Provaljena najveća tajna Florentina Pereza: Florijan Virc od 150.000.000 evra

Vreme čitanja: 2min | pon. 14.10.24. | 10:58

Nemačkog reprezentativca vide kao idealnu zamenu za Luku Modrića

Tu su Vinisijus, Džud Belingem, Kilijan Mbape, ali predsednik Real Madrida Florentino Perez ne želi da stane. Već namerava da još jednu zvezdu usponu dovede pod svodove Santjago Bernabeua, kako bi napravio jedan od najboljih timova novije istorije. Madriski As na današnjoj naslovnoj strani tvrdi da je u Realu trenutno na snazi tajna akcija dovođenja Florijana Virca, i da bi taj posao trebalo da se realizuje narednog juna.

Vide u Realu sjajnog nemačkog reprezentativca kao idealnu zamenu za Luku Modrića, simbola poslednjih velikih uspeha, koji bi u junu trebalo da ode na drugu destinaciju. Virc je u Realovoj beležnici još od dana kada je sa 17 godina i 15 dana debitovao u Bundesligi za Bajer iz Leverkuzena.

Izabrane vesti

„Modus operandi Florentina Pereza u velikim operacijama dobro je poznat. Potpisivanje Virca se kuva polako. Ljudi iz Real Madrida hodaju na prstima, ne želevši da naprave pogrešan korak. Real se ponaša tajanstveno, a igrač i njegov otac i agent Hans, dobro su upoznati sa raspoloženjem Blankosa“, piše u tekstu madridskog Asa.

Ideologu igre Bajera iz Leverkuzena ugovor sa nemačkim klubom ističe 2027. godine. Prema navodima generalnog direktora Aspirindžija Fernanda Kara obeštećenje za njegov odlazak iznosi 150.000.000 evra. U Madridu, međutim, računaju na vreme kao saveznika. Posebno, što nema najava da će Virc produžiti ugovor sa Bajerom iz Leverkuzena. Pored toga, As napominje da u prilog potencijalnom poslu ide i činjenica da bi Ćabi Alonso mogao da nasledi Karla Ančelotija na klupi Real Madrida.

Međutim, jasno je da Real Madrid neće proći crvenim tepihom u nameri da potpiše sa Vircom. Bajern iz Minhena je odavno preuzeo sve korake kako bi napravio sve preduslove za jedan od najvećih poslova decenije. Potencijalno možda i najveći. Operacijom Virc odavno rukovodi lično Uli Henes.

"Možemo da potrošimo 100.000.000 evra jednom u nekoliko godina na igrača kao što je Hari Kejn. I možda ponovo na vrhunskog nemačkog fudbalera. U redu, svi znaju da obožavam Virca i da bih ga rado doveo", rekao je nedavno Henes.


tagovi

Florijan VircFlorentino Peres

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara