju se i o najsitnijim detaljima, ozbiljan je to biznis, ali džaba tebi da se priča kad ti to ne razumeš.
h

hahaha smeh

pre 3 dana

@ljubinelivade Bas zato sto se itekako razumem, znam da niko osim nekog fantomskog MLS kluba tipa Šarlot gde je direktor Srbin, ili nekog Ruskog jer tamo osim nasih i latinoamerikanaca niko nece da ide, nece dati te pare nikad bas.
S

Seremise

pre 2 dana

...od ovakvih koji se itekako razumeju.....
D

DRZITE CENU ,PLATI CE

pre 3 dana

2,5-3 milka Aleksic vredi .Kod neznalice Vazure niko ne valja
J

Jambb

pre 3 dana

Pisete u tekstu isparile pare od Kostica u Gronigen? I za to niko nije odgovarao?
O

Oto

pre 3 dana

Oni čak i da ga prodaju za ta tri miliona, to na kraju nista ne menja u poslovanju tog kluba...nema pomaka, mogu dovesti nekog za pola miliona i dati mu platu od 10 hiljada mesečno i to je to...
F

Fontana9

pre 3 dana

Zaboravih,povedi I Fedju
F

Fontana9

pre 3 dana

Idi Molim te,prosralo ga na dve utakmice i sada vredi po Slavkovoj proceni 3 m,hahah smesno.
Z

Zato ti....

pre 3 dana

....po Slavkovim uslovima vrediš -0....
T

Tuja

pre 3 dana

Drago mi je što se drže toga što su rekli da neće prodavati igrače na prvu ponudu koja im dođe na sto. Mali Aleksić može da bude samo bolji i njegov potencijal će tek doći do izražaja i bez nekoliko miliona ne treba da razmišljaju da ga daju bilo kome. KG u mladima ima veliki zalog za budućnost ne trebaju lako da ih se odriču kao pto to rade neki naši drugi klubovi.