Komentari na vest

Promena pravila, gol u gostima ne važi od produžetaka

М

М21

pre oko 3 godine

Што да се укине ? То даје и даље неку драж, и неки бенефит екипи која да гол(ове) у гостима
9

951357

pre oko 3 godine

Za produžetke se slažem, poštenije je tako. Ovako do sada je gostujuća ekipa u revanšu dobijala dodatnih 30 minuta da datim golom prođe dalje.
a

as

pre oko 3 godine

Ne samo gol u gostima, već bi trebalo izbaciti i produžetke, jer ovime ništa nije rešeno, samo je prednost prebačena sa gosta na domaćina. Do sada gost drugog meča imao je prednost zbog dodatnih 30 minuta za postizanje gola u gostima, a ovim pravilom prednost preuzima domaćin, jer on sada ima dodatnih 30 minuta igranjem na svom terenu, pred svojim navijačima... Produžetke bi trebalo ostaviti samo za mečeve na neutralnom terenu (reprezentativna takmičenja i finalni mečevi), ostalo sve završavati u 90, ako je nerešeno automatski na penale i "ko pukovnik, po pokojnik".
l

london

pre oko 3 godine

to ti koji ne volis fudbal.... ja bih ipak da gledam jos 30min...
D

Damir92

pre oko 3 godine

To je sasvim ok da od produzetaka bude sve na isto , ne slazem se da treba gol u gostima ukinuti skroz jer fudbal je bas takav kakav je lep. Sto ga vise menjamo vise propada. Ovaj VAR pa povecanje takmicenja vise utakmica povecanja reprezentacija na svetskom prvenstvu pa ovo da i treca ekipa prolazi iz grupe na evropskom to je sve katastrofa za fudbal. Pre neki dan sam pogledao sve utakmice svetskog p. 2006 i uzivao milina gledati. Sudije su bile vise koncentrisane dobro radili posao malo gresili ipak je to deo fudbala. Danas sudije sude nonsalantno jer znaju ako pogrese mogu da gledaju nekad i po 5-10 min u ekran sta se zapravo desilo.
F

Fabri

pre oko 3 godine

Idealno resenje za produzetke bez prednosti u gostima, skroz izbacivanje gola u gostima bi samo vise evropskih meceva odvelo u Kinu,Ameriku,Emirate a i valjda ce se opet vracati publika na stadione, bice valjda sve opet normalno..
n

noleeeeee

pre oko 3 godine

gol u gostima je najveca glupost koja postoji
h

hm

pre oko 3 godine

to je realno da se ne racuna u produzecima, bice vise penal serija sto ce biti zanimljivije a i nije uredu da neko igra 90 min kod kuce a neko 120 min, naravno da su vece sanse da primi gol i time ispadne
D

Djuraa

pre oko 3 godine

Treba skroz da se ukine gol u gostima i da se igra na gol vise