Komentari na vest

Pumi se zatvaraju vrata transfera u Meksiko, opcija sve manje

N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD>>

pre 5 dana

Puma je 45. "promašaj" tačnije rečeno ogoljena i očigledna ugradnja transfer kombinacija Terzića.
T

Tln

pre 5 dana

Ko zna, zasto je to dobro.
G

Gostionik43

pre 5 dana

Zvezda uzme Pumu i Milsona za 8 miliona i ko zna koliko jos procenata i bonusa. A Dinamo Zg uzme Juana Cordobu i Mbukua obojica po 20-21 god i plati ih 4 miliona ukupno. Obojica veci potencijal od ovih nasih, pitam se po kojoj logici mi dovodimo igrace? Milson 26, Duarte 28, Puma 27, sve igraci u godinama i zna se da ne mogu neke velike pare da se uzme :)
T

Tarantula*

pre 5 dana

Puma je toliko loš fudbaler, da čqk ni u našoj ojađenoj SLS, nema mesta ni u jednom klubu! Ovakvo drvo za fudbal su mogli da dovedu jedino ovi mozgovi iz Zvezde!
B

Boogy

pre 5 dana

Imam strašnu ideju. Poklonite ga OFK i zadržite 50% od narednog transfera. Sledeće godine proda ga OFK za 1M i Zvezda "zaradi" 500k. Nego ne odgovara OFK, verovatno ima ogromnu platu. Moraće da igra domaće prvenstvo i da zauzima mesto našim klincima...
m

mile papar

pre 5 dana

posaljite ga na pozajmicu u partizan i onako ne znate sta ce te s njime
@

@papak

pre 5 dana

Oni ne nzaju, ali zamisli ti sto sa 40 i kusur ne znas koje se reci pisu spojene a koje odvojene. Ali ti je baba rekla da si njeno pile prepametno i to je tebi dovoljno :D pajaci sa tribine severne
j

još neko klopa

pre 5 dana

proslediti deci.
A

Aлександар1

pre 5 dana

Неко је овде већ приметио; Звезда има 9 крила, једног левог бека и 0 задњих везних. Нико у ЛШ нема толико играча у првом тиму као Звезда, извор -transfermarkt.
Ј

Јосиф

pre 5 dana

Тотална неозбиљност и непрофесионалност од стране клуба! Мора неко да понесе одговорност за трансфер овог момка за кога успут на основи 5 утакмица у којима није био стартер још непрофесионално неко закључио да неваља.Или ке Радоња пристап на 60-40 а Пума није?
P

Primer

pre 5 dana

bahatosti,pa nije Zvezda ludi Celzi da se ponasa rasipnicki i dovodi igrace na kilo .....
S

Sima Arauho

pre 5 dana

Ima jedna opcija uvek otvorena-OFK Beograd iz Zaječara.
N

Nemanja8989

pre 6 dana

Dovedu momka,daju 2 miliona,a onda “e ipak necemo”,na sta lici takvo poslovanje?!? Em su bacili pare u tom slucaju,em su decka zeznuli i doveli u losu situaciju,potpuno neprofesionalno ponasanje…
?

??

pre 5 dana

Sve si u pravu, al okolnosti su ispale takve. Bolje i za njega i za klub da ode. Zvezda da povrati ulozeno, a on kako bi igrao
N

Nije važno

pre 6 dana

Plaćanje ovog igrača nije problem,milion gore dole ...široko može se
p

pitanje?

pre 6 dana

od cega se finansira jsd partizan?
M

Makiii

pre 6 dana

Terzo salji ga Kosti za 50% od naredne prodaje 😂
Z

Zvezdas, ali pravi

pre 6 dana

A da ode u OFK? Pa posle pola para Mrkelicima pola Terzicima. A mi placamo platu. I onda su oni bas dobri posle, cist plus. Bice i za Masin bmw.
T

Tu su

pre 6 dana

još opcije OFK i Železničar,pozajmica na godinu dana,sa obaveznim otkupom 2,5 miliona,mora da se i zaradi nešto ....nečega,€ $ £ ¥ na kraju i dinara,mali kaže,najbolje je oročiti dinare,najviše se isplati.
R

