Komentari na vest

Pronađeno rešenje: Puma na pozajmici, Zvezdi 400.000 evra

J

Još

pre 3 dana

I toga iza njega da prodaju i da nam konačno svane.
C

Comi81

pre 4 dana

Kakvi su ovo spinovi...Plaćen 2 miliona a Zvezda će da zaradi od pozajmice 400.000...Znači u minusu smo samo 1.6 miliona. Kako Mađija vuče za nos navijače koji mu vjeruju.
B

Brate ee

pre 4 dana

To je pozajmica. Ako se pokaže vratićemo ga da igra jer kod nas bi sedeo na tribinama. Ako ne, bože moj.
D

Darko11193

pre 4 dana

400 miliona ce platiti pozajmicu hahahahahaha ko u ove bajke veruje, smo vodjini sendvicari cuveni ljubitelji litijuma sever
đ

đapekorleone

pre 4 dana

Bože dragi ko sve ima pristup internetu..

Aleksandar Trajkovic

pre 4 dana

Jeste 400 miliona...
c

cv

pre 4 dana

ko ce da nadomesti taj gubitak od 2 miliona??
N

N81

pre 4 dana

Duh.
A

Aham

pre 4 dana

400.000 zrna,crvenog pasulja i kukuruza za burito?

Aleksandar Trajkovic

pre 4 dana

Razmazeno boga oca. Realno Zvezda je otplatila deo "zastarelih dugova" porez dovela igrace klasu. Sta bi vi? Ulozili smo 20 m u ovo + budzet koji je sad vec otisao stvarno na 40m + . Sta bi vi ... Dobar je tim nadamo se najboljem i to je to. Ls nam dovodi jake igrace i zelim ostalim timovima Srbije uspeh u Evropi i da se konsolidiju.
Д

Дадо Нк

pre 4 dana

Доведеш играча за 2м и после мјесец дана га пошаљеш на позајмицу и добијеш 400хиљада.Моја Сутјеска из Никшића би играла ЛШ да имамо вођу као ви,сипај не питај!😂😂😂😂😂😂
d

dejanera

pre 4 dana

Ajde procitaj opet. Zvezda ga platila 2 miliona i sa njim potpisala ugovor do 30.06.2027. Sada ga salje na pozajmicu i Pacuka ce tu pozajmicu platiti 400 000. Ali on je i dalje Zvezdin igrac! Kad istekne pozajmica ili ce ga Pacuka otkupiti ili se vraca u Zvezdu. Dovela je Zvezda ko zna koliko igraca ove sezone koji su placeni a onda poslati na pozajmicu negde dalje. I to svi rade! Siti kupi po 50 igraca i salje na pozajmice a velika vecina njih ne vidi Mancester nikad!
m

milo123

pre 4 dana

Na kraju nije loše ni ispalo. Cenim da će tamo da odigra jer lik nije toliko loše započeo. Mnoge smo mnogo duže čekali (setimo se Ivanića koji nam je tada bio najskuplja investicija - godinu dana nije mogao da se sastavi); ali kao što neko pametan dole reče - Zvezdi se ukazala prilika za 3x boljeg igrača i naravno da će da se reše Pume i njegove plate. Verujem da može da se vrati kao bolji igrač i da se na kraju možda uzme i više od dva miliona. U svakom slučaju je najgore za sve strane da tu sedi i ne igra, a uredno prima platu.
M

M Becks

pre 4 dana

Igrač je kriv zbog toga sto su ga doveli I platili dva miliona iako ocigledno ne pravi razliku ni u superligi. Ocigledno da skating u zvezdi ne postoji, čim dva igrača kupuju I prodaju u istom prelaznom roku. Samo gomilaju igrače.
h

hkuf

pre 4 dana

Sad neka dr Tvorza iznajmljuje svoju Mašenku dok ne namiti razliku do 2 miliona eura...
D

Dupla Kruna x4

pre 4 dana

Sad ce navijaci malog nogometnog jsd kluba da nam ovde sa Fake profila objasne kako to Terza "ne valja" predstavljajuci se kao: realan,pravi,najveci...zvezdas itd i kako je svaka prodaja ili pozajmica 'katastrofa' po klub dok taj isti Terza samo ove sezone Zvezdi zaradio preko 60 mil evra ukupno od prodaje par igraca i od Lige Sampiona,a jos na sve to ako dodamo da je taj isti Terza koji nas toliko 'unistava' za samo 10 god u klubu osvojio cak 9 Titula, 4 Duple Krune,odigrao cak 4 LS i 5 LE...itd stvarno nam nije lako sa takvom upravom i takvim Terzom koji nas obasipaju Trofejima svake sezone evo vec 10 god u nazad toliko da mozemo bazen da napunimo i plivamo u trofejima koliko smo ih osvojili,toliko o tome!
@

@dupla kruna

pre 4 dana

Mnogo vrede trofeji u Srbiji. Više bih voleo zapaženije rezultate u evrotakmičenjima, kakva je Zvezda nekad bila. Ovako kako Terzić radi može svako, čovek promaši 40-50 pojačanja dok pogodi 5-10.
R

Realan Gost

pre 4 dana

ALO BRE, MANITE SE NARUCENOG TEKSTA VISE. Nije se dolazao?? 5 meceva i nije se dokazao, peru se pare lopovi jedni. Vrv nije hteo da da Terzi i celavom l 10% od plate i etoo. To vam je sva magija zvezde, KAKO DA SE TALIS. Realan Zvezdas..
R

Realni grbar

pre 4 dana

Dinamo 9...Nordsjeland 6...Fejnord 8....ukupno cak 23 komada primljena u Evropi od samo 3 prosecne ekipe!
d

dr.Terza

pre 4 dana

@realni,,, 9 punih godina ste bez ijedne titule i trofeja i 20 god bez odigrane LS....jel boli ?

gemathegreat

pre 4 dana

Jel mogu te tvrdnhe i na sudu ili samo paušalno ???
a

ali najbolje od svega

pre 4 dana

Oteras nekog Pumu koji se nije pokazao a dovedes zamenu za njega koji nije odigrao minut za Zvezde a pricamo da ce biti bolji od Pume.
Б

Блок

pre 4 dana

Наравно онај ко је довео "Пуму" без дриблинга и играча који панично окреће на леву ногу ,остаје да доводи и даље играче. Без одговорности. Томане-Диони-Кулибали-Шиљо Пешић.
S

Sone Gospodin

pre 4 dana

Ko radi taj i gresi,ko neradi taj nece ni da pogesi ni da nesto uradi kvalitetno,pa i real madrid pogesi koji ima negranicen budzet.Sportski pozdrav
Н

Н81

pre 4 dana

Спортски се описмени.
D

Dinamo Kijev

pre 4 dana

@Блок Da podsetim 9 komada od Dinama,cisto da se ne zaboravi!
Б

Блок

pre 4 dana

Шта ти мене има да подсећаш.Јс сам Делија. Ако су теби Томане и екипа супер ...онда ...не знам шта да ти кажем .
P

Pofeto

pre 4 dana

Terza madjija. Bravo.
T

Terza...

pre 4 dana

...stavio🔒na jsd puna podrska za njega!
Ц

Цане

pre 4 dana

Домаћинско пословање, нема шта... Мало мотика мало пума мало кулибали... шта има везе све то иде из буџета сваког грађанина...
@

@Cane

pre 4 dana

9:2
B

Bss

pre 4 dana

Malo i UEFA što i to ne napomeneš , ne mogu baš svi kao Željko i Ostoja da pokrpe sve od ulaznica.
M

Milence Pilence

pre 4 dana

Malo nešto se prima i od biroa... Onooo... 🤔Finansiraju,da bi brojke aktivno nezaposlenih bile manje🙈.. A samim tim i otvaramo granice za radnom snagom😉... Kad več pišeš glupost,uzmi malo,pa i procitaj koju,da ti dan ne prođe u ništa🙈🤪🤣
I

Igokea since 2007

pre 4 dana

Солидно решење у насталој ситуацији. Нека се кали за сада, па ћемо видети како ће изгледати пред следећу сезону. Тешко да ће бити бољи играч него што је данас, можда и хоће, али добро је привремено се решити незадовољног играча у пренатрпаном саставу.
Z

Zauvek zvezdaš

pre 4 dana

Mislim da je ovo dobar potez. Igrač će igrati na svom kontinentu blizu svoje države u kojoj je standardan reprezentativac i igraće redovno za svoju reprezentaciju i možda opet otići na SP. Što se tiče Zvezde izvučeno je 400000 evra od dva miliona, oslobođena je njegova plata i smanjen broj igrača na optimalan broj. Sada imamo 26 igrača pri prvom timu, 4 igrača na vojnoj registraciji u Grafičar u koji će igrati svakog vikenda utakmicu a po potrebi mogu da igraju i za Zvezdu. Imamo i dva juniora golmana Draškića beka Avdića koji se oporavlja od povrede. Pored toga od ovih 26 igrača Šljivić i Jovanović su prijavljeni za mladi tim koji će igrati LŠ za mlade timove a istu će igrati i trojica sa dvojne registracije u Grafičaru Milosavljević, Maksimović i Sremčevića kao i juniori Draškića i Avdič. Kada tome dodamo utakmice juniorska i mlade reprezentacije svi će imati sasvim dovoljan broj utakmica uključujući i pozajmljene igrače. Za svakog igrača je najvažnije da igra i mislim da će svi naši igrači imati dobru minutažu tokom jesenje sezone.
K

Komentator

pre 4 dana

U centar majstore !!!
S

Sam pišeš

pre 4 dana

Sam odgovaraš,malo si zvezdaš malo komentator
M

Milos29

pre 4 dana

Svi vičite Tako jeeee, bravo. Terzo delijo, terzo delijo! Da vas ne napadnu da ste grobari, lepo kaže ovaj komentar :)
B

Bss

pre 4 dana

Navija se za Zvezdu, a ne za Terzu, jer i posle Terze će biti neki drugi Terza, a Zvezda ostaje zauvek.
M

Milos29

pre 4 dana

Ma slažem se ja da se navija za zvezdu a ne za terzu. Međutim ja nisam to ni rekao, niti sam bilo slično mislio. Ja pričam o tome da kad neko kaže neku kritiku on je protiv Srbije, zvezde i slično. Znamo svi odakle je to škola. :)
N

NDCZ

pre 4 dana

Da li stvarno mislite da je lako pogoditi pojačanje? Ovaj Puma bi ostao i igrao LE da nismo prošli Bode, ovako ušli smo u LŠ i pojačali se na toj poziciji mnogo jačim igračem. Umesto što u svemu tražite crno, radujte se spektaklima jer Zvezda je tamo gde pripada u društvu najboljih.
W

Win-Win dogovor

pre 4 dana

Realno gledano ovo je JOS BOLJE za nas,taman tamo na pozajmici da se razigra i stekne neophodno iskustvo i onda sledece godine se vrati u Zvezdu kao duplo bolji i iskusniji igrac...Ovo je Win-Win situacija i za Zvezdi i za Pacuku! 👍
B

BokiUSA

pre 4 dana

Druze koje iskustvo? Pa nema on 17god. Naigrao se on po svim mogucim ligama. Greska je bila njegovo dovodjenje kao I Milsona. Preplaceni su oboje. Sad ako izvucemo pola ulozenig da budemo srecni.
S

Strucnjak iz fotelje

pre 4 dana

@BokiUSA... Vidim da si bas "strucnjak" za fudbal al iz fotelje jedino! Puma dosao tek pre mesec dana,decko do sad odigrao 4 meca postigao Gol i Asistirao cak dva puta sto je za tako kratko vreme za beka vise nego dobar rezultat! A sto se tice Milsona vi foteljasi spinujete protiv njega a da njega nije bilo da iznudi onaj Penal protiv Bode mi sad ne bi igrali LS u opste,a jos na sve to decko postigao i gol vec na prvom mecu cim je dosao u klub i spasao nas poraza a odigrao do sad samo 3-4 meca ukupno! Ali sta to vredi pricati "strucnjacima" iz fotelja sa telefonima u rukama koji fudbal u zivotu igrali jedino na kompu na igricama i telefonu i koji ocekuju od svakog Zvezdinog pojacanja da postigne po 80 golova svaki mec da ga oni toboze ne bi proglasili za "promasaj" jer pametovati iz fotelje je najveca umetnost fudbala! 🤣
B

BokiUSA

pre 4 dana

Zapamti moj komentar za Pumu I Milsona na kraju sezone cemo caskati o tome. Tvrdim da su oba fudbalera mnogo placena I da ne prave razliku kakva se ocekuje ukoliko zelimo napred. Puma decko jos na pripremama zalutao. Milson je placen silne pare I procente. Cinimi se da ce izaci 7 mil I vise sa bonusima. Znaci kada uracunas platu za 3god dodje se do 10 mil. Dali mi mozemo da izvucemo za njega te novce? Dali ce nam done doneti tokom sezone benefite? Posebno u LS? Treba biti realan.
a

alo bre

pre 4 dana

Nisu bacena dva miliona nije poklonjen nego je pozajmljen
?

??

pre 4 dana

Kad se igrac proda za procente poklonjen je, kad se pozajmi poklonjen je. Obrni okreni ljudi ce da okrenu kako bi oni voleli da bude, a oni vole da bude onako kako njima odgovara da mogu da hejtuju. To su ti veciti hejteri svega i svacega
h

hdhdh

pre 4 dana

sve se dobro završilo još smo u plusu $
M

Miko92

pre 4 dana

Niti je bio zamjena za bukarija, nit su isti profil od igraca, prva opcija je propala, kad se ukazala, bolja prilika (silas) reagovalo se , antizvezdasi ce jos dugo kukati,jel Zvezda ce jos dugo igrati Ls.
G

Gluposti pisete

pre 4 dana

Prvo nije otisao za 400.000 nego je pozajmica placena toliko ako se ne proda za minimum 1.500.000 onda je greska velika . Dosta vise, ajde sacekajmo mozda ce ga neko otkupiti na kraju
S

Sto su ga uopste

pre 4 dana

Kupovali????????
T

Trike

pre 4 dana

Sresan posao Marka Marina i Terzica daju obestecenje dva miliona a daju ga na pozajmicu za 400000 evra eee to je posao a u Zvezdi ima bar jos 10 takvih.
T

Terza...

pre 4 dana

...stavio🔒na jsd i zato puna podrska za njega!
t

trtrtrtr

pre 4 dana

Jedino kad zvezda pozajmi nekog nista je ne kosta evo sad oni pozamljuju i odmah zaradjuju. Dva tri puta ga pozajme po 400000 i bice to dobitak hahaha
Н

Н81

pre 4 dana

Није Терзић но дух који лебди, нубу.
8

8 - 0

pre 4 dana

@Н81,,, Dinamo kijev 9 komada 🤫🧹
K

Komentator

pre 4 dana

Dobro je, bolje išta nego ništa
g

gOST26

pre 4 dana

Pejic trans i ljubis mi ruka.
a

aaaa

pre 4 dana

nema trećeg kluba ove godine, tako da tamo ostaje sigurno celu sezonu
H

Herakle

pre 4 dana

Transfer politika ravna nuli. Eeee 2 miliona bacena u vodu, a zamisli sta bi u omladinskoj skoli moglo sa tim da se uradi. Jedino ako je neka kombina da su opet odradili i uzeli lovu. Bruka
4

40050

pre 4 dana

doveli silasa umesto pume, nidje veze jel tako? Kakvi mozgovi😂
B

Borky10

pre 4 dana

Zasto baceno? Jos uvjek je igrac Zvezde al moze tamo dobro odigrati pa mu cjena moze mozda i porasti ili ga Zvezda sledece godine zadrzati. Resio si se godisnje plate i dobio jos 400k,nije lose kad znas da trenutno u Zvezdi nema mjesta.
D

Dinamo 9

pre 4 dana

@Herakle... Kakvo je vreme u Kijevu, jel ladno na cak - 9 pitam za druga?
H

Herakle

pre 4 dana

Transfer politika ravna nuli. Eeee 2 miliona bacena u vodu, a zamisli sta bi u omladinskoj skoli moglo sa tim da se uradi. Jedino ako je neka kombina da su opet odradili i uzeli lovu. Bruka
P

Pedjahn

pre 4 dana

Dinamo 9...Nordsjeland 6...Fejnord 8....ukupno cak 23 komada primljena u Evropi od samo 3 prosecne ekipe,pa to je najveci Negativan Rekord u istoriji fudbala!

Fear The Beard

pre 4 dana

Pacuka trazila i Mrkelu na pozajmicu,da im cepa karte na ulazu,Marina takodje na pozajmicu,da skautira gejmere za Pacukin e tim.Terza odbio.

Shone985

pre 4 dana

Samo ludi ne vide katstrofalno vodjenje kluba.
R

Raša P

pre 4 dana

I tako 10 godina. A imaju primer u komšiluku kako se vodi klub. E moj Terziću, ispraznio si im tribine i eto ih na društvenim mrežama. Misliš igraš LŠ, uzimaš duple krune zaredom i to je kao neki uspeh. Ajde ti ispadni iz kvalifikacija 3 puta za mesec dana. To niko u Evropi nije uspeo pa sigurno ni ti ne bi mogao!
F

Fuljani

pre 4 dana

Grobari, gledajte svoja posla
R

Retro

pre 4 dana

Jel smem ds kazem nesto protiv ovog,,da me ne napadnu da sam grobar haha. Ovi terzini puleni😅
S

SilverSurfer

pre 4 dana

Ovaj potez je ekonomski opravdan. Jer ne treba da se smanjuje rashodna strana već treba da se povećava prohodna strana. A prihodna strana ne može da se uveća dok se ne uveća rashodna ali ne u trošak nego u investiciju.
K

Kurfs544e

pre 4 dana

Svaki tekst o Pumi skoro isti, kao grandove pesme, jedna strofa i refren u svakoj isti, ovi novinari se ni ne trude da napišu nego samo kopiraju ceo pasus. 😂 Sportski pozdrav.
j

jovanczv

pre 4 dana

kakav cirkus od kluba, 2m ga platis i ode za 400k.. jel znate sta radite bre?!
T

Trpke

pre 4 dana

Hoce li se pokloniti 50 % obestecenja OFKI i za ovog mozda ? 🤔
D

Dejoooo

pre 4 dana

Pametan potez uprave.
Ч

Чакарита

pre 4 dana

Веће лудило од овога што раде је да велика већина онлајн навијача (од којих 95% није видело стадиона последњих 10 година) подржава да Пуму поново продају. Тешко клубу за који ви "навијате" тј. о којем пишете коментаре по порталима јер ви нисте навијачи или фанови него обични фотељаши који све знају.
F

Fgh

pre 4 dana

Ako ovo upali bice jedan od boljih poteza ovoga leta...kamo srece da nije ni dolazio
t

tofos

pre 4 dana

kakva idiotska transfer politika
B

Bss

pre 4 dana

Treba da se ugledaju na Željka i Ostoju.
K

Komentator

pre 4 dana

Šta hoćeš, otišao je na pozajmicu
z

zikota

pre 4 dana

Trebali su oni da ga pozajme TSC-u i u LK bi sigurno dobro odigrao, bio tu na oku svima i nama i u Evropi a možda bi neko hteo na zimu i da ga kupi bar za 2-3 miliona, ovako će propasti datih 2 ipo miliona za njega.
F

Fuljani

pre 4 dana

Boljeu Ofk da su ga dali,ionako nema peripetije oko papira,ugovora...porodična kombina.
m

merllin_pfc

pre 4 dana

Ma sta vas briga. Terzinjo ce opet zaloziti babin stan ako zagusti. 🤣🤣🤣🤣🤣
N

News

pre 4 dana

Nece niko da kupi igraca koji ima 27 godina za te pare. Da je njega neki hteo kupiti to bi se desilo dok je igrao u Portugalu cija liga je bukvalno pijaca za igrace.
h

hazbula

pre 4 dana

hoće tsc da plaća platu?
@

@Fuljani

pre 4 dana

Bolje gledaj u svoje dvorište, klub vam propada, beže vam igrači
T

Ttyu

pre 4 dana

Kakav cirkus prave Mrkelinjo i Terzinjo.
R

Raffa

pre 4 dana

Vala bas...izivljavaju se na nekom tamo malom crno belom klubu vec godinama,a niko da pita dokle vise...🤣🤣🤣
B

Bss

pre 4 dana

Dok Željko i Ostoja odlično rade.