Komentari na vest

Prvi korak Nemanje Vidića ka predsedničkoj fotelji Fudbalskog saveza Srbije

G

Gostqwerty

pre preko 1 godinu

Lepo što su nadležni osetili ogromno nezadovoljstvo nacije po ovom pitanju i ovako reagovali,sad samo da država adekvatno stane iza ovog čoveka i omogući mu svu potrebnu logistiku !!!
u

uzicanin

pre preko 1 godinu

E moja GFK Slobodo pored naseg kluba,Nemanja predstavnik fk Ub???Mada ko vodi Slobodu nije ni čudno.Nemanja komsija,zelim ti da postanes Predsednik FSS i da stvari krenu na bolje.
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

Daj Bože da Vidić pobedi, ali teško. A gde to imate poštenog čoveka na nekoj visokoj funkciji??? Retko gde. Mnogo jaku podlogu imaju Lešinari, mnogo su pustili korenje, proguraće nekog svog.
M

MilanII

pre preko 1 godinu

Posle katastrofe u Kataru, čist autogol bi bilo da fudbaler Graničara iz Kuzmina, Branislav Nedimović, u Međuopštinskoj ligi Srem, dobije prednost nad fudbalerom Mančester Junajteda iz tamo neke Premijer lige, Nemanjom Vidićem.To Kokezin kum dobro zna.
D

Dulele

pre preko 1 godinu

Zasto ne Kokeza?
M

MilanII

pre preko 1 godinu

Kokeza je na specijalizaciji na Floridi.Ne zna se šta radi, ali sigurno ne voda magarca po plaži i fotografiše turiste, kao što je počeo biznis.Sa magarca od 400 evra, seo je u majbaha od 300 000 hiljada evra.Konobarisanje je prekinuo i ušao u plaćeniji IT biznis.
i

idemoo Šniiii

pre preko 1 godinu

Znaci dogovorio se sa vodjom...
G

Gost1976

pre preko 1 godinu

Šta bre ne u blato sa njima,pa ko će onda u blato srpsko? Svi samo kritikujete a kad treba u blato njiko neće,napred Nemanja uz tebe su svi zvezdaši pravi cigani!
G

Gostun

pre preko 1 godinu

Nemoj tako, i mi partizanovci smo uz njega! Barem mi normalni
G

Gost1245

pre preko 1 godinu

Brate,ne u to blato s njima..ne ako hoces da ostanes legenda!
Z

Zoran Pfc Ilic Lomnica

pre preko 1 godinu

Ja kao ostrasceni grobar kazem da za ovu funkciju boljeg i postenijeg coveka od Vidica necemo naci.
F

FizioSterapeut

pre preko 1 godinu

Kad vec mora opet zvezdas, neka bude Koroman.
@

@FiziosteramtigaTerapeut

pre preko 1 godinu

Kazes opet, a? Bjekovic je zvezdas?
d

dzi

pre preko 1 godinu

Ahahahjaahahahaa Verujes u vase svete krave, sto ne bi u nase...
@

@Vuc

pre preko 1 godinu

Poredim ih kao lidere, Vidić je kao neko ko je bio najveće ime te generacije trebalo da bude primer a bio je sve suprotno. Pouzdano znam da gotovo sa nijednim saigračem nije imao komunikaciju, često je ulazio i u konflikte a svetsko prvenstvo 2006 je uporpastio zajedno sa tadašnjim selektorom i Kežmanom i onda lažno prijavio povredu i vratio se u klub bez da je odigrao i jednu utakmicu na orvenstvu a posle naravno igrao sezonu u Junajtedu bez ikakvih problema. To nije lider i zato sam ga poredio sa Modrićem koji takve stvari nikad nije radio. A po svom talentu imao bi deset puta više prava da bude nadmen i da se tako ponaša.
Š

Škrabotina

pre preko 1 godinu

Drugovi iz FSS-a daju raport 'iz pouzdanih izvora'. Blam. Napred Vidaro, teraj bagru iz fotelja.
M

Marinjo1

pre preko 1 godinu

Ne valja Vucic kad gura bivseg kapitena Junajteda, svetsko ime, ne valja Vucic kad je Bjekovic. Politicke price da umuknu vise, boljeg coveks za FSS nema, a politicke poene skupljajte na drugom mestu.
D

