Komentari na vest

Predsednik: Partizan nas razbesneo, igrali smo za naše vojnike; Trener: Sramota srpskog fudbala

m

mrk12345

pre oko 1 mesec

Jos malo i necete postojati kao drzava, bicete ruski treceligas! Ili mozda Nemacki amaterski klub.
t

tako je bree

pre oko 1 mesec

" Partizan je zaista slab tim, ali bitno je na startu sezone pobeđivati i te slabiće”..Hahaha bravo bre..Imas pice od mene majstore...
B

Budale naelektrisane

pre oko 1 mesec

Stvarno su pacenici, ali u pravom smislu reci. Sad se tako nadrkani a nemocni izivljavaju na neozbiljnom klubu (za koji navijam). U svakom slucaju, stvarno lose ponasanje, nista bolje od Rusa koje toliko mrze i kojih se boze moj, zgrazavaju.. A mene prijatelji zabole patka za sve njih, isti su mi ne razlikujem ih sa daljine a da im se priblizavam ne zelim.
Č

Čika Dača

pre oko 1 mesec

Jedan komentar ovde: "Oni su stvarno teški bolesnici". E, pa, i mnogi od komentatora ovde ne zaostaju u toj "bolesti" za njima, a ni za poljskim navijačima. Druga strana istog novčića.
M

Makarone

pre oko 1 mesec

Zao mi ih je
N

Nejbi

pre oko 1 mesec

Zao mi je SRPSKOG fudbala gdje 60 % igraju crncuge,a nase talente daju bud zasto. Treba nase sacuvati dati im pate kao crnjama i procvat Srpskog fudbala. Ove jade protjerati ,em imaju dobru platu ,em nam przne zene. Furi iz Srbije. Pokazali kolko vrijede protiv Dinama.
I

Igornopolis

pre oko 1 mesec

Nacija kojoj je nacionalni heroj stepan bandera, britalni nacisticki kolaborator i zlovinac. Enough said.. i ovi debili poljski sto ih primaju ko svoje.
C

Cirkus

pre oko 1 mesec

AUUU DRUZE AL UKRAINCI NAPLJUVASE JSD KLUB,PA OVO JE ZA GINISA!
N

NemanjaKZ

pre oko 1 mesec

Nebitno sad ko za koga navija, ovo bi radili protiv kojeg god srpskog kluba da su igrali, nebitno da li je Partizan, Zvezda, Radnicki ili Vojvodina. Maltene su obezbedili prolaz pa sad mogu da igraju prljave igre van terena, a verovatno ce i na terenu. Oni bi sad najvise voleli ne da izbace Partizan, nego da ga diskvalifikuju iz evrope. Dace Bog da ih Partizan nekim svetskim cudom razguzi u Beogradu.
C

Cirkus

pre oko 1 mesec

AUUU DRUZE AL UKRAINCI NAPLJUVASE JSD KLUB,PA OVO JE ZA GINISA!
N

Nejbi

pre oko 1 mesec

Ko repka nam nesto bolja
L

Laki 1980

pre oko 1 mesec

Bravo za Dinamo... e a sad lepo da skinete dres, zadužite opremu i naoružanje i na front! Pa tamo da se kao časni borite za svoju zemlju i narod... i nemoj slučajno da ste skinuli zastavu sa ledja kada takve junake ma šta junake, junačine budu skupljali po livadama... pazi Boga ti gde brane čojstvo i junaštvo, hiljadama kilometara od svog napaćenog naroda, koji iz rovova uskliće njihovoj hrabrost!
J

Junak iz Poljske

pre oko 1 mesec

To važi i za desetine hiljada junaka sa tribina, koji su zdušno pevali ukro himnu,dizali ruke u nacističko "heil",vređali Srbe i Srbiju i...podržavali svoj izbeglički status u Poljskoj.
Z

Zvonko zvonko

pre oko 1 mesec

I to čojstvo brane u Poljskoj...a u drugom svetskom ratu Poljaci ih najviše poubijali

Guzonjin Sin

pre oko 1 mesec

Može li kako Zvezda da doda Partizanu nekoliko igrača pa da rašarafe ove ukronaciste
n

norwegian 81

pre oko 1 mesec

sramota je kako je partizan izgledao, jedini klub koji je primio 6 komada u oba ova kola kvalifikacija za ligu sampiona, NEVEROVATNO...
a

aleksa101

pre oko 1 mesec

a godinama im sudije "otimaju" titulu...
B

Brut

pre oko 1 mesec

Uh što smo rodoljubi, u debeloj pozadini, igrajući fudbal i zarađujući pare dok mnogi ljekari, inženjeri, i mnogo vrjedniji i obrazovaniji ljudi ginu na fontu. Negdje takve zovu jajare, a negdje živičari. Niko vam ne brani da i vi branite svoju zemlju, ali ne možete, jer imate bitan revanš u Beogradu, ha ha ha ha ha.
s

soichiro

pre oko 1 mesec

u beogradu im napraviti pakao...kaljinka od pocetka....himna rusije umesto himne ukraine
B

Bok

pre oko 1 mesec

Shvatite ih, nije ni njima lako. Dok im prijatelji, rođaci i komšije ginu, oni igraju fudbal i uživaju. Imaju što bi se reklo radnu obavezu. Jajare su uvijek najviše pričali o ratu i junaštvu. Ako se igrači Partizana budu rukovali u revanšu definitivno su budale. To što se brukaju igrački to smo davno naučili od njih, ali pokažite bar malo dostojanstva.
S

Smislov

pre oko 1 mesec

Znam i meni bi bilo neprijatno igrati fudbal, dok vojni obveznici mojih godina ginu u ratu. Morate se i vi bar mržnjom "boriti" za svoju zemlju. Niko nije lud da umjesto Beograda iduće sedmice završi kod Harkova. Veća je sramota ne braniti svoju zemlju već igrati fudbal, nego što je Partizan igrao u Rusiji, ali valjda tako jadno peru svoju savjest.
Z

Zvlat BG

pre oko 1 mesec

Oni imaju daleko većih problema nego što je ovo besmisleno "prepucavanje". Totalno nepotrebno i glupo! Poenta je da rat što pre prestane! Neko treba da im kaže, krajem avgusta 2023. u Srbiji se nalazilo 43.000 raseljenih i izbeglih iz Ukrajine (izvor: Vlada Republike Srbije). Taj broj je sada veći! PEACE - MIR!
P

Pišite

pre oko 1 mesec

o rezultatu jer to mora da bude u prvom planu,ne zataškavajte fijasko na ovakav način.
T

Trike

pre oko 1 mesec

OVI FASISTI BANDEROVCI nisu se javili kad su nas NATO zlikovci bonbardovali.
a

aleksa101

pre oko 1 mesec

Oni su ratovali kao dobrovoljci na našoj strani i ginuli, kako na Kosovu tako i u Bosni, zajedno sa Rusima..
b

buloG

pre oko 1 mesec

Svaka im na mestu, pogotovo izjava Fedrocuka
S

SIoba

pre oko 1 mesec

Jaoo, kako bih voleo da se nekako namesti da dinamo igra sa Zvezdom....pa zgazili bi ih....daće Bog pa da tako i bude!
b

budvanin

pre oko 1 mesec

Igracete vi prijatelji iduce godine Rusku premijer ligu i ogrcati se ruskim zastavama. Ove godine u Kiev a dogodine sa bracom u Prizren, Knin i Cetinje. Zaboravice se Cernobil.
I

Ivan3333

pre oko 1 mesec

Dobro tebi je iz Budve 20 minuta do Cetinja podji sad nemoj dogodine.
Š

Šumadinac1

pre oko 1 mesec

Sram Vas bilo Ukrajinci.Zapad Vam pamet pomutio.
T

Treba da se zna

pre oko 1 mesec

Bili i ostali fasisticki koljaci Banderovci treba pogledati dokumentarne filmove kakve su sve stravicne zlocine pocinili u Drugom svetskom ratu, pa i sada od 2014. do danas i mi da se njima pokoravamo i ovi Dinamovi su nistavila nevidjena!
N

Nenad1246

pre oko 1 mesec

A zločini rusa u savezništvu da nemcima? To nisi gledao? Pitam damo onako.
B

Bljuc

pre oko 1 mesec

Koliko su naivni i smesni ovi navijaci Zvezde sto staju na stranu Partizana protiv Ukrajinaca da je situacija obrnuta u slucaju Zvezde oni bi zajedno sa Ukrajincima ponizvali Zvezdu, Mogu glavu da dam za to. Strasno kako naivne i zaboravne navijace imamo... pamte svega 2 meseca i nista vise od toga.Zar vam citat Koprivice "da zvezda igra protiv 11 hitlera navija protiv zvezde" dovoljno ne govori o tome ko je i sta su Grobari?
P

Pedja 434

pre oko 1 mesec

Gledaj ovaj njihov mali nacista je govorio je o Srbiji i Srbima tako to nema veze za koga navija.
V

