Komentari na vest

Proključaće Vezuv! Antonio Konte došao da zapali svoje južnjake i probudi "grintu"

P

PlP

pre 25 dana

Bice ovo uvod u jednu veliku i divnu svadju, ali ako se energetski poklope ova dvojica, Italija ce drhtati to je sigurno.
N

NR

pre 26 dana

Uzece Konte pare to je jedino sigurno.
K

Konte prevara

pre 26 dana

Ne gine im 10 mesto na kraju ako prezivi do kraja sezone. Najveca prevara u istoriji fudbala. Ajmo navijaci Kalca sad lupajte minuse jer vam pljujem Italijanskog trenera.
M

Monteroo

pre 26 dana

Zakasnio je godinu dana de laurentis prosle godine je trebao sve rasprodati uzeti ogromnu lovu i dati kontari da krene od nule....novi igraci,trener sve novo.... Ovo ili ce biti eksplozija ili totalni kolaps za tri meseca sredine nema....
P

PDK

pre 26 dana

Slazem se, ili ce da napravi bum ili se rastaju u novembru. A da je unovcio titulu prosle sezone zapalili bi ga na sred trga napolitanci ludi.
4

46

pre 26 dana

Konte i Napoli nekako idu zajedno, divlji su, ključaju , spremni da se pobiju . Igrali su neverovatan fudbal pre više od 10 godina kad su ofanzivu činili Laveci, Kavani, Hamšik i Insinje . I posle sa Sarijem kada je Iguain imao onu čudesnu sezonu. Ova titula sa Spaletijem nije najbolje izdanje Napolija koje sam gledao, iskreno, više je taj skudeto došao usled slabe forme konkurenata i dobrim individualnim nadahnućima Kvarachelije i Osimena. Sa Konteom će se možda i desiti nešto slično, ukoliko mu ispune želje što se tiče transfera, a dosta fudbalera odlazi iz kluba, biće prezauzeti preko leta sa rekonstrukcijom. Svakako, želim im sreću, zgotivio sam klub još tada kada je El Matador nemilice tresao mreže, a Kontea zbog titule sa Čelsijem.
Z

Zapravo

pre 26 dana

*dobrih individualnih nadahnuća
I

Internazionale

pre 26 dana

Sta li se svi ovi mucenici nadaju pored Intera nije mi jasno.
N

NN7

pre 26 dana

Juventus da uzme titulu?Haha kakva nebuloza
R

Roberto Baggio99

pre 26 dana

Napoli necu da kazem da su imali srecu sa tim skudetom ali Italianski trozubac mislim na Juve,Inter i Milan su te sezone mjenjali trenere tranzicije igraca bukvalno raspad tesko da ce Napoli ponovo da preskoci sever Italije,sve ekipe se spremaju na Titulu.
Z

Zaza Paculia

pre 26 dana

Auuu... Moja licitacija je negde Februar/Mart.
K

Konte Prevara

pre 26 dana

Moja je do Nove Godine da ce izdrzati. Ako nekim cudom izdrzi do kraja bice 10-ti.
Z

Zikaa

pre 26 dana

Srecno treneru! Bice ovo jako uzbudljiva sezona..
C

Chivas

pre 26 dana

Pogotovo srećno Laurentisu... Ovaj je gori i od najgore starlete. Što se tiče posla, kapa dole.
J

Juventino10

pre 26 dana

Ne igraju Europu. Odmah borba za titulu. I to ćw biti borba u troje kao u engleskoj ove godine i još mnogo, mnogo bolja. U engleskoj se zna da city uzima tako da ono uopšte nije ni bila borba, al eto bili su blizu lpool i arsenal. Ovo u serie a, će baš da bude najbolja borba u zadnjih 15 godina! Jedva čekam!!!
J

Juventino10

pre 26 dana

Zaboravio sam od uzbuđenja napisati ko će se boriti za titulu. Pa, naravno Conte, Juve i Inter. Mnogo bi volio da se Atalanta uključuji, u tom slučaju bi za Atalantu navijao, međutim mali je to klub, nema od tog ništa. Milan nek bude sretan sa 4tim mjestom, a ako budemo opet najbolja liga europe, tj svijeta, nema zime za milan.
U

UPDP

pre 26 dana

Milan nece biti u trci za titulu, a juventus hoce? Cime se ti to kljukas?
J

Juventino10

pre 25 dana

Pa normalno. Čuj milan raspali da bude u borbi za titulu, pogotovo sad kad odlazi Hernandez. Napadača ne možete kupiti pesto godina. Ma preloši ste, kraj. Umjesto da dovedete de zerbija, oni dovode fonseku. Čuj u kojem univerzumu a mi doveli motu za trenera, a puni smo para za prelazni rok
S

Skopje

pre 26 dana

Ovo se zavrsava ili decembar ili sa titulom u maju. Slicna prica kao Araman i Janakopulus. Sportski pozdrav.
D

Dirk Diggler

pre 26 dana

Lepo je neki kolega komentator, na drugu vest, napisao, da su Lukaku I Konte, prave sportska " dame nocu ili kraljice trotoara ili prostitutke". O - zero - Nula lojaljnosti. A, vide para, trte SE na sve cetire. 10 milliona po sezonu za Ovaj egoisticni preasivac perike. To je suludo. EgocentrcnI manijak. Diktator. Da ce dragi Bok , Napoli nista da ne uradio I sledecu sezonu. I ndragera I Cosa nostra da poniste cjelu Konteovu familiju, prvi sa njegovu celad, pa njegove braca I sestre . Onda majcicu I ocu, pa njega nek mu iskopaju oce I oderu kozu. 👌🍻🍆
C

CROsijek

pre 26 dana

Volio bih uzivo vidit kako izgleda karikatura koja je ovo napisala.
E

Elbak

pre 25 dana

Hahaha dobro si napisao,i ja isto...kakav komentar debilni...

boban milosevic

pre 26 dana

bice zanimljiva sezona 🤗😁🖤🤍
V

Važui

pre 26 dana

Lik razjebe šampionski tim u roku od 2 meseca i onda oće da se vadi troduplo skupljom investicijom
K

Kleo

pre 26 dana

Posvadjace se u decembru, onda ce Konte da ih tuzi i odere za nekih 20+ miliona, ide na odmor od 2-3 godine, i nakon toga sve iznova.