Mats Humels i Rafael Varan (AFP)
Mats Humels i Rafael Varan (AFP)

Proključalo bi jezero: Fabregas sanja o tandemu Humels – Varan

Vreme čitanja: 2min | čet. 27.06.24. | 10:39

Novi italijanski prvoligaš ima baš velike planove u prelaznom roku

Posle 21 godine, Komo se nedavno vratio u Seriju A. U u međuvremenu je za te dve decenije bio u bankrotu, igrao četvrtoligaški fudbal i životario dok ga nisu kupili prebogati vlasnici iz Indonezije i za direktora postavili nekadašnjeg Čelsijevog kapitena Denisa Vajsa. On je u klub kao deoničare doveo imena poput Tjerija Anrija i Seska Fabergasa koji je potom preuzeo funkciju trenera i doveo ekipu sa prelepog jezera do promocije u Seriju A.

Tamo će Komo imati visoke ambicije, a ne samo goli opstanak. Već su doveli jedno zvučno pojačanje pošto su za 4.500.000 evra kupili Rominog napadača Andreu Belotija, ali biće ih još. Na meti je španski golman Pau Lopez iz Marselja. Poslata je ponuda Matsu Humelsu vredna 3.000.000 evra po sezoni. Pominju se i imena Maura Ikardija, Aleksisa Sančesa, Stefana Sensija...

Izabrane vesti

A od juče i Rafaela Varana!

Francuski štoper je slobodan po isteku ugovora sa Mančester Junajtedom gde mu se karijera sunovratila nakon 10 uspešnih godina u Real Madridu. Iako ima tek 31 godinu, ne traže ga više veliki i bogati evropski klubovi. Do sada se pominjao kao želja meksičkih, saudijskih i američkih klubova, a Komo je prvi iz „liga petice“ koji je pokazao konkretan ineres. Pregovori su u toku i nisu vezani za one sa Humelsom. Fabregas sanja o tandemu bivših svetskih prvaka u srcu odbrane.


tagovi

Rafael VaranLetnji prelazni rok 2024Komo

Obaveštavaj me

Man. Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara