Komentari na vest

PSŽ ulazi odlučno u 'post Embape' eru: Otišlo 100.000.000 evra na adresu Napolija za Hviču!

B

Babaroga99

pre oko 1 mesec

Nesto se ucutao ove sezone . Jedne sezone Bljesak a druga MRKLI MRAK . 100 miliona EJJJ , hahah .... Ccccc
8

8

pre oko 1 mesec

Dobar igrač , a kako to ? pa prosto posle Maradone prvi doneo titulu na jug ; sa svojom reprezentacijom se plasirao na EP prvi put u istoriji ; onako kad ga pogledaš kao da putuje kroz vreme i da je došao iz neke 1957 u ovaj moderni fudbal .
b

barranjacccccccc

pre oko 1 mesec

Onomad su i za SMS-a tako pisali......
h

haha

pre oko 1 mesec

1. Aprila ste izbacili prvoaprilsku šalu za ovaj transfer, a sad je ipak istina :o
D

Dajbrepare!

pre oko 1 mesec

Napumpali su mu cenu haos.. Ko tu radi skauting, ko daje tu lovu. To samo pored PSZ rade Englezi.. pa pre bih dao 40 miliona za Dibalu i to bi mi igrao 60min i imao bi vecu korist. PSZ svakako ima odlicnu ekipu ali mora lova da se vrti, da se pise kako su dali 100 za bilo koga, Marketing.
G

Gost83

pre oko 1 mesec

Ali Konte koji dovodi Lukakua 🤦🏻‍♂️...pa vec sada se vidi da nece biti ni u prvih 6,7 iduce sezone.
p

podesen

pre oko 1 mesec

Ovaj De Laurentis je neunistiv.Prodace ovu dvojicu za minimum 220 milje evra jer Osimen ima izlaznu klauzulu na 120 miliona evra.Mozda podigne malo i za ovog malog i napuni sebi dzep.Dovesce na pozajmicu Lukakua sa 3 puta manjom platom od Osimena i ucari samo tako.
I

Inter

pre oko 1 mesec

Pa nije Lukaku bas sa 3 puta manjom platom. Za italijanske uslove Lukaku je medju najplacenijima. Kada je Celzi poslao Lukakua na pozajmicu u Romu, mislim da je receno da je ovo poslednji put da ide po toj formuli i da ovo leto mora da bude konacan transfer. E sad, ako do kraja prelaznog roka ne bude takvih ponuda, mozda opet budu morali privremeno da udome Lukakua, mada nisam siguran da ce to hteti zbog duzine njegovog ugovora sa Celzijem. Lukaku je savrsen za stil igre koju forsira Konte. To kazem kao navijac Intera, a svi znamo kako se prica izmedju Lukakua i Intera zavrsila.
N

Napoli Srbija

pre oko 1 mesec

Za 100m Aurelio odmah to daje,a i realno nam ne oravi neku razliku poslednju sezonu a pare i vise nego dobre
A

APAJDIN

pre oko 1 mesec

Mbappe- Hvica je poredjenje smesno...Messi, Nejmar i ranije Kavani, Ibra, Silva, Verati su bili brutalni...Sada Kilijan kad ode, PSG ce biti mnogo slabiji...Ono sto je u rangu Mbapea je vec u Realu, Sitiju pa i Barsi...Jedino da se opet ne pojavi neko cudo od igraca a da Pariz bude najbrzi.. Mada bice Pariz odlican i dalje...