Komentari na vest

Prvo kolo Mozzart Bet Superlige: Start u Leskovcu, još se ne zna gde će Napredak i Partizan

Š

ŠANSA ZA POSETU

pre oko 2 meseca

Treba ova prva kola u julu postaviti da se odigraju onlajn kao fudbalski menadžer. A možda i dobar deo avgusta ako bude prevruće.
R

Rubikova kocka

pre oko 2 meseca

Štaaaaaaaa, Napredak domaćin Partizanu na Partizanom stadionu... Partizan opet u modu otimaj titulu na sve načine 😅
P

Pfc

pre oko 2 meseca

Bonus pravilo se usvojilo 7 dana pred pocetak. Hahahaha
Z

Zvlat BG

pre oko 2 meseca

Napretku je ponudjena zamena domaćinstva! Da budu domaćini Partizanu na stadionu Partizana!
E

Ekipo

pre oko 2 meseca

Moze Napredak u Vrsac
Č

Čuj

pre oko 2 meseca

Ovo promena domacinstva ne moze, ali moze 2 bonusa to moze 10 dana pred pocetak nove sezone, i sad nude Napretku Lagator koji je 4 sata udaljen, a ne daju zamenu domacinstva sa Partizanom koji je 2 sata udaljen, umesto da im se olaksa oni jos otezavaju Napretku, pa ovo je sramota.
Š

Šibar 61

pre oko 2 meseca

Ovo je dno dna,kako je DZajiću nije sramota da tu bufeš, i da prave klovna od tebe
G

Golst

pre oko 2 meseca

Včć pdr
m

molim?

pre oko 2 meseca

Druga godina za redom da se neke stvari neznaju. Na šta ovo liči?

RICE

pre oko 2 meseca

Све утакмице у летњим терминима треба да се играју од 21h, сви у исто време, Арена има 13 својих канала, па нека свако гледа свој клуб! Петак 2, Субота 4 и Недеља 3 утакмице...

RICE

pre oko 2 meseca

ПИТАЊЕ УА ЗВ АТЕНА СПОРТ! Зашто се утакмица Раднички 1923 - Железничар игра од 19 сати по оваквом времену?
N

Nenad1246

pre oko 2 meseca

Šta je problem? To je predveče već i nisu babe.
A

Aco CZ

pre oko 2 meseca

Kukuruz liga je organizovanija!
l

lakrdija

pre oko 2 meseca

od lige

Zvezda ispred svih!

pre oko 2 meseca

Ovo nikad ovako bilo nije. Prvenstvo samo sto nije pocelo, a mnoge stvari se ne znaju. Da li je moguce da ponovo niko odgovarati nece zbog ovoga. Pa, pogledajmo reprezentaciju. Selektor do samog pocetka prvenstva nije znao u kojoj ce formaciji da igra, zapravo nije znao ni za vreme, a ni dan danas ne zna. I on je i dalje selektor. Po ko zna koji put kazem da ne postoji na svetu bolja firma za posao od FSS. Radis sta hoces, imas velika primanja, a ne odgovaras ni za sta, ne moras ni rezultate da imas.Gde to jos ima?
Б

Блок

pre oko 2 meseca

И да мењање траве на плус педесет ...јадни радници. Играње фудбала на оваквим температурама у 19х...ужас. Имаш рефелкторе ,прогнозу да ће бити +40 ...
b

beogradski

pre oko 2 meseca

i ti tereni ce propasti vrlo brzo. treba proci neko vreme kad se postavi teren da se ne igra i jos pitanje kakav je kvalitet te trave.
D

Dzi

pre oko 2 meseca

Kim Jun Unooo liga
Z

Zvlat BG

pre oko 2 meseca

IMT će sve utakmice kao domaćin igrati u Loznici.
M

Major

pre oko 2 meseca

Realno je i vreme da se "price" od pre pocetka prosle sezone pretvore u dela , i da dodje do fuzije ta dva kluba...

Golubar

pre oko 2 meseca

Da su smanjili ligu na 10 kluba taman imamo 5 stadiona koliko toliko normalnih, marakana, jna, Leskovac, Zajecar, Loznica i samo vrtenje u krug.
V

Vrhuska

pre oko 2 meseca

Bavi se golubarstvom bolje.
M

Markovitz

pre oko 2 meseca

Putujući cirkus od lige. Čuj ovo ne mogu da menjaju domaćinstvo, zbog čega? Što ne igraju u Gornjem Milanovcu to im je bliže. Ajde ovo menjanje podloge to pozdravljam, dosta više igranja na njivama, ali uvesti za sve kojima stadion ne ispunjava uslove da ne mogu da se takmiče u toj ligi. Kakav OFK u Zaječaru, IMT u Loznici, ako nemate stadion lepo u drugu ligu.
Б

Блок

pre oko 2 meseca

Ово није циркус ...ово што раде не постоји у речнику . Чуј да Напредак буде домаћин на јна... Зашто Борац нема лиценцу ? Шта фали стадиону ? Гдее они да играју ? Јагњећа бригада је знала колико треба да се чека на нови терен и ево ... И нико неће одговарати .
P

POŠTEN SVET

pre oko 2 meseca

Hoćemo ostavke celog FSS-a.
P

Pedja108

pre oko 2 meseca

Radnicki iz Kragujevca ce igrati u Leskovcu, a Napredak u Loznici?! Gde je ovde logika? Neka igra onda Napredak u Nisu utakmice, mozda Zajecaru. Naravno, Partizan nikada ne bi pristao na zamenu domacinstva, oni trljaju ruke, da bi Napredak igrao na njihovom stadionu kao domacin, i da bi tako imali prednost. Da je obrnuta situacija, oni bi kukali i drali se kako nije u redu da budu osteceni, da igraju kao gosti itd.
B

