Komentari na vest

Provaljena najveća tajna Florentina Pereza: Florijan Virc od 150.000.000 evra

A

ANDJA elena

pre oko 23 sata

Nema zamena za luku
V

Venom

pre oko 23 sata

Ne znam ko moze uzeti za ozbiljnu ovu vest kad je izvor Diario As,jedan od dva Realova medija uz Marku.Zasto bi platili Virca 150 miliona kad imaju Belingema koji igra istu poziciju i Gulera kojeg su platili 30 miliona.Virc kao zamena za Modrica moze proci na Fifi ali u stvarnom zivotu onu su dva skroz razlicita tipa veznih.
A

ANDJA elena

pre oko 23 sata

Skupo
D

Doks

pre oko 23 sata

Heklaj Anđo, heklaj...
A

Axios

pre oko 23 sata

Jeftino.
A

ANDJA elena

pre oko 23 sata

Skupo je
A

ANDJA elena

pre oko 23 sata

Najbolje
T

Tln

pre oko 24 sata

Budala zna da ce u real sa Alonsom.
N

Ne dam svoje,tuđe može

pre 1 dan

Nema od toga ništa,Bajern je tu situaciju z....šao.Projektovan je u tandemu sa Musijalom kako u Minhenu tako i u Elfu.Sve stoji,Real jeste najveći,najbolje rade poslove u tim stvarima ali njemački mentalitet je tu veoma bitna stavka.
R

Robert Lewandowski

pre 1 dan

Virc prelazi u Bajern, to je odavno dogovoreno. Da nije imao onu tesku povredu pre koju godinu, vec sada bi bio u Bajernu.
@

@Robert Levandovski

pre 1 dan

Mozda pre povrede, posle povrede se pojavio Xabi Alonso i sprijateljio sa Vircom. Kada ode Anceloti, Virc i Xabi prelaze zajedno u Real.
R

Robert Lewandowski

pre oko 22 sata

Nema od toga nista, Virc prelazi u Bajern, videces.
т

требало би звезда

pre 1 dan

да прода Месија Максимовића,а за те паре да доведе Вирца и Нејмара следеће сезоне кад се опорави...
R

Raffa

pre oko 22 sata

Trebalo bi,ali su trenutno zauzeti izivljavanjem na jednom malom klubu blizu njih. 🤣🤣🤣
s

svastaa

pre 1 dan

Nekima kada bi zena zatrudnela niotkuda oni bi okrivili Real Madrid 🤣
K

Kalabasas

pre 1 dan

Ako real odluci da ga dovede to je to,nema tu više niko sta da traži,tako je to još od Bekama,Zizua,Kake,CRa....kad Perez pozove svi ostali se opozovu.
И

И

pre oko 23 sata

Реал јесте институција за довођење великих играча, али то једноставно није тачно. Могу да набројим 20 великих играча који нису хтели у Реал у поменутом периоду. Па само у том периоду Бекама и Зизуа, много играча је одбило Переза. Прво, Тотија су доводили буквално свако лето, што је признао и сам Перез много пута. Рома наравно није могла да га задржи, али играч је одбијао Реал и било кога другог. Затим, Анрија, као најбољег нападача света у годинама након повреде Роналда, покушали су да доведу минимум два прелазна рока, да је познато. Били су убеђени цело лето да ће Кафу на крају пристати, па су целе сезоне остали на тада већ слабом Мичелу Салгаду на десном беку. Лампарда су доводили исто неколико прелазних рокова, увек је одбијао. Истражи ко их је све одбио након продаје Макелела, па немајући куд, довели Гравасена.
K

Kalabasas

pre oko 22 sata

Zizu bekam figo zuba raul r.carlos pa nzm. sta su još trebali da dovedu...posle kaka CR iguain,roben di marija van der vart..pa on su morali da rasteruju kakve su to njuske a 11 moze na teren....
T

Tpb

pre 1 dan

Nema od ovog nista,Bajern je zavrsio Virca,gotovo sigurno da stize sledeceg leta. Decko je navijac Bajerna on i njegov otac, rekao je da zeli prvo u Bajern pre nego sto mozda kasnije bude presao u inostranstvo.
G

Gaxter

pre 1 dan

Bajern ako hoce da drzi do sebe mora Wirtz da dovede.Decko je deklarisani navijac Bajerna i Nemac pre svega,i to Bajern ako ne iskoristiti nece nikada, pogotovo sto bi sa Musialom napravio tandem koji bi mogao da dominira kao tandem Roben-Riberi.
E

