©Starsport
©Starsport

Radnički dobro prošao: Kragujevčani čekaju Mornar ili Dinamo

Vreme čitanja: 1min | sre. 19.06.24. | 14:22

Tim Feđe Dudića dobio potencijalnog rivala u drugom kolu kvalifikacija za Ligu konferencije...

I treći srpski klub saznao je potencijalnog rivala u Evropi. Radnički iz Kragujevca će u drugom kolu kvalifikacija za Ligu konferencije igrati sa pobednikom dvomeča Mornar - Dinamo Tbilisi.

U istorijskom prvom meču u Evropi tim Feđe Dudića biće domaćin te će jedan od pomenutih timova ugostiti u Leskovcu 25. jula, dok će revanš igrati 1. avgusta u Crnoj Gori odnosno Gruziji.

Izabrane vesti

Može se reći da je Radnički 1923 dobro prošao na žrebu budući da je pored Mornara i Dinama za potencijalnog rivala mogao da dobije još Spartak iz Trnave, Ararat Jermeniju odnosno rumunski Kluž.

Mornar iz Bara je u prethodnoj sezoni zabeležio istorijski uspeh, učinkom od šest pobeda u poslednjih sedam rundi preskočio je Budućnost na drugoj poziciji te će, poput Radničkog, po prvi put igrati evropske kvalifikacije.

Dinamo je s druge strane prethodnu sezonu takođe okončao na drugom mestu, sa tri boda iza šampiona Dinamo Batumija, ali u aktuelnoj beleži znatno slabije rezultate pa se posle 18. rundi nalazi na petoj poziciji sa 22 boda, 17 manje od lidera Dila Gori.

SVI PAROVI DRUGOG KOLA KVALIFIKACIJA ZA LIGU KONFERENCIJE



tagovi

Radnički KragujevacLiga konferencije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara