Komentari na vest

Puklo u Čelsiju: Boli bi da postane apsolutni vlasnik, a investicioni fond da ga obriše iz hijerarhije

B

BubreguLoju

pre 6 dana

Nisu to njihove pare . Ne trose njihov novac sigurno ... klub je samo maska za ostale radnje . Pa pogledajte samo te silne cifre.
G

Gost RS

pre 6 dana

Nema tu šta puno da se mudruje, kad Ameri nešto uzmu zna se da je bitan samo kapital i profit, sve drugo je mazanje očiju navijačima. Arapima je i stalo do nekog rezultata jer žele reklamu.
I

Imas para ali nemas mozga

pre 7 dana

Jedan spucao 600 miliona, druga dvojica spucala 2 milijarde, dakle ukupno 2.6 milijardi otislo u wc solju. Za te pare su mogli lepo da dovedu sve one vrhunske igrace koji su otisli u Arabiju (osim Sergeja i Mitrovica, mada…) i napravili bi daleko bolju pricu. Zamisli Ronaldo u Celziju, pa samo od sponzora i dresova bi se oparili. Ili da su doveli Mesija, ili cak jos bolje - obojicu, pa us**li bi se od povracaja novca a rezultati tesko da bi bili gori. Za ostatak novca lepo su mogli da pokupe silne talente kao Citi grupa ili RedBull i bog da ih vidi kroz koju sezonu. Ali dzaba, nema se ideje i nema se plana, bitno da spucas 100 miliona na nekog Mudrika…
B

Boris iz Beograda

pre 6 dana

za te pare su mogli još jedan klub da kupe i da se ne svadjaju
D

Dr.Terzić

pre 7 dana

Bože Bože šta rade u tom Čelziju. Mora to domaćinski da se radi kao kod nas.
S

Skid81

pre 7 dana

Где је Челзи славан клуб ? Најобичнија пластика, улетео Роман, покуповали шта треба и ето их трофеји. Његова срећа је што је први то урадио у Енглеској па је пожњео трофеје. Где је Челзи славан клуб побогу ?!?!?!
T

Tuco

pre 7 dana

Ne znam što ti ljudi lupaju minuse kad je tačno to što si reko. Oni su pre Mančester Citija krenuli sq nenormalnim ulaganjima i kupovali najbolj
m

muzijala

pre 7 dana

Tako ti je to kad jednog Evropskog fudbalskog giganta vode amerciki tajkuni.
P

Peki30

pre 7 dana

Klub se toliko unistava, da tesko da je slucajno, verovatno se i pare trose Romanove, ovi su dovedeni samo da potrose Romanove pare. Nemoguce da je slucajno, kao i u Partizanu sto VV tandem razvaljuje klub sistematski
b

bambolero

pre 7 dana

burazeru...pa vi ste bratski klubovi,znas onu cuvenu..ko voli partizan ko voli celzi....
S

Sherlocked1

pre 7 dana

Jos navijaci da ih bojkotuju i skoro su kao Partizan. Skoro jer oni su nesalomivi.
A

Antonioo

pre 7 dana

Nema vajde od ovoga sta Celsi radi, nekoliko vlasnika u udelima vodi u propast, vlasnik treba biti samo jedan i da on formira sve kako treba.. Ovako jedan u klin, drugi u plocu, svakom po neka zelja da se ispuni da svi budi fer i dodjemo do nekompatibilnog tima gde svako ima drugaciju viziju ..
F

Fer1

pre 7 dana

Potpisujem. Odličan primer je Arsenal. Dok su bila dva vlasnika, svi imaju para, ali svako svoju filozofiju i onda niko nije hteo da ulaže. Čelsi je druga krajnost, ulaže se besnaslovno, da bi se ispunili hirevi i želje više njih. Ni jedno ni drugo nije dobro. Ne kažem da je Arsenal nešto uspešan sada, dajem samo primer, svakako je sredjeniji nego tada, a Čelsi mnogo neuredniji otkad nije jedan vlasnik.

The KING sa Sportske

pre 7 dana

Egbali hoce rezultate on je najurio licno Poketina, ovaj lik Boli je meni odvrata ima dojam da se on pita da bi vodio Celzi ko Arsenal ono bez trofeja 20.godina samo lova da kapa. Sa 13% on je nebitan lik tu najurice ga Egbali…
M

Meseršmit Bf 109

pre 7 dana

Arsenal je od svojih para izgradio potpuno nov moderan stadion. Naravno da su rezultati ispaštali u vidu najprestižnijih trofeja ukoliko izuzmemo kupove, a to poređenje sa Arsenalom nema veze sa životom. Potpuno su suprotne situacije Arsenalova i Čelsijeva. Čelsi ima para tj. svi suvlasnici imaju, ali bi da svi oni troše i da vode glavnu reč. Ne postoji nikakav plan i ideja.
D

Dejanii

pre 7 dana

Bas me interesuje šta je ovaj mutio i kako je prao novac.. Britanci neće da pričaju i pišu o tome, ali Britanija je puna nekih tajkuna.. Mi koji pratimo fudbal vidimo da se ovaj ne razumije u fudbal i kao da je dao sedmogodišnjem djetetu da vodi klub… Ovaj da stvarno ulaze svojim novcem napravio bi debeli minus. Mudrika dovedes za 70m, a gdje su ostali specijalci. Sreća mu je samo sto mu je neko doveo Palmera. Rasipaš se za Mudrika, a skrtaris za Osimena.
Q

QB

pre 7 dana

Boli je napravio ovo rasulo u Celziju, on je doveo ove likove Obamejanga, Sterlinga, Kulebalija da nepricamo o Poteru, Lampardu i Poketinu… Lik nije vlasnik Celzija on je investitor sa 13% normalno da ovi sad hoce da ga pociste…
G

GABI GO

pre 7 dana

Ostali samo dugmici..
G

Gorostas

pre 7 dana

Treba da kupi Čelzi Sašu Lukića i Andriju Zila Živkovića, sampionska titula zagarantovana.
J

JSO

pre 7 dana

Znaci kanal,sredina tabele narednih godina pa ispadanje iz lige...Sta su Englezi napravili od onakvog brenda i kluba. Sramota.