Komentari na vest

Proradili Zvezdini pikovi za špica: Late Lat sa dva gola urnisao Bazel, pogodio i rehabilitovani Kasijera (VIDEO)

J

Jovo Šimika

pre 12 meseci

mogao bi Ja da budem zvezdin špic....
g

gost123

pre 12 meseci

cim pocnu davati golove automatski otpadaju sa Terzinog i Mrkelinog spiska
P

Pobeda je resenje

pre 12 meseci

Zvezda ako zeli napadaca da uzme Golovina iz Monaka posto Monako nije izborio LS.
G

Gost9

pre 12 meseci

Nije spic.
N

Nikola021

pre 12 meseci

Dok se rese da dovedu ovog Latea,skocice mu cena i opet nista,patka..Brz igrac i sa Bukarijem bi bio top napad..
V

Visente Del Boske

pre 12 meseci

Mozda ga vredi dovesti mozda bude novi Boaci iz prvog mandata atalanta svakako ne racuna na njega a ulazi u zadnju godinu ugovora pa nebi trebalo da kosta puno,a ako je u svajcarskoj dao 14 golova ovde kod nas bi dao preko 20 sigurno i ko zna mozda je i kvalitetniji od onog Krasa kog jurimo od zime jer je svakako svajcarska liga dosta jaca od francuske druge lige.
G

Gostić

pre 12 meseci

Meni je pravo pitanje, da li vredi dati 2 miliona za bilo kog napadača plus za platu? Bez ulaganja nema rezultata, to je jasno. Međutim, i Barselona je dovela Levandovskog, pa su ispali u grupi. Kasnije i u LE. Nema pravila, a raspon cena je ogroman da bi se trkali i bili sigurni u nešto. Mora pažljivo da se vodi računa i o narednim sezonama, da se ne puknu pare koje bi kasnije bile kamen oko vrata. Za cenu i nekako, motiv i želja za dokazivanjem je presudan faktor. Ako bilo koji špic vidi sebe makar dve sezone kod nas, i iskoristi priliku da sebi podigne cenu a nama doprinese, u redu. Kulibaliji i ostali, bilo ih je mnogo, ne smeju da se ponove. Sa druge strane, novi trener treba da upozna ekipu, upozna se sa čime raspolaže, i onda da kaže kakav mu tip napadača odgovara.
D

Don Vito Corleone

pre 12 meseci

Švajcarska liga i Bazel su baš reper za grupnu fazu LŠ! Bravo! Svaki komentar je suvišan!
X

XD

pre 12 meseci

Ajde da dovedemo nekoga ko je Sitiju spakavao tri komada. Evo ja sam za. Nego ovi nesposobnjakovići ccc.
R

Romagnoli

pre 12 meseci

A sta ocekujes brale? Osimhena?
С

Сотир Ђубре

pre 12 meseci

Можда нису репер за ЛШ, али за нас јесу. Халанду се баш не долази...А ни Осимен нешто није расположен...
D

Don Vito Corleone

pre 12 meseci

@LAŽNI Don Vito Corleone. Eeee mali mali... Znam da ti se svidjaju moji komentari pa zbog toga mi svaki dan kradeš Nik. Ali džabe ti to, moji komentari i tvoji komentari, su nebo i zemlja. Ja jesam dosta puta kritikovao sve i svašta, i dosta puta pohvalio kada treba, ali tvoj svaki komentar je prozivanje Zvezde i igrača, svaki put. Po tvojim komentarima bih rekao da još nisi ni punoletan. Džabe se trudiš i kradeš mi Nik, nikada nećeš biti ni blizu originala mog Nika.
P

Picmalac

pre 12 meseci

@pravi don vito corleone Hahahaaaa, najača si glava !
v

vidoviti

pre 12 meseci

Ako mi strepimo da nam potencijalna pojacanja slucajno ne odigraju dobro po mogucstvu ocajno u velikom smo problemu,mislim da od svih navedenih ni jedan nece doci vec neko sasvim 10
S

ScoutIrska

pre 12 meseci

Frantz Pierrot 1999 godiste, brat od Frantdzya , 185 cm , jak isto misicav, 13 utakmica - 10 golova Mogli bi ga dovesti za sitno a prodati za krupno, sjajna kontrola, motorika, snaga
D

DragonBoliz

pre 12 meseci

Ako je ovo on https://youtu.be/GWULSUAEEwI ima mi malo lika na drogbu, na njegovom yt ima par highlightova
B