Dobronameran

pre preko 1 godinu

U pogrešno vreme, sinko.
b

bosko2020

pre preko 1 godinu

realno se samo zapitajte ma koliko god bio neko nas vrhunski fudbaler,zar ce ti netko dati fotelju sa ogromnom funkcijom na lijepe oci ili ce biti izabran demokratskim putem,demokratija je iluzija za mase
S

Sima Arauho

pre preko 1 godinu

U duelu izmedju ministra za Poljsko mleko i bivsef fudbalera zvezde ja ipak glasam za bivseg fudbalera zvezde.
7

78

pre preko 1 godinu

Prvi zadatak će mu biti da kuma lalatovića zaposli u savezu, ili ne daj boze preuzme a tim
B

BicuSlobodan

pre preko 1 godinu

Jedinstvo Ub = Glišić, Vučićev kum. E moj Nemanja.
N

Neobavesten

pre preko 1 godinu

Matic je pre nekoliko godina napisao otvoreno pismo u kojem je nabeo sve probleme naseg fudbala i poslao ga na adresu "Glisicevog kuma" u nadi da ce resiti te probleme. Izgleda nisi bio upucen u Maricev sistem razmisljanja...
G

Gost67

pre preko 1 godinu

Nemanja Vidic je Vucicev projekat. Kao i Kokeza. Pa sta mislite, ko je rekao Nedimovicu da odstupi onog trenutka kada mu se Vidic obecao na vernost.
t

televizor

pre preko 1 godinu

Bravo, samo je steta sto malo ljudi to shvata.
P

Petrinjo827

pre preko 1 godinu

Učlanio se u SNS?
G

Gostivar

pre preko 1 godinu

Moze npr kao kolega Rio Ferdinand da ode u boksere ili kao kolega Rade Bogdanovic da glumi eksperta na TV... Neozbiljno je postavljati ga na celo organizacije bez skole ili iskustva. Zbog ovakvih stvari nam deca beze iz zemlje.

Mali peca

pre preko 1 godinu

a koja skola mu je potrebna?
K

Klaster

pre preko 1 godinu

Jedinstvo sa Uba? Znaci Glisic sns? 🤔
p

prti

pre preko 1 godinu

Znaci Nemanja Matic
N

NemanjaKZ

pre preko 1 godinu

Tesko da ce se ikada izabrati predsednik, a da zapravo odgovara napacenim dusama u komentarima. Kad se pominje zvezdas onda Partizan nikad nece da osvoji titulu, kad se pominje partizanovac onda Zvezda nikad nece da osvoji titulu naravno, ako se spomene neutralan onda se i on prikljucio ovoj vlasti, ako se spomene onaj neki tamo, u trenutku se i za njega nalazi mana. Za vas je najbolje da se menjaju samo Terzic i Vucelic, pa onda jedan mandat samo Zvezda sampion, drugi mandat samo Partizan, cetiri godine prde jedni, cetiri godine prde drugi i tako u krug, jer za bolje i niste.
M

Mitros

pre preko 1 godinu

Vidić je jedan od najgorih reprezentativaca u istoriji ako se uzmu u obzir očekivanja i renome koji je imao tada u Evropi kao štoper Junajteda. Njegovo vreme u reprezentaciji su obeležile svađe sa manje više svima i ogromna nadmenost koju je stalno iskazivao prema saigračima, navijačima, selektorima. Sušta suprotnost kad se recimo poredi sa jednim Modrićem koji je ostao preskroman iako je svemirski brod od igrača za Vidića. Stoga ne očekujem ništa dobro od njega kao predsednika, do nedavno se svađao sa svima u svom maniru a sad se izgleda dogovorio. Onda će verovatno opet da okrene ćurak. Da ne bude da sam navijači obojen slično je radio i Sava Milošević samo je on bolji čovek od Vidića.
p

prti

pre preko 1 godinu

Kakva je Sava gromada od coveka pogledaj intervju Mandarica i sta kaze za Savu i kako se ponasao u Mariboru.
V

Vuc

pre preko 1 godinu

Ne mozes da kazes da je Modric svemirski brod igrac za kapitena Mancester Junajteda. Nisu stoper i plej isto da poredis vestinu. To je kao da poredis Belodedica i Savicevica/Piksija pa kazes Dejo genije kilometrima bolji igrac zato sto je Belodedic "samo" stoper. Uporedjujes neuporedivo. Modric jedan od boljih plejeva, Vidic jedan od najboljih stopera u istoriji fudbala.
@

@prti

pre preko 1 godinu

Nije Maribor već Olimpija i koliko je Sava tu kriv toliko je i Mandarić. Pogledaj koliko trenera su izmenjali, pogledaj kako je prošao u istoj toj Olimipiji Prosinečki. Savi najviše zameram političku i sportsku prevrtljivost, gde se često svađao sa nekim ljudima a onda mirio kad bi video da može imati neku korist, slično je sada uradio i Vidić izgleda. Ali za Savu ti niko od saigrača neće reći lošu reč, Sava nikad nije bio nadmen prema drugim reprezentativcima i selektorima. Dok se Vidić još kao igrač postavljao kao da je predsednik saveza, uslovljavao ko će da igra, svađao se sa svima. Opet ponavljam da nisam navijači obojen, slične stvari je radio i Kežman i sa pravom je odstranjen iz reprezentacije, mada su njegove partije za istu bile možda i bolje pd Vidićevih. Poenta je da takav čovek nije za predsednika saveza.
Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

Nemanja Vidić i Savo Milošević su se videli i razgovarali pre izvesnog vremena!
K

Karlo Veliki

pre preko 1 godinu

Zalosno je da se pravi scenario da je CZ vaznija od reprezentacije, a da je reprezentacija Razvojni tim CZ, sto je Katar i potvrdio. Kao grobaru Srbija mi je znatno ispred FKP...U to ime kazem sledece, "...da sam Selektor Stojkovic Milenkovic nikad ne bi igrao desnog beka u reprezentaciji, a ako vec igra bio igrac zadatka da blokira najopsnijeg protivnickog igraca...".
I

Istina

pre preko 1 godinu

Nisam navijac Zvezde ali Vidic ispunjava sve ono sto treba za presednika e sad dali ce se snaci.Ali normalnije je je da izaberemo coveka koji ima karijeru nego kao sto je predhodni bio.
D

Dawson

pre preko 1 godinu

Ma kakav Vidic, samo Danko Lazovic, Zvone Vukic, Goran Trobok ili Nisa Saveljic. Moze i Mateja Kezman.

《1980》

pre preko 1 godinu

A Taribo West?
S

Sport15

pre preko 1 godinu

Ako Vidić dolazi da bude Vidić onda ovo može da unapredi nas fudbal 1000% , a ako je nazalost prodao dušu onima koji će da se sakriju iza njegovog imena (sto cisto sumnjam), spasa nam nema.
P

Partymaker

pre preko 1 godinu

Verujem u Vidićeve dobre i iskrene namere ali nažalost ne verujem da je svima u interesu da da Srpski fudbal bude čist i da će mu dozvoliti da radi kako je zamislio... Ali teško mi je da poverujem da se neće i on "utaliti" i iskvariti
G

Gost344a

pre preko 1 godinu

Nemanja na celu FSS je prvi korak ka ozdravljenju srpskog fudbala! Ja licno verujem da on u to sve ulazi iskreno i cistog srca. Duboko sam ubedjen, da ce se okruziti pravim fudbalskim radnicima, bez "putera na glavi". Mozda ipak ima nade za srpski fudbal!
N

NaoiroTakahara

pre preko 1 godinu

Uz svo postovanje, kakvu Karieru je imao... Ja se Majkemi Moje ne secam da je za Srbiju, SCG ili Jugoslaviju odigrao jednu dobru Utakmicu. Ja se naj vise secam nekih nesuglasnica,pljuvanja,svadja,penala promasenog,crvenog kartona i penala napravljenom.On je Legenda Manchestera i stvarno je bio mozda naj bolji ikad ali za Srbiju kada kazes Srbija,SCG,Jugoslavija padaju mi druga imena na umu: Milosevic,Stankovic,Ivanovic,Tadic,Mitrovic,Matic,Kezman,Piksi,Mijat ...Vidic je jedva 50 Utakmice skupio za Drzavu
H