Blok 63

pre oko 2 meseca

Ovo samo kod nas ima …zivece ovaj narod vecno 😅
г

гостиша

pre oko 2 meseca

Спрдња. Циркус. Када ово такмичење упоредимо са нашим учешћем на ЕП па ми смо освојили. Смањите лигу на 12 клубова, никуда ово не води.
b

boze sacuvaj

pre oko 2 meseca

Kragujevac igra u petak jer igra Evropu, a šta je sa Vojvodinom? Oni isti dan igraju Evropu, a ligu igraju 2 dana kasnije. B R U K A.
h

halo

pre oko 2 meseca

Niko nema stadion, niko ne zna pravila i onda neko ima obraza da ovo zove profesionalnom ligom.
v

vroom

pre oko 2 meseca

Krece Supercirkus Liga Srbije, ne zna se ko igra u kom gradu, ne zna se koliko bonus igraca, ne zna se ko sudi.....nista se ne zna sem toga ko ce biti prvi. Bice predvidljivo i dosadno kao latino sapunice, samo jos da vidimo ko će da oslepi pa progleda, ko je cija majka i da li je njegov sin ustvari njena davno izgubljena cerka....
d

dexiko

pre oko 2 meseca

Ali zato u tole superligi sve pucalo od poštenja.

gemathegreat

pre oko 2 meseca

A nadamo se i nekim normalnijim navijačima. Pljuvač bojsi nisu više u modi.
v

vroom

pre oko 2 meseca

@dexiko Tole super liga je bila manje-vise ista, samo je drugi klub na kraju bio prvi a i to se znalo manje vise pre pocetka sampionata. Po tvom komentaru mi izgleda da navijamo za isti klub, samo jedan situaciju vidi realno a drugi kroz ruzicaste naocare....uzivaj u Superligi.
Р

Реално

pre oko 2 meseca

ЦИРКУС !
G

Gx

pre oko 2 meseca

Ovo je sramota našeg fudbala...ja bi predložio da se ovaj članak brise,tuznomi zalosno... Nude napretku stadion udaljen 4 sata;-))))..moze ladno u Rumuniji ..bugarskoj...Ej bedni savez ...Al zato Piksiju smanjili palatu ne 1.400.000 vec 1.200.000 godišnje uff....
i

igo

pre oko 2 meseca

ja kontam kad citam ovakve vesti, da u ovom našem fudbalskom savezu samo jedna osoba radi sve, od ćišćenja klozeta do traženja rešenja za odigravanje utakmica, a ovi drugi dođu samo kad treba nešto izglasati, najesti se, napiti i pokupiti pare...
x

x111

pre oko 2 meseca

Top komentar
M

Mujagic

pre oko 2 meseca

Liga nam pocinje 20. JULA - zlocin i nehumano prema svemu sto ima veze sa sportom i fudbalom!
G

G0RAN

pre oko 2 meseca

Zato ce zimska pauza biti tri meseca,sto nema na planeti.
G

Gost nedragi

pre oko 2 meseca

Cuj,7 dana do utakmice,a oni jos ne znaju gde ce da docekaju Partizan!? A ovi ostali igraju tamo, 'vamo,gore,dole... Sreca sto ovu mucenu ligu niko i ne uzima za ozbiljno,samim tim i nema reakcija na ovaj vasar. Samo jos da postave satre sa pevaljkama,ringispile, dovedu krave,ovce i koze na prodaju. Konja,na srecu,nikako ne fali. Bas kako nam i dolikuje!
M

Markoniiii

pre oko 2 meseca

Dajte bre Napredak - Partizan na lagatoru,da vidite šta je spektakl.....Stadion će biti pun kao oko....
A

Akropoli

pre oko 2 meseca

Teze malo da ce biti pun stadion, daleko je Krusevac.
1

1911

pre oko 2 meseca

Може и у Чикагу,није далеко,а има и Срба ихаха,био би "празник" фудбала
h

hambi77

pre oko 2 meseca

hoce li neko od ovih AV da iznese informacije sta je sa stadionima u ostalim gradovima koji su trebali da se rade,ovo postaje ozbiljna sprda,,,od super lige spali smo da se 7 klubova tuce gde ce da odigravaju utakmice 7 dana pred start prvenstva , sto znaci da nas ovo ceka svake sezone vecina klubova jedva ispunjava uslove i za prvu ligu . ovaj FSS je ozbiljna kriminalna organizacija, DA LI ZNAMO STA SE DESAVA SA STADIONIMA U NS, KRAGUJEVCU , NISU , SUBOTICI GRADOVIMA KOJI IMAJU TRADICIJU i stabilni superligasi i navijacku podrsku ,OVI STADIONI SU TREBALI PRVI BITI URADJENI A NE ZA KLUBOVE KOJI SE TAKMICE U DRUGOJ I TRECOJ LIGI

ГостЧа

pre oko 2 meseca

Стадион ФК Борац Чачак, великана из Прова, није добио лиценцу за играње у другој лиги, Милуне имаш ли срама?
1

1972

pre oko 2 meseca

Kragujevac može u petak, a TSC i Vojvodina u nedelju, kao da neko namerno minira Evropsko učešće i učinak naših klubova.
N

Nenad1246

pre oko 2 meseca

Pa valjda su profesionalci majku mu. Nek se bave heklanjem ako im je frka dve utakmice 5 dana. Na kraju krajeva klubovi su ti koji moraju da se slože oko termina i ništa se ne sekiraj već kolko će im biti odložene utakmice drugog kola da se spreme za revanš.
а

а што

pre oko 2 meseca

се комплетно коло не одигра на стадиону Борца из Бањалуке???и на свим утакмицама почетни ударац да изведу Александар Вулин и Бранка Џајић....