Rsdf

pre 6 dana

Bravo Terza, madjijo
V

Vile sampion izraziti favorit

pre 6 dana

Sve ok, samo da se izadje jasno sa imenom i prezimenom ko je skautirao igraca, koliko dugo ga je pratio, koji igracki parametri su presudili u odluci da ga Zvezda dovede i ko je pristao na njegov dolazak. Bez mnogo foliranja tipa cela uprava, ceo sportski sektor, tu pricu necemo da popijemo. Znaci ime i prezime osobe koja je to uradila. Mitar Mrkela, Zvezdan Terzic ili Marko Marin. Ne moze bez posledica, neko bi morao da dobije otkaz ili da ne primi platu jedno 4 godine zbog ovog bezobrazluka ili lopovluka, neznanja svakako!
V

Vile druže

pre 5 dana

da li si ozbiljan ili se sprdaš? Ako je ovo prvo i stvarno misliš, da će neko nekom da odgovara, za nerezonsko gomilanje igrača,ti živiš u bajci. Zvezda 9 krila,Partizan 8 bekova ,misliš da će iko ikad,u oba kluba, odgovarati za muljaže koje se očigledno kriju iza ovih transfera.
d

d. g.

pre 6 dana

Prvo, neozbiljno je da posle nekoliko utakmica za igrača kažemo da je promašaj. Postoji prilagođavanje na sredinu, sistem igre. Drugo, ako je promašaj nek ga plaća onaj ko ga je skautirao.
a

ajde...

pre 5 dana

Koliko mu treba 30 utakmica da vide da je sebičnjak a i da su samo video klipove gledali videli bi da on nije za zvezdu. Ali okreće se, obrće se. Sada imaju opravdanje neće niko da ga kupi od njih.
B

Bogati Seik

pre 6 dana

Ako ste ga doveli za dva miliona, evo ja dajem 4 samo da zvezdici bude dobro jer zvezda je zivot kamile i nafta su sitnice.
k

kraljuuuuu

pre 5 dana

pravo u centar, devastirao si ih :))))))
T

Tod Bojli

pre 6 dana

Ja sam poslao ponudu za Pumu i niko mi ne odgovara ali iznad ovoga ne idem, dakle: 80 miliona fiksno, plus Madueke i Fofana, plus dvadesetak miliona na ime bonusa ako se ostvare. I jutros mi je Pumica bio u kancelariji i pita jel moze na tih 80 miliona da uplatim jos 3 zvezdi na njegovu molbu jer je san puminog pradede bio da obuce taj krcunov sveti dres.
P

Pa...

pre 6 dana

Samo jos jedan bedan pokusaj destabilizacije zvezde jer znamo koliko je ova drzava mrzi i svi je mrzi jer je najlepsa. Naime, Celsi je zainteresovan i poslao je prvu ponudu 80 miliona fiksno plus dvadesetak na ime bonusa. I zamolio je Puma licno Bojlija da ipak uplati milion vise za nasu crvenu zvezdu, na sta se Bojli rasplakao i rekao " dacu i dva, dacu i dva druze moj za nasu zvezdu crvenu..."
s

smaracu

pre 6 dana

mislis da si zanimljiv?
@

@smaracu

pre 5 dana

Jesam, cim sam privukao paznju tebe ubogog :) ajde sad nazad u jamu
M

Maminho

pre 6 dana

Pa sto da ide? Dosao je pre mesec dana? Sta opet greska? Terza madjija i Mrkela? Koji put? 1000? Jel ima odgovornosti? I u vama ?
С

Суарез

pre 6 dana

Слика и прилика државе у којој живимо. Размећу се играчима који коштају по пар милиона евра као пијани милијардери, који не склопе ни месец дана у клубу, а затим га препродају. Па шта га доводите, ако у старту на њега не рачунате. До пре колико је било како шкрипе крила, како нема довољно, а сада одједном има 9 словима ДЕВЕТ таквих. Страшно шта се ради у овој банана држави.
e

ece

pre 6 dana

Neka ga pozajme Partizanu ;D

FC President

pre 6 dana

Sremac iz Vojke traži spoljnog, pa neka vide ...
M

Milence Pilence

pre 6 dana

Mi opet o Pumi,kao da je smak sveta🙈... Ima opcija.. Nek mu daje platu,ko ga je doveo,pa nek uci na greškama,dok se ne reši status🤷‍♂️😉...
G

Gaggi

pre 6 dana

Posalji ga sinu u OFK dzaba, sa otkupnom cijenom od 200 000 bas kao Knezevica, neka se nadje sinovima.
Z

Zaxxo

pre 6 dana

Borac Banja Luka?
h

hmm

pre 6 dana

Toliko o sposobnosti uprave..
r

rea

pre 6 dana

Pa zar ne napisaste pre 2 dana da mu je cena nakon propalog prvog transfera dodatno porasla? To znači da mu svakim danom cena raste za po 100-200 000, šta je problem ako ostane do zime? Možda bi Zvezda tada mogla i da obori rekord po visini izlaznog transfera! 120 dana do zimskog transfer roka, svaki taj dan po 100 000e, to je 12 miliona, plus ovih 4-5 koliko trenutno LAGANO Terzić može za njega da izvuče, to je 17 miliona - PADA REKORD!
У

Укусан сендвиЧ

pre 6 dana

Јооој шта ћемо сад? Брине ли се неко за мене да ли ћу и ја наћи посо?
Л

Логика

pre 6 dana

Прошлог месеца 2.000.000 и сад да га продају? То није добар посао то је магија! Шта је битно што су 100.000.000€ бачених у последњих неколико година на трансфере, плате, компензације, тужбе…стручност на нивоу Пиксија, и тако свуда и у свему. Слика и прилика нашег фудбала 🙌🏼
p

pietrys

pre 6 dana

nek igra protiv Jsd-a, Napretka , Tsc , da odmaramo glavne igrace....
N

Neko iz Nes

pre 6 dana

Mislite Zvezda ima sve manje opcija da proda Pumu i reši se obaveza koje ima kao poslodavac? Igrao ili ne igrao, njemu ide plata. Hoćemo li jednom neke stvari/pojave nazvati pravim imenom. Pozdrav
y

yero

pre 6 dana

ali plasirali smo se u ls, jedva doduse i prodali smo hvanga i bukarija dva najbolja igrača pa šta hoćete
d

deronja

pre 6 dana

Za Milsona i Pumu je dato 6,5 miliona, alal vam vera junaci. Pa ove promašaje ne može 10000 terza botova opravdati
G

Gostgost

pre 5 dana

Za njih je dato 6,5 kao sto je za Hvanga i Endiajea dato 9,5 - nije se desilo! Bar 3/4 tih para je zavrsilo na nekom racunu u Nemackoj...
P

PDK

pre 6 dana

Pa sto Terza ne zove Nikolica da ga zavalja u Rusiju..
A

Asad

pre 6 dana

Terza, pošalji Pumu na biro
N

Nenad1246

pre 6 dana

Onaj stručnjak iz Zvezde (Terzić) koji je dao zeleno svetlo za dolazak ovog diletanta, neka mu on iz svog džepa isplati sve obaveze! Molim Mocart da više ne piše o ovom diletantu Pumi!
s

salesman999

pre 6 dana

dajte ga bilo gde. moze i za kikiriki. bar cemo se resiti masne plate, a imamo krila za 3 tima. umanjiti stetu od njegovog dovodjenja na bilo koji nacin.
D

De jaan

pre 6 dana

Tako je to kad uprava srlja. Umjesto da imamo 22 stalna prvotimca plus 4, 5 klinaca, mi imamo 35 igraca od toga 9 krila i jedva jednog lijevog beka i nula zadnjih veznih.
u

uuuu

pre 6 dana

Daj jos 20 tekstovs o ovom
N

News

pre 6 dana

Nece niko osim Zvezde dati dva miliona evra ili vise za igraca koji ne pravi razliku. Da je njega neko drugi hteo platiti ne bi on dosao u Zvezdu
V

Visente Del Boske

pre 6 dana

Terza salji ga u partizan na pozajmicu da makar nekako izbore to drugo mesto.
T

Trn

pre 6 dana

Da mi bi upoznati tog skauta koji je skautirao Pumu. Pa decks ne zna trcati, poguri se kao da vuce za sobom prikolicu od 53 feeta

Ујка Житко ПФК

pre 6 dana

Celzi zainteresovan!😂😂😂😂
m

miksea

pre 6 dana

Zvezda da ga pozajmi meni, selimo se, treba neko kutije da nosi.
R

Romi

pre 6 dana

Bgmi za platu mu se isplati da śedi tamo đe je. Mučenik jedino na te treninge što će morati otići.
d

dr finansija

pre 6 dana

Želja Pančevo And Novi Pazar like this
Đ

Đukin fan

pre 6 dana

Ali uslovi da budu isti ko s Kneževićem u OFK! Gratis a kad završi zajam da ga otkupe za 200.000 €!!!Valja da krečiš,središ stan…😂😂😂
U

Uprava

pre 6 dana

nije smešno
M

Mogu

pre 6 dana

oni da ti daju, još bar četvoro petoro,imaju kamaru igrača na koje ne računaju. Mogu da otvore firmu za selidbe,koliko ih ima.