Viola

pre oko 1 mesec

A ti junačino možeš i u Donbas, ako ti ih je žao, i ako ne kontaš da oni ponižavaju sve Srbe. Gdje je Zvezda igrala? U Rusiji, pa isto bi ste prošli.
Z

Zzzzzzzz

pre oko 1 mesec

Jadni mi, pa jadni mi. Nije ni čudo što ih u zapadnoj Evropi očima ne mogu vidjeti. Jako loš narod
1

100jadin

pre oko 1 mesec

molim elektronske medije u Srbiji da prestanu sa tim idiotskim vestima,samo raspiruju vatru.Da su moji grobari katastrofa i sramota jesu i tacka,da je ovaj izveo 8 stranaca kao startere jeste,katastrofa,ali samo jednu malo opasku zasto vas molim da prestanete:fudbal ce se igrati i sledece sezone i one tamo ....sta ce se desiti ako recimo miljenica izvuce u grupi neki ukrajinski tim?i na prugicama reklama ovih sto nemam nameru nikada da sipam gorivo na njihovim pumpama?mislite malo o tome
N

NoNameo

pre oko 1 mesec

Miljenica će ih razneti u paramparčad
m

milo123

pre oko 1 mesec

@NoName: mozda ih nece razbucati kako si rekao, ali sigurno da nece ni primiti 6 komada.
Б

Бијело Поље

pre oko 1 mesec

Кад сте тако силни онда да поновите меч али са домаћинством у Кијеву?
R

RadeSRB

pre oko 1 mesec

Bolje i to nego da napadaju Zelenskog za vile đunte
G

Grobar do kraja

pre oko 1 mesec

Za vas ukrajince (namerno malo u) FK PARTIZAN je INSTITUCIJA koji nikada nećete moći da dostignete. Partizan je u svojoj bogatoj klupskoj istoriji igrao veoma jake i bitne utakmice i ostvarivao dobre rezultate o čemu vi možete samo da maštate. Partizan je prvi tim iz istočnog bloka (ispravite me ako grešim) igrao jedno finale KEŠ-a. Dao je brojne asove i igrače koji su bili priznati u evropskom i svetskom fudbalu o čemu možete samo da maštate. To što smo igrali prijateljske utakmice u Rusiji, na vašu žalost, mi ćemo ih ponovo igrati, a vi crknite od muke. Trenutno smo kao tim u krizi I to je valjda svima jasno, ali ponovo ćemo stati na noge i bićemo onaj pravi Parni valjak koji će sve da melje. Vi se ukrajinci stidite ovih izjava, to ne priliči ljudima i igračima. Zna se kako se to rešava, sportski i fer na terenu. Pozdrav za sve SRBE i one širom sveta, hvala svima na podršci koju pružate Partizanu i zapamtite braćo, danas je to FK Partizan, sutra će biti Zvezda, Vojvodina, Radnički.. Svi složno i zajedno za Srbiju.
R

Repac Plandište

pre oko 1 mesec

Smiri se decko. Ispljuskaj se ladnom vodom. Sa ovim su se složili...
D

Don Vito Corleone'

pre oko 1 mesec

Partizan je u FK institucija???????? Ahahaha ahahaha 😂🤣😂🤣😂🤣 Odavno nešto smešnije nisam čuo. Šta je tek onda Zvezda ako ste vi institucija. Igrali to jedno finale Kupa šampiona pre 60 godina kada se igralo sa krpenim loptama i na zemljanim terenima bez trave. Posle toga nikada ni neki plasman a kamoli rezultat. 41 godinu bez pobede u kupu-ligi šampiona, 15 godina bez lige šampiona, o čemu ti pričaš dečkić. Da ti sada ne nabrajam sva Zvezdina četvrtfinala, polufinala, finala, Evro takmičenja, plus Bari i Tokijo. Pobedjeni maltene svi najveći Evropski klubovi itd itd itdddddd. Čuj partizan institucija ahahaha ahahaha 😂🤣😂🤣😂🤣😂.

