Komentari na vest

Radnički dobro prošao: Kragujevčani čekaju Mornar ili Dinamo

2

2342342

pre 3 meseca

Nemojte da se zaboravi da ima i gomila navijaca koji navijaju za SRPSKE klubove pre svega.Iako jesam i bicu Delija od rodjenja od srca navijam za Radnicki u Evropi. i bice bas dosta patriota koji bi po meni tako i trebalo da se postave,ko moze da ode svakako,ko ne moze da da podrsku na svaki nacin na koji moze.
R

RKG

pre 3 meseca

Dobar zreb, naravno nece biti lako protiv najverovatnije Dinama, ali imamo dobre sanse. Svakako treba nam jos par pojacanja.

Coan001

pre 3 meseca

Ljudi ajmo realno,Dinamo nije nimalo naivan protivnik,decenijama unazad igraju kvalifikacije svako leto a znali su da uzmu dobre skalpove i velikim ekipama,dolazili često do plej-ofa itd. sada su čini se slabiji nego ikad ali da se ne lažemo takve ekipe se nikada ne otpisuju,ako ništa bar zbog velikog iskustva,Mornar totalna nepoznanica ma da cela liga im je tek malo bolja pd San Marina,Andore i Velsa tako da ne nadam da će crnogorski klub da ih prođe. Svakako znatno lakši rival i kraće putovanje bi i te kako po ovim vrućinama dobro došli Radničkom,uz to verujem da he Mornar po kvalitetu bar 3-4 puta gori od Dinama,međutim i ranijih sezona se dešavalo da njihovi klubovi izbacuju u uvodnim kolima kvalifikacija ,,jače" ekipe. Sve u svemu Mornar je daleko bolja opcija zbog svega što sam naveo,a sa druge strane može da se igra i sa Gruzinima,uz 2-3 kvalitetna pojačanja i dobre pripreme možemo da se pobijemo sa svima pa da teramo do plej-ofa. NAPRED RADNIČKI TEBE VOLIM JA 🔴
G

Gost92

pre 3 meseca

Sa Dudićem Radnički ovo glat prolazi. Obe ekipe su ispod proseka, a u Super ligi da igraju veliko je pitanje da li bi 10 bodova uzeli u 37 kola! Napred Kragujevčani!
d

d.g.

pre 3 meseca

A zašto miislite da su Gruzijci lak protivnik?
G

Gost77

pre 3 meseca

Zato što su očajni u tamošnjoj ligi koja je po jačini kao naše srpske lige. A i veliko je pitanje hoće li proći crnogorce !
N

Nenad1246

pre 3 meseca

Sa obzirom da je redovna pojava da naše klubove izbacuju Estonci i Maltežani nebi ja otpisao Dinamo.
R

Radnicki Kragujevac

pre 3 meseca

Ispadaju u prvoj rundi. Bice posle price kako je protivnik bio pravljen za osvajanje LK.
Д

Доста

pre 3 meseca

Са негативом. Има Раднички шта да покаже
?

??

pre 3 meseca

Slabo radi radnicki, nisu jos ni jednog igraca doveli. Pocece da dovode kad ispadnu, kao ranih godina nase ekipe. Na sve to kukali su sto nisu ispred vose koja dovodi igrace na vreme i daju sve od sebe
д

дал сте

pre 3 meseca

озбиљни кад причате о нашим клубовима кад играју европске утакмице?????
C

Comi81

pre 3 meseca

Napred Mornar!
I

Iz sljivika

pre 3 meseca

Žreb je super, protivnik lagan, ali prošlost nas uči da samo Zvezda i Partizan donose bodove. Vočeo bih da ih Radnički pokida ali odavno nemam vere u ostale naše klubove.
к

кикоман

pre 3 meseca

то је тачно, али само када су у питању клубови без плана и програма, као нпр Раднички Ниш, Чука која прода све најбоље играче итд...у Радничком и Воши је ове године други план, барем се надам. Док је јасно да Воша нема шансе против Ајакса, надам се да ће ући у Лигу конференције, јер је то боље такмичење за скупљање бодова, као што се надам да ће Раднички минимум проћи једно коло квалификација.
B

Brdo

pre 3 meseca

Ne znam zašto Čuka nije ambiciozna kao Zvezda ili makar kao Partizan
n

nick kerr

pre 3 meseca

Грузија игра летњу лигу тако да је њима сезона у току, иако је пауза до августа. Динамо је тек пети у лиги од 10 клубова, дају мање од гола по мечу и имају негативну гол разлику. Морнар је танак. Таман да набију самопоуздање. Ово се пролази.
S

Srpski Bar

pre 3 meseca

Ala bi bilo dobro da prodje Mornar...Nas 20-ak Zvezdaša bi ih podržali, plus ima dobra grupa (delije Sutomore)...A mogli bi i sa grobarima, pa svi zajedno, bar nas 200-300 da ih malo iznenadimo! NAPRED KRAGUJEVAC, NAPRED ŠUMADIO NAJLEPŠA!
Б

Браво

pre 3 meseca

Браво, тако треба. Подршка за српске клубове из Македоније!
B

Burek

pre 3 meseca

Koliko je Voša loše prošla, toliko je i Radnički dobro.
M

Mutommbo

pre 3 meseca

Ako Radnički bude igrao kao u prošlom prvenstvu, ima realne šanse da prođe dalje. Uz dobrog trenera sve je mnogo lakše. Već u trećem kolu dolaze dosta jače ekipe.
K

Krstajic Selektor Srbije

pre 3 meseca

@Mutommbo hahaha a ovaj trener je kao dobar ? Veca prevara od Krstajica.
N

Nishlija

pre 3 meseca

Srecno Kragujevcani, moze ovo da se prodje. Samo hrabro!
B

Bobi KG

pre 3 meseca

Dajte Mornar da se igramo, igramo, igramoooo! U Bar bi krenulo više od 1000 Đavola!
l

lool

pre 3 meseca

Bilo bi to ekstra.Pojma nemas koliko bi nas iz Kraljeva poslo da bodri radnicki ali Mornar nema sanse da prodje.To su poluamateri
m

miki bg

pre 3 meseca

nemaju toliki stadion hahahaha
j

jhueoy593yg9hhg

pre 3 meseca

@ lool Idi bre prati Ribnicu iz Jovca. TI ces negde da ides. Sedi bre tu!
G

Go RfC

pre 3 meseca

Sto da sedi..ima nas dosta koji navijamo za Radnički a nismo iz Kga Mali je stadion od 25 hiljada koji neće ni da naprave za nas.
N

Neutralni teren

pre 3 meseca

Verovatno bi se igralo u Podgorici, stadion u Baru je više na nivou pomoćnog terena.
j

janjetina

pre 3 meseca

Odlican zreb! Puno srece, sad da krenu jako u prelazni rok :)
n

nick kerr

pre 3 meseca

Ови су изгледа чекали жреб па да крену у прелазни рок