Zvezdina mobilizacija: Karte za Vojvodinu jeftinije, zovu i Delije

Vreme čitanja: 1min | uto. 18.02.20. | 16:24

Na Marakani očekuju dobru posetu

Uvertira je napravljena na Banovom brdu, Dejan Stanković se vraća na Marakanu ovog puta kao trener Crvene zvezde. Dovoljno razloga da odgovorni iz Ljutice Bogdana očekuju dobru posetu na tribinama najvećeg srpskog stadiona u subotu od 18 časova kada gostuje Vojvodina.

 Uz sve to rival crveno-belima biće trećeplasirana ekipa domaćeg prvenstva, koju odlično predvodi Nenad Lalatović. Zbog svega navedenog uprava Crvene zvezde je odlučila da snizi cene ulaznica za prvi meč ovog proleća u Beogradu. Ulaznice za severnu tribinu koštaće 200, istok 300, dok će za zapadnu tribinu biti potrebno izdojiti 500 dinara. Karte za VIP ložu staju 1000 dinara.

Izabrane vesti

Prošle godine duel beogradskih i novosadskih crveno-belih u Beogradu je gledalo 22.500 navijača. Veruju svi da je ta cifra dostižna, pošto su se u mobilizaciju uključili i najvatreniji navijači grupisani u Udruženje građana Delije Sever.
„ Delije, već sada se spremajte za ovu utakmicu, cilj nam je da napunimo Sever i da nadogradimo onu energiju sa kraja prošle polusezone. Utakmica jako bitna, atraktivan protivnik koji maltene da deli drugo mesto sa "komšijama". Sigurno spektakl zagarantovan na tribinama i prva utakmica kući ponovo u Zvezdi, nakon 20 i nešto godina, od kada se Deki otisnuo u beli svet! Mnogo je razloga da nas bude ovu utakmicu barem pola kapaciteta stadiona, a Sever pun! Da zakotrljamo našu pravu navijačku priču kako treba“, stoji u saopštenju Delija koji su napravili motivacioni spot.

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara