Komentari na vest

PRELAZZI: Stamford Bridge is falling down

S

Sal

pre preko 1 godinu

Vidi Preleviću, kada se praviš pametan onda proveri na internetu, nije teško. Planovi i operacija u vezi kraljičine smrti se zove prosto i jednostavno “London Bridge”, ne “London Bridge is down” (što samo po sebi nema nikakvog smisla niti značenja - down - where? - potreban ti je glagol da bi ova rečenica imala smisla).
i

izointer32

pre gotovo 2 godine

Nece biti nista, otisao je Abramovic oticice i trofeji i borba za iste, menjace trenere kao UTD i nista...
T

T.I.

pre gotovo 2 godine

Dobar si brate!😘
g

gaizka

pre gotovo 2 godine

Pokušajte da napravite brata Romana od blata
G

Gostivar

pre gotovo 2 godine

Videcemo sta ce biti, njemu licno kao treneru zelim svu srecu. Mislim evo pisao je Ateltik, a njima se moze verovati, da su gazde od Tuhela trazile da igra 443, sto ne samo da je mesanje u rad trenera, nego je i nemoguce da igras sa 12 igraca na terenu 😁 Navodno je bilo vise takvih smesnih predloga uprave. Onda je jedan od razloga bio amerkanizacija fudbala, Tuhel je navodno zahtevao lične razgovore sa potencijalnim pojacanjima da bi stekao utisak o kakvoj se licnosti radi... dok su gazde isuvise gledale na neke moderne analitike i statistike... Preko toga da nije doveden nijedan primarni cilj DeJong, Kunde, Rafinja... kao bilo je puno takvih problema na relaciji Tuhel/uprava. Verovatno su samo sacekali prvu krizu da ga sutnu. Tuhel je otisao ali ovaj problem ce da ostane bilo koji trener da dodje. Deluje da je Tuhel izgubio svlacionicu i ako je tako onda i treba da ide. Ja sam ga branio ovde u komentarima (to da je on dobar trener) a ne da li je otkaz okej ili ne, to ja nemogu da znam... Jer eto povrede plus neka pojačanja stigla kasno, mozda bi i za 2-3 kola sve leglo na svoje... Osim ako nije izgubio svlacionicu zbog svog teškog karaktera. Ako jeste onda je bolje sto pre preseci nego povecavati krizu. To samo znaju ljudi bliski klubu. Sve u svemu ko sto rece covek vreme ce pokazati, Poter je sansu zasluzio svakako a sta ce od toga da ispadne, videcemo.
P

Prolaznik1

pre gotovo 2 godine

Jelisavete II ???
D

Dexaman

pre gotovo 2 godine

Potera bi posle nekoliko loših rezultata čekao otkaz u Brajtonu, ne zato što je loš trener, već zato što je današnji fudbal takav. Daleko od toga da je to dobro za fudbal, ali jednostavno tako je, sve instant i bez velikih emocija kakve smo nekad imali prilike da vidjamo u najdražem nam sportu... Zato ga ja ne krivim što je napustio Brajton, jer Čelsi mu je šansa da se vine medju najbolje trenere današnjice. E sad, da li je ovakav Čelsi koji je očigledno izgubio kurs kretanja, pravi izbor za Potera, vreme će dati odgovore...kao i uvek što čini...
@

@Gost

pre gotovo 2 godine

Ne bi ga čekao otkaz, ako se dobro sećam Brajton je prošle sezone imao niz od 7 mečeva bez pobede i nije dobio otkaz. Za ostalo se slažem.
T

Trololo

pre gotovo 2 godine

Brajton je igrao u serijama, i pobeda i poraza, ali Poter nije dobio otkaz. Vec neko vreme vazi za dobrog trenera, bilo je vreme za iskorak. Bilo je samo pitanje momenta kada ce neki jaci klub doci po njega. Malo ostaje zal sto se to nije desilo na pocetku sezone, ove ili sledece, ali to je fudbal. Celzi mora biti pametan i pruziti mu dovoljno vremena.