Komentari na vest

Prvi znaci izlaska iz kome: Ovusu mrda, Zubairu daje

K

Karlo Veliki

pre oko 1 sat

Svi mediji dužu u nebo Maksimovica iz CZ, a niko ne pominje Zubairua.. Mislim da mladi napadač iz Gane više pokazuje, jer sve mora da uradi sam.
S

Sombor

pre oko 1 sat

Protiv Tekstilca???.Bas je merilo.
U

UPRAVA NAPOLJE

pre oko 3 sata

Nema "izlaska iz kome" dok uprava ne izađe iz kluba.
V

Volter

pre oko 1 sat

I Iliev sa njima.
P

Preža

pre oko 3 sata

Zvezdaš sam, ali ne svirati direktan crveni karton za onaj udarac laktom u glavu? Stvarno teška sramota glavnog sudije, a sudije u Var sobi žestoko kazniti. Samo nemojte komentare, ti si zvezdaš koliko i ja ne znam šta.
B

Bogdan58

pre oko 3 sata

Hahaha...izlaz iz kome, a dug preko 60 miliona evra. KATANAC !!!
Г

Гробар54

pre 10 minuta

Дужни смо као Звездана, пре неколико година!Велика одговорност управе!
L

Luja

pre oko 4 sata

Velika pobeda partizančića. Tekstilac je, ipak, projektovan da osvoji LE dogodine.
m

metalika moj dobar

pre oko 4 sata

ima tu dobro zalutalih igraca...Jovanovic,Filipovic,Antic, a posebno Kalulu krs ne vidjeni. Drugo,u danasnje vreme trener treba da objasni igracu da je nemoguce sakriti neku prevaru na terenu tipa igranja rukom i sta vec pored silnih kamera i VAR-a.U derbiju Kovac udara loptu rukom juce Antic ..dal su normalni ?? Trece cist crveni karton zbog udaranja Grimalda laktom od strane Tekstilcevog igraca ,VAR se ne javlja !!
S

Soko

pre oko 3 sata

Verovatno nisi igrao aktivno fudbal znao bi da postoje greske koje nisu racionalno objasnjive.Posebno u ovom slucaju nije bilo nikakve svrhe za takav potez.
d

deki maky

pre oko 5 sati

Zuba je i kod Stanoja pokazao da ima potencijala,a Ovusu je odigrao poslednje 2 utakmice nikad bolje-šta je razlog u glavi tog momka s kikicama znaju oni što treniraju s njim. Utisak,glavni-Antic,Jovanović,Grimaldo nemaju šta da traže-ako ih Savo bude forsirao u naredna 3meča će neku izgubiti ..
v

v1ad

pre oko 5 sati

"Sigurno ima i do Miloševićeve postavke, da sačeka rivala na sopstvenoj polovini, a onda ga ugrožava kontrama" Pa i logicno je da Partizan sa igracima kakvim ima (govorim o tipu, ne kvalitetu nuzno) igra vise na kontre. Zubairu i Kalulu su recimo igraci slabe tehnike ali dobre brzine. Zato imaju problem sa postavljenom odbranom. Sa druge strane, da bi igrao na kontre, treba ti fizicki jaci i brzi vezni red, a ne i Natho i Zahid u njemu posto su obojica slabi u defanzivi/stede se. Mislim da Partizan nije skroz sam sa sobom hoce li da igra na posed ili na kontre.

Fear The Beard

pre oko 5 sati

Gromada je za Tekstilac Lugano licno.
L

Lalegale

pre oko 5 sati

Prvi jacii protivnik i odnose bodovi
A

Alan Brut

pre oko 1 sat

I Mladost je bila prvi jači protivnik....
G

Guh

pre oko 6 sati

Dolazi srecko katanac
И

И то је то

pre oko 6 sati

Шта је А. С. радио 3 и по месеца видело се синоћ, и у Лучанима. Свесни саботер, или лабилна личност? Шта год, остаће упамћен као штеточина, попут једног његовог имењака.
J

Jelenko P

pre oko 6 sati

Ovusu kod Duljaja i Stanojevica i ovaj protiv Lucana i Tekstilca kao da su dva razlicita igraca.Izgleda da Partizan ima solidan igracki kadar ali je imao ocajne ( zlonamjerne ) trenere.
Z

Zeko

pre oko 4 sata

Iz ove, dve posljednje utakmice vidi se da Savo prilagođava igru Partizana situaciji koju pokazuje protivnik i u hodu menja taktiku. Za takav način igre treba mu znatno brži vezni red jer Natho i Zahid su za Starački dom ne za ozbiljan fudbalu ali zato kao i ostali imaju europske plate. Puno tu Savo posla ima ali još više nova uprava. Partizan je od strane Vučele, Vazuru i njihovih kompanjona dovedena do infuzije.
S

Smejurija

pre oko 6 sati

znaci drzava ih unistila i sada su oni vaskrsli posle nedelju dana od derbija, Majko mila kakvi spinovi prolaze u ovoj drzavi u zemlji ovaca ladno su ispinovali kako su oni jadni posle derbija jer je sramota izgubiti 0:4
D

Dobar dan

pre oko 6 sati

A dug od 60 miliona!?

Dorcolac

pre oko 6 sati

Krecu galaktikosti sa nezaustaljivim nizom posle svih ponizenja u Evropi
S

Sgejlo

pre oko 6 sati

Dajte ljudi, Tekstilac, alo, Tekstilac. Ako je Tekstilac merilo onda nemam reci. Videcemo sada idu Novi Pazar, Cuka i TSC. Polako, tvrdim da ce biti kiksa u nekoj od te tri.
I

Ili

pre oko 6 sati

U sve tri!
z

zbunjen sam

pre oko 6 sati

A kako to sad, zar nije klub unisten? kako to sad pobedjuju?
y

yui

pre oko 5 sati

po tvom misljenju onda ne treba ni fudbal da igraju,ne razumem nije klub bombardovan
s

sacuvaj me boze

pre oko 6 sati

pa u lucanima taj savo nije ni bio ahahhaha jao spin masinerije
J

Jelenko P

pre oko 6 sati

Nemislis, valjda, da je Vukasinovic sastavljao tim na toj utakmici ?
P

Pisete

pre oko 6 sati

Kao da su pobedili TSC ili Lugano!
G

GOST 510

pre oko 4 sata

Lugano su pobedili u gostima u regularnom delu.
G

Gost997

pre oko 6 sati

Zato sto velicate rezultate protiv Lucana i Odzaka, zato ce vam uvek maksimalni domet biti cunga lunga konferencija, to je vas mentalitet i za to ste kroz istoriju jedino krivi vi sami