Nenad1246

pre oko 1 mesec

Ne lupaj. Vi ni na svom brdu niste institucija,a kamoli dalje od toga.
m

milo123

pre oko 1 mesec

Dinamo je po svim parametrima veci klub od Partizana. Samo kazem.
d

dejanera

pre oko 1 mesec

Prijatelju lepo je sto podrzavas klub za koji navijas ali nalupao si se za sve pare. Partizan jeste igrao finale KS ali Dinamo ima dva osvojena KPK i osvojen Superkup Evrope. Imaju i nekoliko polufinala ukljucujuci i polufinale LS iz sezone 1998/99 kada ih je izbacio Bajern (3-3, 0-1). Partizan je poslednji put pobedio nekoga u LS/KS u oktobru 1983 godine. Dinamo je dao tri osvajaca Zlatne lopte od cega su Oleg Blohin (1975-e) i Igor Belanov (1986-e) dobili ta priznanja kao igraci Dinama dok je Sevcenko dobio zlatnu loptu kao igrac Milana (2004-e) i jos dva puta je dobio Bronzanui loptu (1999 i 2000) . Jedini igrac koji je ikada bio u tri najbolja igraca za neku sezonu a da je nekada igrao u Partizanu je Mijatovic koji je Srebrnu loptu dobio 1997-e kao igrac Reala. Dakle Partizan ima manje trofeja, manje istaknutih igraca, generalno losije rezultate od Dinama i ti pominjes nekakve institucije?! Niste im ni do kolena!
G

Grga Cvarak

pre oko 1 mesec

Partizan je nekad bio institucija. A danas smo ovde gdje smo. Ne treba se loziti i ljutiti nego zavrnuti rukave i pokusati vratiti klub tamo gdje je nekad bio. Svi su sad kivni na Dinamo, a sami smo si krivi za sve. Pod jedan, u Rusiju nismo trebali ici. Ko jos normalan ide u Rusiju u ovom momentu? Dok se vodi rat? Sta mislimo da smo time dobili? Pa, evo, ovo smo dobili. Zato sto smo glupi i to je to. Puca Rusima za nas. Citam komentare, nas narod prica nesto o Ukrajincima, kao gdje su bili 90tih, a gdje su nam bili Rusi tih istih 90tih? Nego sad su nas se sjetili kad se cijeli svijet ogradio od njih. To pod jedan. A pod dva, ko nam je kriv sto imamo ovoliko los tim, pa su nas onoliko razbili? Dinamo? Ukrajinci? Ili mozda Vazura i godine sistematskog unistavanja unutar nase vlastite zemlje? Znam da je uvrjedljivo slusati ovo sto sad govore u Dinamu i da je krv uzavrjela, ali upravo je sad vazno razmisljati logicki, a ne samo emotivno.
N

Niste vi

pre oko 1 mesec

igrali kup šampiona po zasluzi nego po političkoj liniji. Prvaku Jugoslavije nije bilo dozvoljeno da učestvuju u kupu šampiona nego je poslat vaš klubić po odluci komunista . Koliko je bilo učesnika te godine u kupu šampiona nije vredno ni pomenuti.

Delija

pre oko 1 mesec

Bitno je na startu pobedjivati te "slabice" sovim su se slozili, za ostalo prozivanje SRBA I SRBIJE je degutantno, bezobrazno nepristojno. Voleo bih da Zvezda igra sa njima u bilo kom takmicenju, da osete sta je SRBIJA I STA SU SRBI .
g

gosto00

pre oko 1 mesec

Koji Srbi imate više korejaca nego srba
M

Milojko Arsenic's

pre oko 1 mesec

Jedino za šta bi se složio sa njima, a to je da je partizan bruka za Srbiju.
A

Ajde realno

pre oko 1 mesec

Partizan je politički uništen. Ne može ni da bude nešto drugo osim bruke kada klub faktički ne postoji, niti se u njega ulaže, niti ima sistema, samo krađa para. Zato su i dovedeni vučelić I vazura. Godinama Partizanovci ukazuju na to i za sve su u pravu, ali nema to ko da čuje, svi se prave blesavi. A prvi se pravi blesav onaj koji ih doveo da razore Partizan. Kao što će sad da se pravi blesav kada Rio Tinto razori državu u kojoj svi živimo i partizanovci i zvezdaši i stari i mladi...
d

d.g.

pre oko 1 mesec

Zaslužili ste da pišaju po vama. Jeste obrukali i sebe i srpski fudbal.
F

Figaro

pre oko 1 mesec

Ma samo neka trpaju crni klub, zabole me za sve ostalo
C

Comilionnnn

pre oko 1 mesec

Pa sad lepo treba se skupe i Zvezdini i Partizanovi navijaci jer pre svega smo Srbi braco moja i ovima koste izlomiti slucajno makar na terenu i to najboljima medju njima. Mamu im j ja kao navijac Zvezde. Cista namestaljka od zreba da im Partizan padne da ga izbace i okrive i nameste politicki kroz njih celu Srbiju. Najgore je sto ce i u Beogradu da dobiju mec jer ce nasi da se sklone na poziv vrha nase zemlje kao i tamo sto su sklonjeni. Jebo vas Saldanja lepo!! Steta za Partizan i krivo mi pre svega kao Srbinu. Zabole me tuki vise da se delimo. To po strani kad su u pitanju ovakva optuzivanja. Kad se igra derbi nek se igra samo bez tuca braco isti smo narod, sve razumem sprdnju, sale i malo prozivanja to ima neku draz. Ali da se nakon tekme bije narod to nece moci! Zato nam se i smeju. I sta njih boli k gde ide Partizan i Zvezda. Resice to bata Putin samo polako i to sto ste kao dobrovoljci dolazili 99 da ratujete na strani arbanasa, mamicu vam fasisticku! Objavite komentar nema cega da se stidite ako ste Srbi!
G

Gost 442

pre oko 1 mesec

Svaka čast, brate! Bravo!
M

Mrki Srbin

pre oko 1 mesec

Gdje ste bili vi Ukrajinci kad je bila NATO agresija na Srbiju.Jeste li tad napadali Ameriku i ostale saveznike.
X

XD

pre oko 1 mesec

Isto gde i Rusi. Razbiše zapad saopštenjima.
Б

Бијело Поље

pre oko 1 mesec

Како бих волио да ударе на Звезду у плеј офу. То би био спектакл, да им се врати за ови лицемјерство.

Mladen

pre oko 1 mesec

Nemogu se sastati u kvalifikacijama Zvezda i Dynamo.Zvezda je u šampionskom putu a Dynamo u ovom na osnovu lige.
Ц

ЦЗ НС

pre oko 1 mesec

Ови су стварно тешки белесници.
g

govor od mržnju

pre oko 1 mesec

Zvezda je uradila mnogo gore stvari dizala je koreo sa ruskim vojnikom pred očima predsednika,zbog svega toga nas mrze i stavljaju u isti koš,Grobari nikada ništa slično nisu uradili niti podržali Ruse u ratu.
D

Don Vito Corleone'

pre oko 1 mesec

Šteta što im niko nije rekao gde ste osnovani, i da ste vi ustvari njihovi veliki prijatelji.
R

Repac Plandište

pre oko 1 mesec

Ajde sto su vam dali 6 komada nego vas jos i posipaju fekalijama. Malo im mamu im mamu im ....m sto su vas rasrafili nego bi jos i da vas onode. Najgore sto je uglavnom sve istina osim naravno povezivanja sa sukobom ruja i ukra. Trenutno Partizan je velika bruka srpskog fudbala ali to ne znači da ovi bolidi treba da se izivljavaju nad njima. Ono najbolje bi bilo kad bi ovi invalidi mogli da im daju pet komada ali kako od toga nema nista onda samo ih treba neprijatno ignorisati pocev od domaćina do novinara, normalno drzeci se propisa. Novinari iz Srbije ne bi trebalo rec da progovore sa njima. Sa ovim su se složili...
N

Nije Srpski cutati

pre oko 1 mesec

Jel ce Ministarstvo, FSS i FKP napokon da reaguju? Cutimo kao …
g

greendestiny

pre oko 1 mesec

Hoće li Dinamo Kijev biti domaćin u uzvratnoj?

Bojank91

pre oko 1 mesec

Au, Fedorčuk je rekao odmah ono čega se svi ovde llaše
L

Lik

pre oko 1 mesec

Večita kuknjava navijača Partizana. Nije vama država kriva, nego nedomaćinsko poslovanje. Tsc ima manje para nego Partizan, posluju vrlo pristojno i imaju pristojne rezultate. Zapustili ste mlađe kategorije, terene, objekte, a to nije niko od nas kriv. Jedan Karabag dogura daleko u Evropi sa Markom Jankovićem i Vešovićem koji su daleko od ozbiljnih igrača. Disciplina, motivisanost, taktika, borbenost i samopouzdanje su osnov kojim se kao slabiji možeš pristojno boriti sa jačim. Partizanovi igrači izgledaju kao da igraju fudbal na livadi.
w

www.

pre oko 1 mesec

Ma ajde? Pitaj Vazuru zašto ne sme da napusti Partizan i zašto je još uvek tu?
A

A on

pre oko 1 mesec

sta kaze on...ko drzi Vazuru...zasto ga niko ne sme smeniti...a drugo koliko se trpa u tvoj crveni klub...kako fol volite komsije pa se kao brinete...daleko vam kuca.
!

!

pre oko 1 mesec

Pa ko rukovodi svim strukturama u Partizanu? Pa uprava Partizana, ona dva lopova koje je doveo vučić i kojima ne sme dlaka sa glave da fali kao da su beli medvedi. Da vidiš kako bi se Partizan oporavio da uđu bivši igrači u klub i da bude zdrava sportska priča a ne lopovluk. Ali ne da vučić. I nemoj da se praviš da ne vidiš to.
D

Dr V

pre oko 1 mesec

Mislimnda bi mi kao Srbija trebalo da zahtevamo reakciju od Uefe, minimum javno izvinjenje a maksimalno cak i sankcije..mi kao narod i Drzava nismo u ratu neutralni smo i mislimnda je nase demokratsko pravo da se tako postavljamo..ne vidim zasto nas savez ne reaguje i ne stane u zastitu svog kluba..
M

Mič Bjukenon

pre oko 1 mesec

Zato što se ovo dešava Partizanu. Da je Zvezda u pitanju, digle bi se na noge i crkva, i škole, i marketi...
l

lololololo

pre oko 1 mesec

Ukrajina i Bosna su vestacke drzave sto se da videti po zastavama. Tu mozemo dodati i zastavu "kosova". Sve 3 imaju plavo zuta obelezja i mahom nemaju istoriju nego su sklepane samo da bi postojale.
3

3C

pre oko 1 mesec

Sve sto je sklepano mora jednom biti rasklepano, nase je samo da budemo strpljivi.
m

milo123

pre oko 1 mesec

dodao bih jos i Kipar. :) Slicne boje ;)
m

mare fkv

pre oko 1 mesec

Sad su ovako zadojeni i bezobrazni samo razjarili partizan koji ce da ih otkine sa 0:0 u lavoru.
n

ne verujem

pre oko 1 mesec

Koliko su naivni i smesni ovi navijaci Zvezde sto staju na stranu Partizana protiv Ukrajinaca da je situacija obrnuta u slucaju Zvezde oni bi zajedno sa Ukrajincima ponizvali Zvezdu, Mogu glavu da dam za to. Strasno kako naivne i zaboravne navijace imamo... pamte svega 2 meseca i nista vise od toga.
D

Daj faul

pre oko 1 mesec

A tebi je ok da slusas da neko proziva Srbe za rat u kojem smo sami bili 4 puta!? Pa i ta Ukrajina se slihta Amerima i hoce u NATO, a oni nas bombardovali, ko tu podrzava rat!? Naravno da mi to smeta, bez obzira sto ne navijam za Partizan
P

Psihozza6

pre oko 1 mesec

To što si ti po nacionalnosti zvezdas i što si antisrpski nastrojen, nemoj i druge da nagovarala na to!
E

E bas si ljudina

pre oko 1 mesec

Mrznju ne umes ni sakriti..sve ti bilo kako zelis Partizanu.
N

Ne verujem

pre oko 1 mesec

Koliko su naivni i smesni ovi navijaci Zvezde sto staju na stranu Partizana protiv Ukrajinaca da je situacija obrnuta u slucaju Zvezde oni bi zajedno sa Ukrajincima ponizvali Zvezdu, Mogu glavu da dam za to. Strasno kako naivne i zaboravne navijace imamo... pamte svega 2 meseca i nista vise od toga.
g

gost iz dražnjaa

pre oko 1 mesec

Ja kao vatreni navijač Zvezde ali pre svega Srbin bi voleo da Zvezda dobije ovog Dinama iz Kieva u grupi jer su nam dužnici još iz 2000 kad smo ispali od njih 0-0 i 1-1 kod nas.Ali čitati izjave ovih Ukrajinaca kako je Partizan mali klub a oni su kao veliki je haos.Partizan je INSITUCIJA za vas,trenutno je loš zadnjih 3,4 godine ali biće Partizan ponovo ovaj pravi i biće šampion.Šta Vas briga što je Partizan igrao u Rusiji,igrala je i Zvezda.Nama su Rusi uvek bili bliži nego vi.Mešanje politike u sport je evidentno ovde.
X

XD

pre oko 1 mesec

I da onda iskažemo svoje "srpstvo" i da nas izbace iz takmičenja. Zašto? Zbog koga?
D

Delija NBGD

pre oko 1 mesec

Nato heljp.
M

Milence Pilence

pre oko 1 mesec

Mešaju politiku u sport!!!... 🤔Po nekom "pravilu"... Treba ih izbaciti iz takmičenja!!!🤷‍♂️....Ili jih bar pošteno finansiski kazniti!!!
G

Guh

pre oko 1 mesec

Da igraju sa 11 hitlera navijao bi protiv Partizana
G

Guh

pre oko 1 mesec

Da igraju sa 11 hitlera navijao bi protiv Partizana
G

Guh

pre oko 1 mesec

Da igraju sa 11 hitlera navijao bi protiv Partizana
m

miki34

pre oko 1 mesec

Sta ocekivati od ljudi koji ginu za tudje interese...
L

Loccco

pre oko 1 mesec

Rusi ce to resiti..
f

fenomeno

pre oko 1 mesec

Za Partizan je velika sreća što se revanš igra bez publike. Što se tiče prolaza već je svakako sve rešeno, ništa se neće odlučivati u Beogradu. A zbog ovog bezobraznog ponašanja Ukrajinaca sigurno bi bilo revolta i neke vrste osvete navijača. Bilo bi raznih skandiranja i ubacivanja i problema. Izbacili bi Partizan iz Evrope na duže vreme
m

marrr

pre oko 1 mesec

igra se bez gostujuce publike ne bez domace
n

norwegian 81

pre oko 1 mesec

prazan stadion, kazna.... ali se slazem da je ovako bolje
F

FKCZ1991

pre oko 1 mesec

Igrali za vojnike? A sto im niste pomogli tako sto bi uzeli puske i branili svoju zemlju? Patriote na baterije! A vi ono ne igrate u Kijevu? Da da, zaboravih, “Dinamo POLjSKA” 😂😂😂 do kada ste tamo i da li i dalje salhete pare za vojsku ili je to samo bilo na pocetku rata kad ste se svi ložili na patriotizam? I vidite da zovete u poljsku ove sto su kod nas dosli jer su ovde izuzetno diskriminisani i neprijateljski docekani! Pih, sramote i zastiđe cele zemlje i nacije, da sam ukrajinac sramota bi me bilo da me vi predstavljate bilo gde!!!
M

Majauauzazqzag

pre oko 1 mesec

Partizan jeste slab tim i sramota srpskog fudbala,to su u pravu ovi Ukri,sve ostalo sto pisu i pricaju je samo njihova mrznja i fasizam.
M

Manche

pre oko 1 mesec

Ovo se u svetu pornografije zove golden shower. Salu na stranu, sramota za ovog trenera kakvu je izjavu dao. Partizanu zelim pobedu od 3:0 u revansu zbog ovog bezobrazluka.

Usput

pre oko 1 mesec

Kad pucaš po šavovima,hvataš se za jedan koji drži... Nemaju za koju drugu pobedu da se uhvate,pa je i očekivano da ovoliko pišu o ovoj... N'o sa druge strane izjava tog trenera iako nije baš sportski tako biti direktan o rivalu je nažalost apsolutno na mestu.
J

JovanD.

pre oko 1 mesec

Sve na stranu, al' trener je dobro rekao, mada je tako i košarci, ne pravite svoju silu(đecu) no dovodite. To je ok, ako su 2,3 igrača koja prave drastičnu razliku. A ovako, nema smisla.
I

Ivan3333

pre oko 1 mesec

Sto vi ne pravite djecu nego dovodite crnce?
D

Doce

pre oko 1 mesec

Koje vojnike jel' sto uvozite i placenike,raspali fasisti,navijam za Zvezdu ali mi je krivo zbog poraza jer je u pitanju srpski klub,volio bih da smo dobili fasiste,jer Srbija prije svega.
h

haaa

pre oko 1 mesec

"srbija pre svega" a ovamo se trkate svi ko ce da bude veci rus od rusa... blam
D

Drvo

pre oko 1 mesec

Partizan nas bruka gde god da se pojavi, sad i ovi dokazani nacisti likuju.
S

Soko

pre oko 1 mesec

U ratu je tako prijatelj mog neprijatelja je moj neprijatelj. Ja neznam sta je tu ne ocekivano.
K

Kazablanka

pre oko 1 mesec

U ratu da, ali ovo je fudbal, ne rat
Ц

Цопе

pre oko 1 mesec

Класичне измишљене комплекс нације, и треба да се распарчају од стране других држава.
G

GABI GO

pre oko 1 mesec

ZA SVE KOI NEZNAJU PARTIZAN IGRA REVANS. PRED PRAZNIM TRIBINAMA .PROSLE GODINE SU KAŽNJENI JEDNU UTAKMICU BEZ NAVIJAČA .NETREBA NA SESTI NA NJIHOVE PROVOKACIJE.PREVISE SE MESA POLITIKA U SPORT I AKO JOJ MESTO NINE TU
I

