Komentari na vest

Radnički i Bamidele – da li je „poklonjen“ Vojvodini i da li je Sejduba Suma moguća zamena?

G

Ghossstttt

pre oko 2 meseca

Ce ih Suma usreci. Vuce se po terenu ki prebijen!
B

Borojevic

pre oko 2 meseca

Ovaj kao da je licno Mesi, sta pisu ovi sa foruma je ludnica. Decko je izgleda bolji od Yamalla, nova zvezda svetskog fudbala. Isti ljudi, isto pisali za Kajevica. Za Silju. Malo cudno, da nije Maradona malo tu umesao prste.

Stara narodna - savetodavna

pre oko 2 meseca

"Veži konja gde ti gazda kaže, pa taman crkli i gazda i konj"... izvođači radova: ernesto, ljubičasti i majsor, po najnovijem.
p

petar83

pre oko 2 meseca

Čim se pročula vest u Nišu da dolazi Suma formirani su redovi ispred blagajna za kupovinu sezonskih karata. Autobuski prevoznici u Nišu i okolini traže dodatne autobuse da prevezu sve zainteresovane navijače u Leskovac na prvu utakmicu.
N

NIŠ EKSPRES

pre oko 2 meseca

Zar ne dolazi helikopterom/avionom!?
D

DekiZL

pre oko 2 meseca

Teško Nislijama sa ovim spodobama u klubu
I

Iza gola

pre oko 2 meseca

naravno da nije prodat za 300k veca je cifra ali na ruke ide razlika
N

NoviSad021

pre oko 2 meseca

Ne vidim u cemu je problem,nije hteo covek da ide u Kazakstan.
и

исповедаоница

pre oko 2 meseca

Рече ти човек у поверењу, је л'?
B

Boogy

pre oko 2 meseca

Ponudiš lopovima 300k. Normalno da će da prihvate. Njima to dovoljno.
S

Smejurija

pre oko 2 meseca

Ovo ima samo u srpskom fudbalu. Smešno i sramno!
N

Nikolinjo

pre oko 2 meseca

Ovo je pljačka Radničkog!
N

Nisss

pre oko 2 meseca

Ma, sta nam kaze menadzera koji je ostao bez kombinacije sa Kazahstanom?
M

Meraklija!

pre oko 2 meseca

Nema sreće u srpskom fudbalu kod se pitaju razni propaliteti u klubovima kojo guraju svoje kombinacije na štetu klubova i igrača.
C

Chiske

pre oko 2 meseca

I igrac se pita, ovo je igrac odlucio, moze da bude i 200M ponuda ako igrac kaze ne. NIje zeleo u Astanu da ide i to je cela prica a Vosa je dobila ozbiljnog igraca!
K

Komba

pre oko 2 meseca

Nista igrač nije odlučio. Naterao je na ovo. Jer mu je rečeno da moze samo u Vojvodinu da ide.
D

Dekaoni

pre oko 2 meseca

Joj opet ovaj sa informacijama od zbiljinih forumasa, stvarno dokle mislis da ovde iznosis te konstrukcije. OVO je napredna linija, nazalost ni ovaaj igrac nece biti posebno srecan sto je nateran da dodje u NS, pripreme su zavrsene sledece nedelje krece prvenstvo, zbiljini nas ubedjuju da je ovo super pojacanja I da stvari on ne igra na Serijevoj poziciji ( igra). Sacekaj tekmu sa Ajaksom pa ces videti sta ce da ostane od ekipe. Ivanovic, Korac, Carevic....
P

PljačkaUNišu

pre oko 2 meseca

Sramna kombinacija koju na silu guraju pojedinci. U klub je bila poslata daleko bolja ponuda od Astane u visini od 550k i 15%. Čak je i TSC nudio više novca. Očigledno je da se ovde ne radi o interesu kluba, već pojedinaca.
G

