Komentari na vest

PRELAZZI: Želimo vam Klopovo leto

j

jurgen

pre oko 2 meseca

ce malo odmoriti a onda preuzimanje bavarske mašinerije
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD,.,.

pre oko 2 meseca

Her Jirgen Klop , JEDAN OD TRI NAJBOLJA TRENERA POSLEDNJIH 20 GODINA !!!
G

Gost1312

pre oko 2 meseca

Vec je rekao da odmara cijeu godinu, a onda moje misljenje je da bi prije preuzeo svoju reprezentaciju Njemacku En nego engleze od kojih se umorio tj. od njihovih nedija, pundita, kvazistrucnjaka i pritiska gdje je stalno ratovao. Njemacka je zeljna trofeja, a nekako logicno bi bilo da tamo preuzme kormilo i s njima osvoji svjetsko, lijepa prica bi bila. Sto se tice klubova znajuci Kloppa ne vjerujem da ce preuzeti nekog giganta, jedino nekog posrnulog mozda ili neki underdog tim, tako je do sad radio.

lpool

pre oko 2 meseca

Verujem da se zasitio ostrvskih novinara ali .. Upoznat je sa ligom, igracima, konacno bi zaigrali atraktivan fudbal (svakako imaju igrace za to), moze to biti win win situacija.
P

Peki30

pre oko 2 meseca

Pa ima izazov, ali da li je to osvajanje domaćih titula i liga šampiona sa Bajernom? Realno teže je Englesku dovesti do osvajača SP ili EP nego sve titule sa najvećim timovima. Možda Barselona ili da podigne neki veliki klub, ko što je Liverpul. Ali u Realu i Bajernu bi bio upamćen samo kao jedan od mnogih, u Liverpulu je napravio čudo i pamtiće se to iznad trofeja, vratio je tim na evropski i engleski vrh, doduše samo po 1x. Biće zanimljivo videti šta će odabrati, do sad je pokazao da voli izazove, nekako mi nije mejnstrim tip da gazi u Realu ili Bajernu, već više da digne neke autsajdere ili posrnule velikane, za to se pokazao idealnim. Nekako mi Engleska baš ima sve što mu treba, top tim, ali ništa osvojili još od 66te, bio bi car, kralj, prvak u skoku u dalje :-) kad bi ih doveo na vrh. Ako hoće da odmori, ko što kaže! Mada sumnjam, previše je energije u njemu, reprezentacije su za penzionere :-)
D

Dm 71

pre oko 2 meseca

Kakva vredjalica vas lažnih strucnjaka.Pa konzervu niste sutnuli
P

Peki30

pre oko 2 meseca

Za engl.nacionalni tim bio bi idealan, zna ih u dušu, a čudno, i njemu bi, kako tvrdi, dobro došao realno manje stresan posao nego u Liverpulu. Možda čeka poziv Bajerna, ali nisam siguran da bi se tamo uklopio sa svojim stilom . Teško je njemu pronaći sada pravi izazov, jedino da u Bajernu ili Realu osvoji par liga šampiona, šta njemu sad može predstavljati izazov. Jedno je sigurno, u njemu ima još mnogo energije, vrhunskih mečeva, siguran sam da će tek osvajati titule
A

AFC

pre oko 2 meseca

Ne bih se složio da nema ni jedan izazov u karijeri. Nije se baš naosvajao trofeja pored Gvardiole, kao što nije ni u Nemačkoj od Bajerna. Iskreno nije do njega, vrhunski je stručnjak, ali iskreno govoreći za 10-15 godina ko će da priča o njemu kao o jednom od najboljih? Nema dovoljno trofeja da bi ga stavljali u sam vrh.