Haha

pre preko 1 godinu

Ja se secam da je na 90% uzakmica bio najbolji ili medju tri najbolja. To sto se ti secas jednog penala, promasenog i skrivljenog i na osnovu tog donosis zakljucak je smesno.
L

Lokki

pre preko 1 godinu

Šta su osvojili Mijat, Stanković... sa reprezentacijom. Isto što i Vidić.
S

Sudija Picilkas

pre preko 1 godinu

Malo im 6. vezanih titula, odnosno 8. titula od 2014. godine pa do ove, nego hoce preko Vidica da produze tu dominaciju.
S

Skakadak

pre preko 1 godinu

A da vratimo toleta? Tada je sve bilo ok,jel tako?
S

Sudija Picilkas

pre preko 1 godinu

@Skakadak Druze, taj Tole vam dao USLOVNU licencu za takmicenje u Superligi. Osim ako ne mislis na nekog drugog, imaginarnog Toleta. Pazi ovamo: Piksi, Terzic, Kokeza, Pantelic, Bunjevcevic, u periodu od 2006. godine pa na ovamo. Malo li je?
G

Gost555

pre preko 1 godinu

Zna se ko ce predloziti da Vidic bude predsednik i ko se duboko zalaze za to. Njegov bivsi klub koji ga je prodao u Rusiju.
l

lizaaa

pre preko 1 godinu

Nece njemu biti lako, jer je FSS pun lopova.
h

hvala predsednice

pre preko 1 godinu

Treba da napišete i sa kim se Vidić sastajao pre par nedelja i dogovorio uslove. Pomoći ću vam, kancelarija mu je na Andrićevom vencu.
p

prti

pre preko 1 godinu

A ti si im bio konobar. Sta sve ljudi nece izmisliti radi lajkova. Imali smo i predsednika sa salom na svakom mecu pa nije bila ovakva histerija.
M

Mance.

pre preko 1 godinu

Vidic+zvezda=PARTIZAN nikad nece biti prvak
L

Luis Vitton

pre preko 1 godinu

Zato i urgiraju da Vidic bude predsednik. Malo im najpre Den Tana, Terza, Piksi, Kokeza, Pantelic, sad bi i Vidica. Pokojni Bunjevcevic je tu jedini bio neutralan i posten. I uopste se nije obazirao na boje iz igracke karijere, da se tako izrazim.
N

NemanjaKZ

pre preko 1 godinu

Kladim se da za Bjekovica nisi pisao komentar Bjekovic+partizan=ZVEZDA nikad nece biti prvak ???
B

Bg

pre preko 1 godinu

Dugo Partizan nece biti prvak ali naravno ne zbog Vidica vec ogromnog kvaliteta Zvezde koja je svemirski brod za Partizan. Sto se tice Vidica sigurno ce bolje voditi savez nego prethodnici, zelim mu da postane predsednik.
D

Dijego

pre preko 1 godinu

Ne znam sta mu treba u zivotu pored takve karijere da radi sa ovim mufljuzima...
W

Wenna

pre preko 1 godinu

Sramota je da Vidic koji je namerno pravio penale bude predsednik
B

Belgrano

pre preko 1 godinu

Ajde jednom u zivotu da imamo predsednika za kojeg nas nije sramota. Samp napred Nemanja!
i

isto i piksi bio

pre preko 1 godinu

a na kraju teska sramota...katar 11 miliona zarada, 7.7 miliona rashodi, surbatovic 350 000 eura, dika piksi i ostali po milionce..grebao da ubaci Bjekovica na fukciju predsednika fss, 72 godine covek..da bude njegov pion..vidic ce biti ista stvar samo za neku drugu grupaciju..da se Jugovic kandidovao pa ajde, ali pametni ni ne primirisu na aerodrom a ne dalje.
t

tesko....

pre preko 1 godinu

bilo.bi super ali tesko da ce se ovi "sportski" radnici u savezu i po klubovima sloziti sa ovim...
S

Stevica Čvarkov

pre preko 1 godinu

Znači i on je prodao dušu jer da nije ne bi prilazio ovoj strukturi našeg fudbala koju li će lokaciju da izabere za gradnju živo me zanima
B

Bg

pre preko 1 godinu

Kako god okrenes, srbinu ne valja !
O

Ojsa

pre preko 1 godinu

Vidicu Delijo!