Dres Keite Baldea (twitter©Sampdoria English)
Dres Keite Baldea (twitter©Sampdoria English)

Prošao preglede sa koronom, pa potpisao za Sampdoriju

Vreme čitanja: 1min | sre. 30.09.20. | 19:14

Keita Balde ponovo na Apeninima

Lacio, Monako, Inter, a od danas će Keita Balde u fudbalski CV moći da upiše i Sampdoriju. Blućerkati su predstavili kapitalno pojačanje, a sa Monakom je dogovorena jednogodišnja pozajmica od 1.000.000 evra i gotovo izvesno otkup na kraju sezone uz obeštećenje od oko 12.000.000.

Promociju u dresu novog kluba Senegalcu je uskratio korona virus, pošto je test urađen u sklopu lekarskih pregleda pokazao kao pozitivan. Ali to nije pokolebalo prvog čoveka kluba Masima Ferera i Keita Balde je dobio ugovor do 2025. godine.

Izabrane vesti

Momak koji je ponikao u Laciju je deveto pojačanje Sampe, a uz Mikela Damsgarda koji je Nordsjelandu plaćen 6.500.000 evra, odnosno Antonija Kandrevu koji je takođe došao na pozajmicu, trebalo bi da bude najozbiljnija akvizicija kluba sa Luiđi Ferarisa. Prethodne sezone upisao je po četiri gola i asistencije u 21 utakmici Lige 1. Rekord karijere po broju prvenstvenih golova u postavio je u sezoni 2016/17 kada je 16 puta bio strelac u dresu Lacija, a to je prethodilo Monakovoj odluci da ga kupi za 30.000.000 evra.

Blućerkati se nadaju da bi nešto slično mogao da ponovi i u njihovim redovima pod dirigentskom palicom Klaudija Ranijerija.



tagovi

Letnji prelazni rok 2020

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara