Mesut Ozil (©Reuters)
Mesut Ozil (©Reuters)

Princ Saudijske Arabije: Al Nasr nudi Ozilu 20.000.000 godišnje

Vreme čitanja: 1min | pon. 31.08.20. | 15:39

Jedina šansa za Arsenal

Englezi to vole da računaju u funtama. A Mesut Ozil voli da troši tih 350.000 funti nedeljno. I baš ga briga što više sedi na tribinama no što igra. I baš ga briga što Arsenalovi navijači zbog toga čupaju kosu. Doduše, niko im nije kriv što su mu dali toliki novac. Toliko da ne mogu da se izvuku iz ugovora. Osim ako ih ne spase plan saudijskog Al Nasra.

Mediji u Turskoj, naime, pišu da je Al Nasr ponudio Ozilu neverovatnih 20.000.000 dolara iliti preračunato u evre: negde oko 16.800.000 po godini.

Izabrane vesti

To je već novac koji bi možda mogao da Ozila nagna da napusti Arsenal što bi obradovalo sve u Londonu. Nije da će on dobiti više u Rijadu, ali će sigurno dobiti duži ugovor. Ovaj sa Tobdžijama mu ističe 2021. i posle toga sigurno neće moći nigde da izvuče toliku platu.

Osim ako, a na tome već radi njegov menadžer, ne uspeju da ubede Al Nasr da sačeka godinu dana da Arsenalu iscedi i poslednji dinar, a da onda ode na Bliski istok da zaradi još koju desetinu miliona.

Nije tajna da Ozila hoće i Fenerbahče, da ima interesovanja iz Katara i MLS lige, ali ako nešto Mesut voli onda su to pare. A Al Nasr ih ima.


tagovi

Mesut OzilLetnji prelazni rok 2020Al Nasr

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara