Komentari na vest

PRELAZZI: On bi kao da ode, a oni mu kao ne daju

mratinkovic86@gmail.com

pre oko 2 godine

Iako to kao nije u biti kluba kao što je Junajted (bio) bar u Fergijevo vreme, Ronaldo je trenutno veći od kluba. Pardon, osim DDG , Fernandesa, i jos par njih , svi ostali su klasična balvanijada. Tako da, niti će se otarasiti Ronalda (jedino ako mu Mendeš ne nadje klub u poslednjem minutu ) niti će nešto uraditi ove sezone. Još jedna sezona za bacanje, već vidjeno.

Realni_Partizanovac

pre oko 2 godine

Kkao bi Ronaldo legao PSŽu to nije normalno. Da su pametni da šutnu Nejmara i naprave trozubac sa Mesijem i Mbapeom to bi bila fantazija. Mada bi i Bajernu valjao. I u jednoj i drugoj ligi bi trpao nemilice...

Mr 007

pre oko 2 godine

Ne moze postici Ronaldo toliko golova,koliko ih u sopstvenu mrezu Megvajer moze spakovati. Ronaldo je jedan od najboljih igraca ikada,ali naravno da godine polako cine svoje. Ako trazi da ide,ja bih ga pustio. U slucaju da je skroman budzet,doveo bih 3 pojacanja: Toresa,Ndidija/Nevesa i Ikardija. To bi lagano stalo u nekih 80-ak miliona evra,a uradjen bi bio vrhunski posao. Obzirom da Junajted ima ogroman budzet,idealno bi bilo obezbediti potpis Lautara Martineza umesto Ikardija i Entonija (Tores i Ndidi se podrazumevaju),pa bi se tako stvorila paklena cetvorka: Entoni-Bruno-Sanco-Lautaro. Ipak Junajted ne bi bio Junajted,da ne trose pare na gluposti,pa ce tako dati 60-ak miliona evra za raspalog stopera Martineza i na kraju mogu biti presrecni ako budu u top 4. Sa ovakvom idejom poslovanja,nemaju sta da traze pored Sitija,Liverpula,Celsija i Kontea😂.
T

Trololo

pre oko 2 godine

80 miliona za ta 3 igraca? U kom svetu ti zivis? :D Za Toresa traze 50ak miliona, Wolvesi Nevesa cene na 60ak, ali ajde, da ga puste i za 50, a gde je jos Ndidi?
m

mmmhhh

pre oko 2 godine

Ne moze postici Ronaldo toliko golova, koliko ih u sopstvenu mrezu Megvajer moze spakovati? Pises komentar kao da je Ronaldo dao 40-50 golova, a ne samo 18, a od toga su bila 2 hatrricka. U preostalih 36 utakmica, Ronaldo je postigao tek 12 golova. Ovakve brojke su lose i za prosjecnog igraca, a kamoli za igraca koji je nekad davao po 50 golova za sezonu. U 20 utakmica Ronaldo prosle sezone nije dao gol niti je asistirao.
k

kakoe

pre oko 2 godine

@mmmmh mislis da je 18 golova u sezoni za 37 godina starog igraca je ispodprosecno? To je samo posledica toga sto su on i Mesi podigli toliko standarde fudbala da kad neko ne da 50 golova po sezoni, on je u ocima navijaca kanta od igraca. Pre 20-25 godina, 18 golova u ligi za igraca od 37 godina bi bilo nesto nezamislivo, pisali bi svi moguci mediji o tome. Sad ste se ti i slicni tebi nasli pametni da znate kako je 18 golova u premijer ligi ispodprosecan rezultat. Takvo vam je razmisljanje u svemu. Ljudi ne mogu da pojme koliki je to rad da u tim godinama budes na tom nivou, zato sto samo vidite tih 90 minuta utakmice i ne mozete da shvatite koliko truda je iz nedelju u nedelju ulozeno samo za tih narednih 90 minuta. I onda se zalite kako su preplaceni, kako "samo sutiraju loptu i neko za to placa milione".
G

Gostgost

pre oko 2 godine

Ima tu jedna vrlo prosta stvar. Nije Ronaldo problem. Problem je ono iza Ronalda. Vezni red, odbrana, i isti problem je bio i u Juventusu. Da je to na nivou, i da je izborena LS, ne bi ni on hteo da ide. Ovako, kud koji mili moji.
m

ma jasta

pre oko 2 godine

svi su krivi, samo Ronaldo nije on je jedan samaricanin skromni koji eto, ako moze da pomogne tu je.
G

Gostgost

pre oko 2 godine

Cinjenica je da je on vukao Juventus, bez njega su bili 7-8. A ti to tumaci kako hoces. Isto tako je cinjenica da otkad je Rangnik krenuo da ga vadi iz tima, da Junajted nista uradio nije. I to isto rastumaci kako hoces.
d

druze

pre oko 2 godine

gde zivis ti.Ronaldo je dosao u juventus koji je bio osmostruki prvak italije u nizu i uspeo da izgubi titulu sa juveom.U ligi sampiona pre njega u 3 sezone 2 finala sa njim 3 godine ispali u osmini finala lige sampiona.A posle njega juve je zavrsio na istoj 4. poziciji a prosli bi i bolje da nije popalio par dana pred kraj roka bez najave i ostavio ih sa samo moratom do januara.Ako bacas cinjenice budi bar objektivan
h

hhhm

pre oko 2 godine

Otkad je Rangnik krenuo da ga vadi iz tima, Junajted nista uradio nije? A sta su to uradili sa Ronaldom? Junajted bez njega bio drugi i dali 121 gol u svim takmicenjima, sezonu prije nego sto ce on doci.
K

Kopakabanica

pre oko 2 godine

Protičao sam tekst sa uživanjem!
j

jabuka

pre oko 2 godine

kao i uvek vrhunski tekst!Prelevic je majstor svog zanata!!!Sto se tice Ronalda mislim da je fudbal mnogo dobio sa njim ali jednostavno vreme cini svoje,Ronaldo to nece nikad prihvatiti sporednu ulogu u timu tj u ovom trenutku Ten Hate Boga moli da ronaldo napusti Mancester i da on moze da mirno pravi tim i igru kao sto je radio u Ajaksu!
D

DarkoKi007

pre oko 2 godine

To je i moje misljenje,Ten Hag ga nevidi u svom timu i hoce da podmladi tim ali nemoze zbog sponzora da ga ostrani i mora cekati da on sam ode ili da mu istekne ugovor..CR nije za sistem i presing koji forsira Ten Hag,koje pratio Ajax zna o cemu govorim.
D

DekiSum

pre oko 2 godine

Ne mora on nista da prihvati ali ten Hagen je dosao sa odredjenim zahtevima…ako mu se Ronaldo ne uklapa u sistem Nema od njega nista Sa klupe i kup utakmice jedino