Komentari na vest

Pukli pregovori, Dibala odbio produžetak ugovora sa Juventusom

O

Opa Miki

pre oko 2 godine

Ako vrate Pogbu ovaj će se predomisliti i za 6 milki + bonusi. Meni će biti žao ako ode, ali bih onda voleo da vidim Lakazeta u Juventusu, taman i njemu ističe ugovor.
Z

Zvezdas1989

pre oko 2 godine

Dibala ide u Atletiko 100% jurio ga je Simeone zadnja tri prelazna roka plus bi se odlicno uklopio sa Grizmanom i Suarezom
A

Au sta reci

pre oko 2 godine

Dibala je igrac za gvardiolu.U sistemu rotacije ovakav majstor bi najvise pokazao u siti.Majstoru trebaju majstori a sa panjevima u juventusu je stalno izlozen grubim startovima jer niko nije imao da ga rastereti i zato se i cesto povredjuje....
x

xxy

pre oko 2 godine

Stone cold a šta trebao Dibala da promaši penale i slobodne udarce?????Smešan si
M

Milenko1982

pre oko 2 godine

To jednostavno vise nije igrac za tu lovu. Siguran sam da cemo naci adekvatnu zamenu. Tim treba svezu krv i da se gradi oko de lihta, lokatelija ,kijeze i vlahovica.
J

JVPS

pre oko 2 godine

Povrede su ga uništile, previše je nežan za Juventusov stil igre. Ali opet nisam siguran ni gde može zablistati iz istog razloga, jer Premier liga je previše zahtevna za njega, Serie A timovi nemaju para za kocku sa njim, možda je jedina realna destinacija Barca jer ne vidim gde bi mogao da igra sem kod Xavija.
a

alexinho

pre oko 2 godine

E sine moj, pročitaj malo Batistutovu priču, Bađovu, Ronaldovu(brazilčevu). Ovo sada je obdanište. Kao i u košarci, NBA.
D

Dachaa

pre oko 2 godine

Barsi bi lego ko kec na desetku
S

StoneCold_

pre oko 2 godine

Opet kazem, precenjen igrac. Od tih 112 golova, bar 30% je iz prekida ili penala. Kad je dosao CR7 da izvodi penale, Dybala je imao po 5 golova po sezoni. Inter treba da uci na ovom primeru i da oguli nekog za Lautara. I taj je tesko precenjen.
j

juve

pre oko 2 godine

Najvise golova dao van 16 metara iz igre u istoriji Juventusa...
O

Opa Miki

pre oko 2 godine

U prvoj sezoni kad je došao CR7, Dibala je proglašen za najboljeg igrača Juventusa... U narednoj se odmah povredio i tu su počeli problemi. Dečko je majstorčina na svojoj poziciji, samo ga zadnje 2 godine zezaju povrede.
M

Markizio

pre oko 2 godine

Ko god ovde pljuje dibalu veze sa fudbalom nema i prilicno je nezahvslan ako je u pitanju navijac juvea, 283 utakmice za juve, 113 golova i 48 asistencija, da cesto je bio povredjen zadnje 2 sezone, ali i dalje jedan od najboljih napadaca, vrlo cesto guran na pogresnu poziciju, na krilo ili iza napadaca kao 10ka, covek je drugi napadac onaj malo povuceniji, i fenomenalan je kada igra u paru sa klasicnom 9kom, gde god da odes, puno srece majstore.
n

navijač Juventusa, malo stariji

pre oko 2 godine

Nije prišao Bađu i Del Pjeru, ni na pola puta. Što se mene tiče, dobar dečak, izuzetan fudbaler, ali prethodna rečenica...
n

nadrealnooo

pre oko 2 godine

Hvala na svemu majstore, ovako je mozda i najbolje!!! Jbg, kad god je bilo stani pani Paolo je bio povredjen. Malerozan igrac, po meni nije pruzio ni 50% sto je mogao, steta, povrede su ga urnisale!!! Zaista mi samo nije jasno sto su dali Kulusevskog? Ako se vec ovo znalo, neshvatljivo od strane Juventusa!

bojke

pre oko 2 godine

Za 50 mil koliko ce dobiti od Kulusevskog koji nije klasa kao Kijeza , a igraju istu poziciju , juve ce uzeti Raspodorija i Zaniola
G

Gde ti vide

pre oko 2 godine

50 miliona.jednostavno tot moze 2 godine da ga zadrzi za 10 miliona i ne mora da ga otkupi
D

Dejani

pre oko 2 godine

Pokupice njega Barca ili Inter.
I

Igor78

pre oko 2 godine

Pravi igrač ja Mančester Junajted. Igra jednu pa ga nema nigde tri utakmice, taman bi se uklopio u ništavilo...
S

Stribor

pre oko 2 godine

Strasan igrac. Ali mislim da nije kompatibilan sa Vlahovicem i Kijezom u istom timu. Odnosno, idealan je da igra iza Dusana, ali onda Kijeza visi, posto Dibala ne pruza najbolje na krilu
J

Juve 1982

pre oko 2 godine

Žao mi je Dibi, ali nisi ispunio naša očekivanja. Prije 7 godina bio si predstavljen kao novi Del Pjero. Nažalost, ADPu nisi ni do koljena. Hvala ti za sve. Želim ti puno sreće u nastavku karijere.
j

juve

pre oko 2 godine

Bio je i bolji od Del Piera
k

kekW

pre oko 2 godine

Ne znam kakav problem ima Dibala, ali je po mom misljenju jedan od nestabilnijih igraca. Odigra fenomenalno nekoliko utakmica i onda nestane sa mape.
D

Dejani

pre oko 2 godine

Nije mi samo jasno sto su Gattija doveli. Juve je klub koji treba da je svake godine u borbi za Scudeto i osvajanje lige šampiona, a oni uzimaju lika iz druge lige koji na ljeto puni 24. Opet možda grijesim, možda oni nešto vide. U Italiji se dešavaju čuda sa takvim potezima. Primjer Messias, Di Lorenzo
G

Gost849

pre oko 2 godine

Pa da te podsjetim da je Moggi nekada dovodio nepoznate igrace kao sto su Zambrotta, Zidane, Birindeli...svi zajedno kostali 5 miliona

Bojan Urosevic

pre oko 2 godine

Postao je vrlo staklen igrac vise povredjen nego zdrav 10 miliona mnogo za manje pare dovesce boljeg.
G

Ghost11

pre oko 2 godine

Nedved je najbeskorisniji sportski direktor na svetu. Dzabe ti druze Ronaldo i Vlahovic kad je ostatak tima truba teska
J

Juve 1982

pre oko 2 godine

Drugar, Pavel Nedved uopšte nije sportski direktor. Čovjek je potpredsjednik Kluba sa godišnjom plaćom od 360.000 EUR.
J

Juventino vero

pre oko 2 godine

Ovo samo znaci da je na leto planiran totalni remont celog tima Juventusa sto je fantasticna vest!!! Sto se tice Dibale, odlican igrac koji je u proteklih 7 godina u klubu samo povremeno, tu i tamo bljesnuo i sam resio neke vazne utakmice. Malo, za momka koji zeli sa bonusima 10 miliona evra godisnje u klubu. Nije problem za Juventus tih 10 miliona evra nego su problem Dibaline "svilene" noge ybog kojih je malo-malo po J medical bolnici. Vise od pola sezone provede u bolnici na oporavku od povrede. Ako ne zeli da ostane u klubu po uslovima koji su postavljeni pred njim neka slobodno ode gde god pozeli. Njemu hvala za preko 110 golova datih u Juventusu ali nikada on u Staroj Dami nije pruzio u potpunosti ono sto se od njega ocekivalo a ocekivalo se mnogo jer nositi desetku evropskog i svetskog giganta iz Torina ima posebnu, specificnu tezinu ako se pogleda koje su fudbalske gromade pre njega nosile dres Juventusa sa brojem 10 na ledjima. Ovakav ishod sam iskreno i ocekivao. Dibala hvala na svemu i srecno u nastavku svoje karijere.
s

stgo28

pre oko 2 godine

prezadovoljan si ovim potezom, vidim :))) remont, a? verovatno od para koje cete uzeti za dibalu :)
P

PauloDybala#10

pre oko 2 godine

Hvala puno na lepim recima.Takodje sve najbolje.
j

juve

pre oko 2 godine

Steta