Komentari na vest

Pucaju bombe po Hrvatskoj: Dinamo krenuo po Lovrena

k

kakva poredjenja pravite

pre 3 meseca

pricamo o drzavi koja je zadnja dva mundijala bila 2 i 3....sva prica tu staje...liga im je miljama daleko od bilo koje u regionu.
F

Forever Young

pre 3 meseca

A da Zvezda i Partizan u špic vrate Darka Kovačevića i Savu Miloševića.
l

lakisha

pre 3 meseca

na SP sjajan sa 34god, kod nas Piksi nece da vrati Nastasica koji ima 30god...
B

Bar Kohba

pre 3 meseca

Svakako da Lovren nije na starom nivou, ali za HNL i Dinamo moze biti kapitalni dobitak. Pratim povremeno njihovu ligu, prosto imaju bolju fudbalsku politiku i vise novca ulazu na bolji nacin. Bolja im je infrastruktura, zanimljivije je prvenstvo s manjim brojem timova, svi stadioni imaju dobre terene i reflektore, igra se dosta meceva u vecernjim terminima, Dinamo, Hajduk, Rijeka, Osijek prave veliku cetvorku, svako svakoga moze da dobije, stadion u Osijeku top klasa, mnogo bolje uradjen od nasih novih koji su u levim gradovima, a ne vecim centrima, liga je dobila top ugovor za Tv prava 44 miliona evra za 4 godine, tj. 11miliona po godini, od toga veliku korist imaju i klubovi. Jedino nam je kvalitet fudbala slican, sem reprezentacije koja je kod njih odavno na visem nivou. Prosto ljudi imaju bolju strategiju.
1

1983

pre 3 meseca

Pa jeste brate,ali kod njih je precednik saveza vrhunski biši fudbaler Šuker,a kod nas Kokoeza,pa Nedimović
5

5366764

pre 3 meseca

njima Suker nije predsednik jos od 2021.
p

podesen

pre 3 meseca

Nas Kokeza ima vise para na racunu nego svih 11 reprezentativaca Hrvatske zajedni tj sve sto su od ugovora zaradili zajedno ova 11 igraca.I sta sad,mi propali,pa ne bi rekao.
G

Guest

pre 3 meseca

Perišić je jedan od najboljih u svetu, ključni igrač uspeha reprezentacije i klubova iz najjačih liga (Inter, Bajern, Totenhem), a Lovren je dobar igrač ali ne nivo Perišića. Ovo su očajnički potezi da se zaustavi pad Dinama, ali očekujem višegodišnju dominaciju Hajduka, čak je realnije da Rijeka bude drugi tim. I naravno Lovren će da košta poprilično, Perišić igra za 1 eur. U svakom slučaju nije realno porediti Perišića i Lovrena, a Hajduk je doveo još dva jača imena od Lovrena, Brekala i Kalinića.
L

Luka96

pre 3 meseca

Reci, da su Brekalo i Kalinic veca imena od Lovrena, je po meni absurd. Lovren, koji je inostranu karijeru poceo u Lyonu, koji je biu u vrhu Francuske lige tada i igrao polufinale LS, pa nakon toga potpisao za Lpool, gde je tokom svog boravka bio poprilicno vazna karika tima, pritom osvajajuci PL i LS te igrao je takodje jos jedno finale LS i LE. Nakon toga potpisao za Zenit, gde je bio jedan od najboljih igraca. Sa druge strane Brekalo se nije nigde specificno proslavio, a tek da ne pricamo o Fiorentini, gde je bio prava truba. Kalinicu je kariera nakon Fiorentine takodjer u padu, a dobijao je itekako sanse u velikim klubovima poput Milana, Atletica i Rome.
m

milo123

pre 3 meseca

Reko bih da pucaju petarde a ne bombe. Po meni Perišić prava bomba. Sve ostalo moj do mojega. Sećam se koliko smo mi čekali Luneta, ne može biti loš, igrao u Italiji, u Zenitu... Kad ono plač majke božije. molili ga da završi karijeru i ublaži štetu, što sebi što Zvezdi. Tako da, verujem da je ovo početak kraja Dinama kakvog smo poznavali do sad.
D

Djeneral

pre 3 meseca

Nisu pucale dovoljno vala, kad je bilo najbitnije zatajile.
I

Igrači n

pre 3 meseca

Na zalasku karijere, a Rijeka nije ništa odgovorila, Pjaca je došao prošle godine.
D

Djape45||

pre 3 meseca

Partizan ne može dovesti Drezgića jer postoje neka pravila i propisi, nema veze sa igračem.
P

Psi ho

pre 3 meseca

Ovo tako odstupa od transfer politike Dinama, tacno covek i da ne zna, po ovom potezu vidi da se sve menja u Dinamu... Na bolje ili losije videcemo, ali ja mislim na manje uspesno
н

није то ништа

pre 3 meseca

српски Замалек довео Мотику из Бајерна....
B

Burek

pre 3 meseca

Pa i vi ste pazarili u Arsenalu i svi znamo kako se to završilo :)
С

Српски Вуковар

pre 3 meseca

Не пуцају још, али полако …
Š

Šid

pre 3 meseca

Jbg. nažalost stabilni su, nemaju više ni manjina...
U

UPRAVA NAPOLJE

pre 3 meseca

Dinamo krenuo po Lovrena, a Partizan ne može da dovede Drezgića (uz dužno poštovanje prema igraču). Zašto u Partizan nisu dovedeni: Saša Ivković, Boris Popović, Filip Damjanović, Matija Nastasić ili Nikola Maraš? Uprava napolje.
i

ili

pre 3 meseca

milos kosanovic
D

DraganKoji

pre 3 meseca

Taman pomislio koncano neka lepa vest , kad ono ...
F

FM

pre 3 meseca

Hrvati rade sve kako treba u fudbalu...