Elekserou

pre 1 dan

Ma završio ovo Henes preko Nemačkog saveza za sličnu lovu. A i malom je bolje da sigurno igra u Bayernu i bude superstar nego da se u Realu bije za poziciju sa Belingemom,Gulerom, Valverdeom, još i Rodri ako dodje klupa zasigurno. Da ne pominjem na sredini još i Čuamenija i Kamavingu, a i onog Zubimandija su kontaktirati.
K

Khanbg

pre oko 20 sati

Pominjao ili ne, Wirtz je bolji igrac od svih njih. Eventualno Valverde i Belingem, ovo ostalo je losije od njega.
1

13121312

pre 1 dan

Све стручњаци по коментарима, а Реал освојио ко зна колико титула у последњих 10 година. Јесте, судије су им донеле, не знам како нису донеле неком Бајерну, Барселони, Манчестер Ситију пошто су то све сиротињски неутицајни клубови. Највећи клуб икада и тачка.
B

Bajernu

pre 1 dan

Sudije nikad nista to je ekipa koju je real osakatio za bar 3 lige sampiona u 10 godina jednom cak i sa 3 gola i ofsajda u jednom mecu... Real tim koji je dobio dva finala ls direkt iu ofsajda 1998 protiv juvea i atletiko 2016... Vladavina poput ove broja jedan u nasoj drzavi ko to moze da podrzava taj nema bas savesti
S

Seoul

pre 1 dan

Real nešto osvajao ???? Trebao si da pogledaš malo te utakmice, sve bi ti bilo jasno. Real je sinonim za kradju u fudbalu i LŠ a ne za klub koji igra dobar fudbal i tako osvaja.
A

Aleksejko

pre 1 dan

Posto u Spaniji navijam za Barselonu dobrih 35 godina mogu slobodno da kazem da Real jeste najveci klub na svetu, najbogatiji jer je kraljevski, uglavnom odatle i finansiran kao i pod zastitom kraljevske porodice, bas zato Real moze da radi sta hoce, sudije ne smeju da ga ostete, kad je bitno mora da pobedi, ima toliko uticaja u Fifi i u uefi, ma jednostavno siledzija koji ima sve, i dobija sve na ovaj ili onaj nacin, zbog toga je i toliko popularan jer se ljudi instiktivno prislanjaju uz najaceg, najmocnijeg. I ponekad se pojavi Ronaldinjo, Mesi pa sto da ne i nas Tadic u onoj jednoj utakmici i ponizi tako veliki klub, veliki u smislu najjaci baja. Ovi igraci su nedovoljni mora i Virc, svi su morali u Real jer je Real stvar prestiza, mozda. Veliki igraci su igrali za Real ali ne i najveci igraci, a ko voli fudbal zna koji su najveci igraci koji su hodali zemljom.
G

Gost122434

pre 1 dan

Nepopularno misljenje: Licno pratim bundes, a nedavno sam mogao i gledati Wirtza uzivo. Moj licni dojam je da momak ima ozbiljnih problema sa disciplinom i postovanjem drugih igraca. Na terenu se ponasa arogantno, lako gubi zivce kad ne ide..karakterom podsjeca na Leroya Sanea. Mislim da kao takav vise bi se uklopio u Real!
D

Doks

pre oko 23 sata

Nigde veze. Pomešao si ga sa nekim drugim.
g

gost111

pre 1 dan

ide u bajern,naravno...koji real
e

egerke

pre 1 dan

Na kraju je najbitnije da pokupuju sve suce koji su im ipak daleko najzaslužniji za večinu titula
m

muaaaaaaaaa

pre 1 dan

Previse ofanzivaca trpaju napred. Ne kazem naravno, imaju brutalan napad, ali bi mogli malo na odbrani da porade. Klimava je.
Ž

Žocara

pre 1 dan

Ako su Ridiger, Militao i Alaba kad se oporavi klimava odbrana, onda stvarno treba da prestaneš da peatiš fudbal. Plus Čuameni koji se često spušta na štopera, a Kamavinga na levog beka.
R

Ridiger

pre 1 dan

Militao i pokojni alaba izgovorio si to kao da pominjes nestu maldinija i kafua hahahha

Prepoznator

pre 1 dan

A ne može to baš tako, ne može neki ofanzivni vezni da zameni Modrića. Isto kao što ne može Mbape da igra špica, Čuameni da igra štopera, Kamavinga da igra levog beka. Mislim da će ova taktika da ih košta propasti tj ne osvajanja bilo kakvih titula jer ovo što oni grade nije tim, već skup imena. Proći će gore nego Galaktikosi.
G

Guess

pre 1 dan

Nema zime za Real dok imaju sudije i VAR.
h

hala

pre 1 dan

Još i Rodrija da maznu i to je to