Komentari na vest

Pukla tikva u Barseloni! Gundogan zatražio da ode do kraja leta

S

Snssusvivnugo

pre oko 1 mesec

Liverpulu bi legao kao budali samar. Ekipa place za jednim iskunim i vrhinskim igracem u sredini terena. Danas smo videli koliko se muce Gravenberch, McAlister i Szoboszlai u sredini terena i sa Gundoganom Liverpul bi imao mnogo vece sanse sa osvoji PL. Nisam samo siguran da li bi hteo da dodje jer je vec igrao u Mancesteru, ali ako bi hteo onda Liverpul treba svim silama da krene u realizaciju transfera, jer nema puno takvih igraca na trzistu.
v

vare

pre oko 1 mesec

ma kakav Gundogan bivši igrač.on može sad samo u arabiju da uzme pare.kakav liverpul ne treba im nizašta
T

Topiš

pre oko 1 mesec

Ovaj gundoan ko trudna žena izvoljeva,ne zna šta će sa sebe,aj se malo smiri na jednom mestu
M

Marko Srbija

pre oko 1 mesec

Naravno...iz Gelsenkirchen u Zvezdu...korenima...
G

Gundogane nikakve ti nema mane

pre oko 1 mesec

Kakva crna Turska, to je san za fudbalske penzionere i Sandžaklije. Ovaj čovjek dok može stajati na nogama može igrati, jer ima fudbalsku inteligenciju. Klasa!
G

Gost13

pre oko 1 mesec

Terzo reaguj 😂
S

Sandman

pre oko 1 mesec

Kakva bi prica bila da se vrati u Dortmund...
S

SvrakaShearer

pre oko 1 mesec

Lepo sam i prošlo leto pričao da nisi nikad ni trebao u farselonu. Galata je bio i ostao najbolji izbor, Pogotovo jer je kao klina. Gundo navijao za Cimbom sa Bosfora
G

Gundogann

pre oko 1 mesec

Hvala ti brate, znao sam čim sam tada pročitao tvoj komentar al luda glava šta ćeš.Pozdrav iz sunčane katalonije.Ljubi brat.
P

Petrinjo744

pre oko 1 mesec

Dobro bi nama došao umesto Ivanića, taman da ga uzmemo od barse bez obeštećenja a Micka pustimo za 5m u SA. Odličan triling bi imali na sredini sa njim Hvanom i Elanikom, taman po Meri za LS
J

JernejevoKopito

pre oko 1 mesec

Barsa se bukvalno urušava nakon odlaska Mesija. Mislim da je ovaj Turčin to skontao i hoće da pobjegne dok može još zaraditi pare u Turskoj ili Arabiji. Jedva dočekao neki lafo sukob.
e

ee tu sii

pre oko 1 mesec

Mesi ih je zakopao sa ugovorima vecne ljubavi da se nece oporaviti 20 godina ( jer je Real mnogo napredovao)
J

Juve 8

pre oko 1 mesec

Juve je isto tako zakopao CR7, a Ligu Sampiona nije donijeo.
@

@SimoSims

pre oko 1 mesec

Bitno je napomenuti da je u pitanju bila Murinjova Roma. Plastična trava, korner zastavice, sudije i te stvari.Protiv De Rosijeve Rome bi im i remi u toj utakmici bio puna kapa
p

poty

pre oko 1 mesec

Mesi je zasluzio svaki euro svoje plate. A sto ne postavis pitanje o platama drugih igraca u to vreme i koliki su doprinos igri imali u odnosu na Mesija?
S

Scaloneta

pre oko 1 mesec

Ovaj odlazak Gundogana je bukvalno ono što im i treba, rešavaju se matorog igrača sa ogromnom platom na poziciji na kojoj imaju Pedrija, Gavija, Olma, Fermin Lopeza, Kasada.. Da su pametno radili ne bi ga ni dovodili.
Д

Дугоушко

pre oko 1 mesec

Може ли ми ико рећи каква је ово квота 5 на Звезду??!?!?! Па не игра са Реалом Богте, ово ваља пробати сингл за 1000-2000
S

SimoSims

pre oko 1 mesec

Kvota je realna, ovi su Romi uvalili 6-7 komada
9

909

pre oko 1 mesec

Pa on nije u protokolu zato sto je bolestan a ne zbog transfera?
P

Pwetar1996

pre oko 1 mesec

Odlazi iz kluba...
M

Maree78

pre oko 1 mesec

Pogledajte samo ovo, u poslednjih godinu dana kako preso u Barsu, imao je oko 6 ili 7 puta u intervju u kome je hvalio Real na sva zvona da je meni cak kao navijacu Reala smetalo da neko toliko stalno hvali Real, jer Real ili Barsu sve svakinklub a hvali ali ovaj suparnicki ne.. Covek ima utisak da bi peske otiso iz Barse u Real koliko hvali Madridjane..