Komentari na vest

Previše star za Flikov projekat

p

pbg

pre oko 2 meseca

Kante je igracina, godine su samo broj, dokazao je sad na evropskom da je i dalje u dobroj formi i da spreman. Velika greska Flika sto nece da ga dovede.
V

Velika greška!

pre oko 2 meseca

Ako mogu za relativno male pare da dovedu najbolju radilicu u poslednjih 10 godina, na evropskom je dokazao koliko je spreman! Meni bi on bio drugi pik, ukoliko ne dovedu Khimiha. Po meni dva najbolja zadnja vezna uz Rodrija i Buskeca u poslednjih tih 10,možda i 15 godina...
Č

Čudilo

pre oko 2 meseca

Kante ne može, a njegov vršnjak Gundogan može!?
g

gosttt

pre oko 2 meseca

Gundogan je bio tu pre Flika, covek kaze nece da ih gomila...
H

Hidzuama

pre oko 2 meseca

Ne znam cemu potenciranje jedino u nasim medijima kako su tamo nezadovoljni pa hoce da se vrate. Jedini nezadovoljan je bio Henderson koji se raspada i saudijci su ga olako pustili a vidjeli smo njegov kvalitet na tsc areni gdje ga pojedose veznjaci Vojvodine. Ostali su prezadovoljni i uslovima i parama i boli ih uvo. Sto bi dolazio u Barcelonu kad zna da nece biti redovan a i nece se boriti za trofeje jer je Barca u ozbiljnom kanalu a narocito kad mozemo vidjeti da nista nece ursditi u Spaniji jer je Real trenutno neprikosnoven.
I

Izdaja U Tem Denveru

pre oko 2 meseca

Henderson da nije englez igrao bi 2.belgijsku ligu. Taj covek je bio u prici za zlatnu loptu cak… Jedna od najvecih prevara modernog fudbala
D

Dejanii

pre oko 2 meseca

Covjek najspremniji od svih u arapskoj ligi plus je spremniji od većine igrača iz liga petice.
В

Весна предграђе

pre oko 2 meseca

дођи код мене ако те они неће....
C

C. Immobile

pre oko 2 meseca

Kao portal koji se opsirno bavi sportskim vijestima, jako je neozbiljno i neprofesionalno od vas da niste objavili debakl i pokolj Besiktasa nad Galatasarayom u finalu turskog Superkupa 5:0 shalalallaaa Forza Besiktas ⬛⬜️ (objavite mi komentar!)
.

..98

pre oko 2 meseca

To sam i ja sinoc naveo i mec izmedju Sportinga i Porta!
K

Koga bole

pre oko 2 meseca

K.....a za turke.