Komentari na vest

Prokleta bila reprezentativna pauza

c

celshit,propali junajted,luzerpool

pre 7 dana

kokoske se dobijaju laganoooo.
S

Stelt

pre 7 dana

Vezni red mora da bude Haverc, Parti i Žoržinjo. U sam vrh napada će biti Žezus (trebalo bi da bude spreman za derbi). Tu su od opcija još Sterling ili Martineli za napad. U tom slučaju Trosar počinje na levom krilu.
A

Ambrozini

pre 7 dana

Obozavam kad englezi iskesiraju ogromne pare kao za Tonalija ili Kalafiorija aonda im ti igraci i ne igraju...:D Samo tako treba odrati im kozu sa ledja jer za njih ocigledno pravila ne vaze. Mancester siti sta je sve prekrsio i trebalo je da bude izbacen iz uefa i onda kao neka zalba i reseno sve. Cirkus.A ni drugi nisu bolji.

emirkahrovic39@gmail.com

pre 6 dana

ponovonti City cuo sam da ik krive i za vadjenje Litijuma u Srbiji..30 godina velikani rade isto sto i City e kad ovi učestalo deru kožu svima onda ne daj kukaj na prekršaje..aj da igraju 12 njih i da su svi placeni po 120 mil pa da kazes roboti..ili da imaju 445 igraca kao Tod Boli..
Z

Zaza Paculia

pre 7 dana

Ako se povredio na vise od mesec dana, to je realno kraj svih snova o tituli... Jeste mozda Saka glavni igrac, jeste odbrana prejaka, ali kada god je gusto, kada god mora da se da gol, zna se gde lopta ide, a jos jednog takvog igraca, Arsenal nema...
f

fix do fixa

pre 7 dana

Prokleta bila jer su vas osirili na kaldionici svi zivi. Hahahahahahaha
G

Gorostas

pre 7 dana

Sta bi Norveska dala za jednog Saso Lukica eeeh
ш

шта би

pre 7 dana

Сарапа дао да има таквог саветника као што си Ти....
B

Bangladeš

pre 7 dana

Merino još nije debitovao (povredio rame na treningu), Kalafjori je počinjao sa klupe, Zinčenko i Timber su pre njega tako da ni to nije strašno. Na ostale nabrojane se ne računa odavno. Ali Odegard... samo da nije baš ozbiljno,ali protiv Totenhema ne igra 99%. Tako da bukvalno nema ko drugi osim Partija i Žoržinja.
L

LuloLulo

pre 7 dana

Haverc ce morati u vezu, a Martineli ili Sterling u vrh napada. Kako će to izgledati, Bog sami zna