Komentari na vest

Put Nenada Cvetkovića: Od kaljuge Srpske lige do blještavila Beča

S

Srki BK

pre oko 1 sat

Cvele bratino! U zvezdi za koju godinu... veliki pozdrav druze i neka je sa srećom!
F

Futsalista

pre oko 3 sata

Najvaznije! Decak sa fakultetom.
G

Gost1976

pre oko 3 sata

Stranci u Srbiji uopšte nisu problem,samo izgovor. Dosta su podigli kvalitet naših ekipa Điga,Elšnik,Hvang,Seri,Natkoranije Rikardo,Bukari.. Naš problem su treneri koji sa velikim žarom i neznanjem uništavaju talentovane igrače,ubijaju ih taktikom sa 13 godina,formacijama,uništavaju kreativne klince,brza krila driblere ubijau defanzivom pa parave loše bekove,rođene 10 te stavljaju na tadnjeg veznog..Uništavaju ,čast izuzecima,već 20 godina,prave od nas Nemce a Nemci ,Englezi sad igraju kao neka jugoslovenski igrači.Stranci su neminovnost i bez njih nisi konkurentan,rad sa našim igračima je problem.
S

Saturn

pre oko 4 sata

Igrao sam u generaciji 96 odnosno u ligi Srbije tu generaciju ... Cvetkovic je igrao stopera zajendno sa Vuletom i on je uvek za mene bio bolji igrac od Vuleta , pismeniji , takticki bolji , bolje telo , glava . Vule je bio vise lozana a na to se pale nasi strucnjaci i ako je nebrojno puta kiksirao...u Zvezdi su tada igrali Vule , Gruja , Lukovic iz Imt-a cvele a sa druge strane svako prvenstvo u toj generaciji su uzimali igraci Partizana sa Panticem , Radonjicem , Zivkovicem , Lukicem , Bogosavcem , Stevanovicem iz Cukarickog...Mnogo mi je drago kad vidim da Cvele ovako igra i da mu se karijera otvorila u boljem smeru jer decko je sve zasluzio svojim radom i znojem , cesto sklanjan sa strane i eto sad ce napraviti bolju karijeru od Vuleta , kako igra u Austriji i u Evropi prodace se u jos bolji klub.... Isto vazi i za Lukica koji je bio ceo zivot u senci Pantica , Zivkovica , Radonjica i napravi najbolju karijeru...I ako ovde ljudi pisu vezara za Lukica to stvarno nije slucaj , cak je i bio ucenjen da ostavi jednog menadzera kako bi igrao za prvi tim Partizana sto je on i uradio i posle dosao dokle je dosao.
L

Luba

pre oko 4 sata

Koliko imamo tako raštrkane naše dece po svetu? Pa bolje je njih dovesti našu decu nego bilo kakve strance kakve sve imamo.
M

Mladić

pre oko 2 sata

@Luba Misliš druže da su ti naši klinci pobegli zbog masnih kolača pa da se sad vraćaju u kanal ? Niko od njih neće nazad makar igrali švedsku drugu ligu ( superettan)
S

Saturn

pre oko 1 sat

Svakom tom detetu je bolje da igra za 300 000 evra godisnje bilo gde nego za 1000 evra u Super Ligi , Sem Zvezde , Partizana niko ne moze da da ugovor veci od 100 000 evra godisnje