BravoBrt

pre 12 meseci

E ovako se radi scouting, gledaš šklj lige i mlade napadače koje možeš dovesti za 100k e, video sam klipove, jak je na brata ali ima bolji sut i kontrolu/dribling, mislim da bi bio samo pogodak
R

RadovanK022

pre 12 meseci

Ovaj mi liči na adamu traorea samo što je vislji i igra u samom špicu (mislim po kostituciji)
D

Don Wito

pre 12 meseci

Koji god da dodje od braće Pierrot bi bilo pojačanje
M

Marko76

pre 12 meseci

Igrac koji sa 24 godine igra drugu ligu Irske (gde je inace fudbal poluamaterski) da bude pojacanje i potencijal za Ligu Sampiona? To je kao u KLS da otkrijete bisera za NBA koji je svima promakao.
M

Malo o Late Latu

pre 12 meseci

Late Lat je nizak i ne bi trebao imati neku veliku odgovornost kod kornera, međutim iako je visok tek 1,78, on je izuzetno skočan i dao je neke golove glavom, pa i ovaj protiv Bazela.
A

Analizator

pre 12 meseci

Late Lat je bio odličan protiv Bazela. Drugi gol iz kontre je posebno lep imajući u vidu sa kojom brzinom je izveo kontru. On bi svakako mogao da bude nešto kao Boaći po dolasku iz Zvezde. Late Lat prošle sezone nije upisao puno minuta u Spalu zbog povrede, ali je ove za St. Galen u proseku oko 60. minuta na terenu proveo, 5 utakmica je samo propustio i eto 10 golova. Što se tiče prve opcije za napad, ako Mikautadze ne želi LŠ, onda se okrenuti pozajmici Desersa koji je sada ostvario svoju želju da igra u Seriji A.
A

Analizator dopuna

pre 12 meseci

Brz i nizak igrač je ono što Zvezdi treba u LŠ. Tamo Zvezda neće kampovati u LŠ. A Late Lat i Mikautadze recimo iako nisu visoki, oni su izrazito snažni. Mikautadze je rođen u Francuskoj i od početka karijere igra sa tamnoputim gromadama, iste naspram sebe je imao i na pozajmici u Belgiji kada je bio najbolji strelac Serainga i uveo ih u Prvu Ligu Belgije gde je takođe nastavio da postiže golove, a onda se vratio u Mec gde je sad najbolji strelac lige. Ova dva igrača bi morala biti prioritet, naravno Zvezda bi ukoliko on želi da dođe ovamo da plati obeštećenje i bonuse. Sa druge strane Desers je moja želja od letos, on je fantastičan igrač i veoma samouveren, kao i Mikautadze. Da je Desers bio kako da kažem više glavom ka višim ciljevima, verovatno bi danas igrao u daleko boljim klubovima.
G

Gostyyy

pre 12 meseci

Mikautadzea mozes da zaboravis jer prvo skup je i ima neki suludo dugacki ugovor, tako da njega Zvezda nece dovesti jer nema para. Ispod 10 miliona tesko da ide. Drugo, mogao je on da igra gde god hoce, i Dioni je jak pa ovde nije mogao, i iz istog razloga nece ni on. Ovde se igra bunker sa duplim blokom gde za male igrace nema prostora a ne mogu ni u skoku sa nasim mesarima. Drugo, Late Lat is istog razloga ne bi mogao da igra spica ovde, vec nesto kao Bukari, krilni napadac, samo pitanje na kojoj stranice da igra kad imamo Bukarija i Olajinku. Osim ako ne planiraju da guraju Olajinku u spic sto je tek pogubno. Mada mi sve vise deluje da Bukari ide ako ovaj dolazi. Jako je tesko prognozirati ko dolazi kao novi napadac i verujem da ce to da zavisi od novog trenera.
@

@Gostyyy

pre 12 meseci

Mikautadze će se prodati za onoliko za koliko dobiju ponudu, to će naročito biti slučaj ako ne izbore Ligu 1. Ako je Mikautadzeu želja da igra LŠ, prihvatiće našu ponudu. Terzić je govorio o 5 miliona, a verujem da bi sa bonusima to moglo doći do neke cifre od 7-8 miliona. To koliko trenutno traži Mec i nije nešto naročito relevntno, naravno da će u startu podignuti cenu pa nastaviti pregovore. Mikautadze je eksplozivan igrač koji bi sav svoj potencijal pokazao u LŠ, a bio bi problem za čuvanje i u domaćoj ligi, što će otvoriti više prostora Bukariju i Olajinki.