Komentari na vest

Prvi golman iz BiH u LŠ: Iz malog mesta i praznih džepova u Srpskoj do Old Traforda i Amsterdama

B

Bar Kohba

pre preko 2 godine

Volim ovakve tekstove, lepo je cuti zanimljive fudbalske price, nadam se uskoro slicnim tekstovima manje poznatih fudbalera i njihovih iskustava.
n

nicolita

pre preko 2 godine

i politehniku ugasise i unireu urziceni i galatnog ocelula sjecam se plavi dresovi i steaua nije vise steaua, tekst podsjeca na neka ljepsa fudbalska vremena, pravda za rumunski fudbal dje kluz sa 1:0 i 0 : 0 uzima titulu, a i dalje je grahovac jedini sa bih pasosem sto je branio lš, begovic je bio rezerva chehu i kurtoi
B

Box

pre preko 2 godine

Dobro on je golman, ali treba napraviti poseban feljton o tome kako je Milan Perendija igrao ligu sampiona , to je naucna fantastika
k

kolodin

pre preko 2 godine

Huntelar dobija jednu loptu na nekih 25 metara, a sa tribina se čuje 'ne zna levom-ne zna levom', čovek se okreće i šutira levom u rašlje ko iz topa. Ni pomerio se nisam. Prejako :)
Z

Zivorad

pre preko 2 godine

Al na kraju nista bez politike. I to pretpostavljam da je u vladajucoj stranci
G

Graha gromada

pre preko 2 godine

Odličan tekst,svaka čast autoru i redakciji.Kroz maglu se sjećam Srbina koji je branio u LŠ a nisam imao pojma da je iz obližnjeg Srpca.Naravno jer niko nije pisao o njemu zato što je čovjek pošteno radio svoj posao,nije ganjao starlete,fensi lokale i sl.
K

Kornjace trk

pre preko 2 godine

Bio na utakmici Borac - OFK. Korner za Borac pred sam kraj "regularnog dela utakmice". Golman Grahovac postiže gol za 1:1. Novi korner u nadoknadi, Grahovac ponovo kreće ka protivničkom golu, ali ga trener vraća nazad. Posle kornera Stojanović postiže gol za 2:1.
R

Rumun

pre preko 2 godine

Ocelul je iz Galacija
V

Vuce Kardj

pre preko 2 godine

Za koga navijas u Rumuniji? Koji je prosrpski klub tamo?
B

Box

pre preko 2 godine

Te godne kada je Ocelul bio prvak drugoplasirani FK Temisvar je izbacen u drugu ligu i na protestima navijaca je predsednik kluba pretio da ce traziti da igraju u Superligi Srbije .
L

LudiDejo

pre preko 2 godine

Nije, nego ocelu galatasaraj. To je turska. Iz grada galatasaraja na jugu turske. Pretežno naseljeno mjesto sa kurdima i sirijcima.
L

LudiDejo

pre preko 2 godine

Nije on Rumun nego Vlah
V

Vremeplovski

pre preko 2 godine

Kakva legenda. Branio je dobro u Rumuniji kada je ta liga bila dosta jača od naše, ako se ne varam bila je jedna sezona kad su imali čak 5 klubova u grupnoj fazi Evrope, al i tamo su neka čudna posla, jedne sezone šampioni, posle par sezona druga liga. Bilo bi dobro da obradite još priča naših fudbalera koji igraju u Rumuniji i drugim manje poznatim ligama
C

Coban

pre preko 2 godine

Pa rumuni jos vise kradu od nasih zato im je fudbal na dnu
s

statisticar

pre preko 2 godine

Sve je to promenjivo, jedno vreme su oni bili ispred, Steaua i Rapid su igrali 2006 1/4 Kupa Uefa jedni protiv drugih, u trenutku kada je za nas Evropsko takmičenje bilo misaona imenica, sećam se tada hvalospeva o Rumunima. Pa više od 2 kluba jedne godine čak 5 u grupi Evrope, a mi smo tek pre par godina doživeli da i Partizan i Zvezda igraju Evropu. Niko treći se nikada nije kvalifikovao i ko zna kada će, uprkos ovim povoljnostima koje ćemo dobiti. I njihova reprezentacija je igrala Euro redovno dok mi nismo 20 godina
B

Bas si coban

pre preko 2 godine

Na planeti zemlji i šire ne postoji država u kojoj se više krade nego kod nas!
G

Gossstt

pre preko 2 godine

Bravo momak