Komentari na vest

PRELAZZI: Potcenjen prvotimac Real Madrida

I

Ivan...

pre 3 meseca

Jedan od onih igraca koje mozes da stavis gde hoces na terenu, i da ne razmisljas da li ce ispuniti ocekivanja. U veznom redu je igrao sve pozicije, a mislim cak i da je igrao desnog beka jedno vreme u Realu.
f

flo

pre 3 meseca

Valverde je igračina. Samo što je evo dvije sezone žrtva taktike. Prošlu je maltene bio desno krilo, ove je nešto izmedju sa aktivnom igrom u odbrani. Volio bih kada bi zaigrao kao klasična osmica, mislim da bi dečko kidao. Jedina stvar koja mi se kod njega ne svidja je ta što se ne služi lijevom nogom gotovo nikad. Sve u svemu, on je budući kapiten i igračina.
O

Objektivac

pre 3 meseca

Očito ovi ,,strucnjaci" što komentarisu nikad nisu igrali fudbal i ne znaju koliko u vezi znači jedna ovakva životinja koja trci,pokriva sve,kida i siguran je sa loptom.
H

Harakiri

pre 3 meseca

Nekada su defanzivni vezni bili Paulo Sousa, Fernando Redondo i mnogi drugi majstori koji su trcali i plesali..sada su to Valverde, Rodri i ostali antiheroji. Volim Real jako, ali Fedea kao ni mnogo druge slicne igrace koji su trenutno na cijeni (ko se sjeca Kantea vise?) istorija fudbala nece upamtiti, i pored svih ucinaka i trofeja.
S

Saturn

pre 3 meseca

Evo ja se secam Makelela , Desampa , Patrika Viere , Dunge i slicne igrace
М

Маааај

pre 3 meseca

Видећеш тог Кантеа већ за 10-ак дана, како опет доминира ... А Валверде је све само нр задњи везни, човек је мајстор фудбала баш као и ти које си набројао исто као и Родри, мајстори фудбала, који кад треба да дају гол са 30м ће да га дају, кад треба да асистирају петом исто ће урадити, кад треба да "плешу" по терену и то могу, лад треба да "преору" исто тај терен и то им није тешко, све могу А један савет за тебе, иди гледај боћање, боље би ти било
C

Citam komentare

pre 3 meseca

Citam komentare i ne shvatam cemu pljuvacina na ovakav tekst. Prele je poeta, njegove kolumne imaju poseban stimung, koji i od citatelja trazi da se malo investira i shvati poentu. Ali je ocito to malo previse za nekoga kome je vrhunac procitati izvjestajni clanak na sportskom portalu. Ako ga ne mirises, kad vidis PRELAZZI u naslovu, ne otvaraj, opet ces se razocarati garantujem. Kod mene je kontra situacija. Uvijek se iznova odusevim. Prele, samo jako.
M

Malagueno

pre 3 meseca

Valverde uopste nije potcenjen, naprotiv - svaki navijac i postovalac Reala (osim u Kataloniji, Real u ostatku Spanije ima samo navijace i postovaoce) ce se nakloniti kada je rec o njemu. "Izabran" za Real u vrlo mladim godinama (tu se gleda i psiholoski profil, ne samo fudbalsko znanje i fizikalije), i planiran da dugo igra glavnu ulogu na sredini terena. Mentor mu je bio Modric, a to vec puno govori ... Po ponasanju antizvezda, a po ucinku na terenu motor a i jedan od mozgova tima. Sjajan i normalan decko, i velicanstven fudbaler.
S

Sferopulosov Fmp

pre 3 meseca

Sjajan post, ali samo mala ispravka, Kros mu je mentor.
M

Malagueno

pre 3 meseca

@Sferopulosov Fmp Negde sam pre par godina procitao da je Modric, ali to nista ne menja na stvari. U Realu se sve planira dosta unapred, impresionira me kako se trude da sve uklope, koliko obracaju paznju i na psihu igraca ... Kazu da je i ovaj mali Endrik slicna priroda, vredan, radan i skroman. Jedino su u vezi Jovica debelo omanuli - pojma nemama kako im se to desilo, nimalo ne lici na njih.
P

PG

pre 3 meseca

Najgore je kad sportski Pisac istripuje nekog nedorecenog i neshvacenog pisca ... Druze ovde ima prostog naroda koji ne kapira taj fazon pisanja ... Ko Ergic sto misli da je nesto poseban s onim njegovim tekstovima... Koja je poenta
S

Sherlocked

pre 3 meseca

Los tekst. Prelevic sve vise pametuje da ne kazem nesto ruzno , a apsolutno nista ne kaze. Najbolje tekstove pise Ognjenka.
S

Saturn

pre 3 meseca

Evo ja cu da vam objasnim , posto sam bio na 5 utakmica Real Madrida i gledao uzivo Valverdea... Valverdea svi vole,postuju i cene ... On je buduci kapiten i svaki navijac Real Madrida se slaze s tim ... Momak koji trci iznad 36kmh ... Koji igra tako jednostavno sto treba svako dete da gleda kako neko treba da igra..Ne staje coveka kad gledas bez lopte vidis celu utakmicu ... To je neverovatno Decko je stalno u pokretu , promena pravca , brzine i sve tako 90 min ili 120 bukvalno ne staje ... Sve Sitne poslove on zavrsi , pomeranja koja niko ne vidi gde zatvara rupe on to radi , stigne da udje iza beka , da pomogne beku , da asistira u finalu ls tako sto istrci sprint Vinisusu ... Sut ima , svugde ga ima... Jedino kod koga sam slicno isto primetio takve elemente je Rabiot iz Juventusa samo sto je on mnogo antipatican pa ga niko ne voli a isto mogu da napisem sto sam i za Valverdea... Uostalom treneri najbolje znaju i zato im igraju stalno... Valverde je buduci kapiten Real Madrida , primer svakom klincu kako se igra , trci , ne svadja , ne simulira , ne pada itd...
S

Sega89

pre 3 meseca

Ali ajde ti objasni ovima sa mozzarta da ovako prosto i lepo napišu a ne da večito nešto izmišljaju i pametuju…
S

Sferopulosov Fmp

pre 3 meseca

Svaka čast na tekstu, ali Rabio je totalno, ali totalno drugačiji fudbaler.
S

Saturn

pre 3 meseca

#Steruluposov sun Odgledaj uzuvo , veoma slicni , radilice bez lopte , slican igrac je i Genduzi , Samo sto je Valverde dosta brzi i pokretniji
D

Dejan Savićević

pre 3 meseca

Pre bismo mogli kazati, precenjen umesto podcenjen fudbaler. To vam je onaj model kada fudbalera uzdižu na način da na silu govore da je podcenjen a time ga uzdižu. Ovog fudbalera niko ne podcenjuje, ne poznajem takvog. A precenjen je time što mu je trenutna cena 100 miliona. Ne mogu pojmiti da ovakav fudbaler vredi 100 miliona.

Coan001

pre 3 meseca

Treba sramota da te bude za komentar,možeš da voliš ili mrziš Real ali Fede je jedan od retkih mladih fudbalera koji je profil onih starih ,,ratničkih" veznjaka koji ginu za svoj klub svih 90 minuta,o klasi i umeću mislim da tek ne treba da govorimo uopšte
S

Saturn

pre 3 meseca

Takav fudbaler je potreban u svakom timu , s takvim fudbalerom osvajas titule , jer takav fudbaler se zrtvuje za zvezde svog tima koji imaju vecu slobodu gde pune statistiku zahvaljujici Valverdeu koji pokriva njihove rupe i nedostatke
P

Play

pre 3 meseca

Druze ne blamiraj se
r

raumdeuter

pre 3 meseca

Naravno da je precenjen. Ne može da vredi 100 miliona, a da ne pravi nikakvu razliku kad je glavni igrač. U sezoni 22/23 kad je davao one silne golove za Real i kad su ga veličali u nebesa, nije mogao da napravi razliku protiv Koreje i Gane na svetskom prvenstvu. Običan prašinar, trudi se, ali talenat jako skroman i nije lider i materijal za kapitena. Jedini elitni element igre koji ima je šut, koji nije toliko bitan kad dajemo epitet "vrhunski veznjak", sve ostalo je prosek
S

Sedi jedan minus

pre 3 meseca

Cena mu je 150,kažu da je Liverpul nudio toliko.Za njih je reinkaracija Džerarda a i jeste,samo još korisnija.Naravno,odbijeni su!
D

Dejan Savićević

pre 3 meseca

Ako ovaj vredi 100 miliona onda je Redondo vredeo milijardu, a Zidan zilijardu.
М

Мрцина

pre 3 meseca

Можда мало недоречен текст,али је свима јасно шта је писац хтео да каже.А што се тиче Валвердеа,свако ко имало зна о фудбалу ће рећи да је играч светске класе.Сваки тим на свету би пожелео да има таквог играча у екипи.Будући капитен Реала.
L

Ljubiša F.

pre 3 meseca

Nečitljivo.
D

Deder

pre 3 meseca

Prelević postao kao Bazdulj. Puno priča, a ništa ne kaže...
m

mvc

pre 3 meseca

Bravo za tekst, tako se piše!
1

15. titula

pre 3 meseca

Ajde da i ti napises nesto o Realu. Da nisu englezi 1., 2., 3... liga. I da nije za promenu Liverpul.
N

No.1

pre 3 meseca

Šta je pisac hteo da kaźe? Ovo je za neku hroniku čitalačke sekcije i tamo bi ovaj tekst bio svrstan pod "razno"...