GostNis1

pre oko 2 meseca

Astana je prvu ratu stavila sledece godine i to trecinu. Nudila je u sklopu ukupnih tih 550 bonus za golove, odigrane utakmice... I to 75 000 za 15 golova, 75 000 za 10 asistencija. Sto znaci da je ponuda 400 000 i to za godinu dana. Od cega igraci da dobijaju platu, pripreme, pojacanja?? Sam igraca nije zeleo kombinacije sa platama i da igra u Kazakhstanu. Ove sve komentare pise neki menadzera sto je ostao bez kombinacije
S

Sramotaaa

pre oko 2 meseca

Radila očigledno nislijska veza izmedju vojvodine i radničkog. Sramno...
M

MarkoKg

pre oko 2 meseca

Iz aviona se vidi na je neko na silu izgurao ovo. Zato i botuju po komentarima da opravdaju ovu smešnu prodaju.
K

Kvintaa

pre oko 2 meseca

Dovesti Yacuba Silua iz Lucana i napasti drugo mesto.
S

Savica

pre oko 2 meseca

Zna da igra 1-1, brz, skocan, postize golove, zna da asistira, stvara sanse, iznudi penale... Medju najboljim strancima lige, jedva cekam da vidim, kako ce sada protivnici udvajati Serya, a ostavljati Deleu prostor.
B

Bami

pre oko 2 meseca

Odlican igraca, bas ce zanimljiv i gledljiv tim imati Vosa. Seri, Dele, Ivanovic, Velickovic, Njegos...
T

Tegusigalpa

pre oko 2 meseca

Za ovakvu sicu Bamidele je slobodno mogao i u Zvezdu.A treba nam krilo umesto Bukarija. Od pume je bolji sigurno ali je ipak tal oko Pume puno veci pa Terzi Bamidele nije verovatno bio zanilmljiv. Ako mu je ovako bedna cena nije mi jasno sto Partizan Ili TSC nisu reagovali? I jednima i drugima je potrebno brzo i tehnicki potkovano krilo. Kad je rec o domacem fudbalu, nista nije logicno i nista nema smisla. Samo ovi koji imaju insajderske informacije znaju sta se ovde desava.
g

gledalac

pre oko 2 meseca

Brz, jak i ima strašan odraz za nivo naše lige, ali u ozbiljnoj svađi sa loptom. Lošija verzija Abubakara, najbolje da bude korišćen kao alternativa Seriju i Raduloviću. Preterano loženje oko prosečnog igrača.
V

VisaNS

pre oko 2 meseca

Nisi ti gledao Abubakar i svadju sa loptom... Bolji je Dele od njega, dosta bolji i tehnicki. Bolji sut ima i to dosta i asistencije.
M

Milos Veliki

pre oko 2 meseca

Maradona trazio Sasu Jovanovica, Bandovic Bamidelea. Zbilja poslusao trenera. Gde su predlozi skauta, Bissoli, Eduardo??
p

prijatelj

pre oko 2 meseca

Zbiki sa letovanja zavrsavao, kad je Maradona pumpao.
K

Kosta Hadzi

pre oko 2 meseca

Ozbiljan igrac, jos vise ce doci do izrazaja u dobrom timu. Igrao evropu, izgradjen je. Ja bi tu pridodao napadaca Silu iz Lucana. Prodati Radulovica, Carevica
N

NiskiPaprikant

pre oko 2 meseca

Delea var ne moze da uhvati, kako je brz. Radnicki je dobio ziv kes, a nije imao za poslovanje, za povecanje plate. Astana je nudila krompir.
E

Emilll

pre oko 2 meseca

Ako ode Ivanovic, stize Bissoli.
M

Mandoov

pre oko 2 meseca

Pitanje za ernesta i deep purple, da li dolazi i Bamideleov rodjeni, mladji brati iz FC Obazza? Ili mora Maradona da bude dobar u toj prici? Decko hteo na probu, a odgovor je umalo stopirao potpis starijeg brata.
P

PartiB

pre oko 2 meseca

Ko je rodjeni brat? Ne mogu da izguglam.
B

Becarac

pre oko 2 meseca

Citao sam da je mali napadac, bas talentovan. Da igra u akademije gde je Bamidele ponikao. Tu je Mladost, tu je Kabel, kad je vec nasim omladincima ispod casti da igraju na pozajmicama. Brkic, Comi, Rockov su se kalili na pozajmicama.
y

ymd

pre oko 2 meseca

Čist amaterizam rukovodstva Radničkog, ako je i bila takva situacija ( a čisto sumnjam) to je moglo i pre priprema rešiti sa Bamideleom, ali pre bih reko da je ovo opet neko muljanje i da su pare po ko zna koji put do sada završile u nečijim džepovima a ne u kasi Radničkog. Ovo je ko zna koja bruka rukovodstva u zadnjih 5 godina. I opet kreće borba za goli život od prvog kola, BRUKA. Mislim da je upravi definitivno istekao rok.
4

474747

pre oko 2 meseca

Sportski direktor u vojvodini ima dobre odnose sa upravom radnickog,bio je tu i neki kicanovic
Б

Блок

pre oko 2 meseca

Како прелазни рок је тек на почетку ? А до почетка сезоне десетак дана . Нисам га гледао у дресу Радничког,људи кажу добар је . Онда Воша има опасан тим...Сери и Бамиделе. Сери је добар .Моја Звезда да има очи ..двојицу од тројице ...Ћирковић, Сери,Чумић .
S

Sta mi tesko

pre oko 2 meseca

Politicka kombinacija Bajtovic (Vosa) i Toncev (Nis),tako da nema tu mnogo briga ni za jedan klub.
k

kikoman

pre oko 2 meseca

po principu prodaj babin prsten jer nemamo da platimo struju za ovaj mesec---jadnici
D

Do juče

pre oko 2 meseca

90%,nije nikad čula za ovog.
S

Sta reci

pre oko 2 meseca

Kvalitetno pranje para. Em Vosa nahvatala neke menadzere sa vezama u Portugalu i dovukli ovog, em Dacicev pulen jos zivi u socijalizmu i ne konta kako funkcionise moderni sport i biznis, pa prodaje cim ga neko nazove na mobilni. Neverovatan lik i amater. Drzava treba da makne takve i da postavi one koji ce da prave kes, lovu, a ne ovako.
L

Likaa

pre oko 2 meseca

Dele je meni najdominantniji igrac lige. Ako dobije sansu i ne budu ga gurali na spica, bice bolji od Abua!
G

GostN

pre oko 2 meseca

Kako je ovo sad pravdanja!? Dele je najbolji stranac lige, da je ovako igrao u Zvezdi, vec bi bio najveca zvezda lige. U Slovackoj je razbijao i jako je tuzno ovako pisati. Eno Mali Lane je ozbiljan defanzivno i takticki, Severina, Bukari, Radulovic.
S

Stefan42331

pre oko 2 meseca

Iskreno premali novac za igraca ovog kvaliteta, Vojvodina ce ako udje u Evropu i da mu sansu da igra uzeti 2-3 miliona.
r

raspad

pre oko 2 meseca

totalno odsustvo mozga u Niskom klubu,upravi i kupljenim navijacima
A

Astoria

pre oko 2 meseca

To nije Uprava, to su stranacki postavljene stetocine sa potpuno amputiranim osecajem za domacinski odnos i poslovanje. Sve to treba rasturiti, sravniti sve sto sada postoji, ukljucujuci i stadion, najuriti parazite i foteljase, vratiti klub Gradu Nisu i Nislijama, mada deo krivice ide i ovim poslednjima. Apatija i nezainteresovanost vladaju. Niko se ne buni, pa je i normalno da se sve tako odvija. Ako treba i u nizi rang dok ne dodje do potpunog ozdravljenja. Fudbalska prica se mora izgraditi slicno onoj u Kragujevcu, gde uskoro (nadam se) krecu radovi na novom stadionu. Proterati politicare iz klubova, fudbal dati fudbalskim radnicima, oziveti mladje kategorije, da ovaj grad postane glavni centar za razvoj talenata Juzne Srbije. Nis, treci grad po velicini u Srbiji, to svakako zasluzuje!!!