I zašto sve velikim slovima?

pre oko 1 mesec

Znate li Vi šta je pravopis?
H

HAHAHAHAAH

pre oko 1 mesec

EE STVARNO NISAM IMAO NIŠTA PROTIV UKRAJINACA KAO NARODA DO SADA, PA NE RATUJETE SA SRBIJOM BUDALE JEDNE NEGO SA RUSIMA ; UTAKMICA FUDBALSKA A OVAMO IZJAVE KAO DA SU NA RATIŠTU.
С

Сале2323

pre oko 1 mesec

Аууу Гробоси, ал' вам обрукаше тим! Ајде за ова наци сра.а Украјинаца, проћи ће то њих кад их Русија узме под своје, а онда ће кукати како су били заведени и како нису били за рат против Руса, али ово о вама као тиму легије странаца... Убоде човек у мету! Разбили вас са украјинским играчима само. Да сте послали своје омладинце, боље би играли, но ове незналице које сте доводили из целог света.
U

Ujka Zitko

pre oko 1 mesec

Druze,rusi za ove 3.godine rata nista nisu uradili u ukrajini.Sta vec,gube rat rusi😂😂😂😂AHAAHAHAHAHAHAHAHAHAAH
D

Džukela klasična

pre oko 1 mesec

Kaže nisu ništa uradili a uzeli 20% najveće države u Evropi i najbogatiji deo Ukrajine i Azovsko more
X

X

pre oko 1 mesec

A šta je uradio NATO pakt? Nisu povratili nijedno selo koje su Rusi oslobodili
D

Due

pre oko 1 mesec

Sta ubio nas covek, sve je ispricao sto jeste , i jeste sramota, svako kog ova izjava uvredi ima ozbiljan problem. Stvarno sramota
Б

БГ

pre oko 1 mesec

Партизан је неуништив. Горе бакље над овим светим грбом и гореће још дуго.
D

Dinga

pre oko 1 mesec

Tako je brate. Sve do smrti zajedno sa nasim Partizanom!!!
g

gost 1234

pre oko 1 mesec

Samo nemojte da uzvraćate, biće srpski fudbal u ozbiljnom problemu ako bude incidenata na tribinama. Igrači treba da krenu iz inata, a navijači da olabave, situacija može biti dosta ozbiljna.
g

gunđalo

pre oko 1 mesec

nema navijača, srećom
T

Twix

pre oko 1 mesec

Sta ce da se desi? Izbacice vas iz takmicenja iz kojeg cete ionako da ispadnete? Cega se vise bojite? Sta ce Uefa da uradi? Pokrenuce bombardere, artiljeriju, sta? Zato vam i maltretiraju decu u skolama. Jer ih roditelji tzitzitze uce 'da nasilje ne resava nasilje'. Chke.
£

£

pre oko 1 mesec

Preteruju vise sa time, kao da su bili na ratistu a ne u Poljskoj, jer je bas jako bitno s kim neka ekipa igra prijateljske utakkice, smorili su i Boga oca. Ali je zato ovaj Fedorcuk u pravu. Opisao je Partizan do detalja, sve u metu.
Z

Zašto Zemljani međusobno ratuju?

pre oko 1 mesec

Dragi Ukrajinci, niste vi prvi Sloveni, koji su po želji jednog finansijski bogatog kruga ljudi uz pomoć svog sopstvenog domaćeg mulja izmanipulisani i zavađeni s drugom braćom Slovenima. Nadam se da će svi ratovi uskoro prestati i da ljudi na ovoj planeti više neće međusobno ratovati.
S

Sherlocked

pre oko 1 mesec

@ Dragi zemljanine ratovi nikada ali nikada nece prestati jer su profitabilniji od zlata, nafte i droge. U ostalom ratuju ljudi milenijumima i tako ce biti i dalje , jer takva nam je priroda.
b

batkara

pre oko 1 mesec

Ja kao zvezdas voleo bi da grobari dodju na jna u sto vecem broju i podrze partizan ali i bracu ruse
i

iz sljivika

pre oko 1 mesec

Trener je lepo rekao, svi naši klubovi okreću se škartu koji nigde ne može da potpiše sem ovde dok se naše škole fudbala uništavaju.

The Intersect

pre oko 1 mesec

izigravaju heroje, kada ih Fenerbance pocepa na froncle kukace kako zbog rata nisu bili u stanju da se fokusiranu na dvomec dok im porodica gine… sve rade za se svet sazali na njih.
T

Twix

pre oko 1 mesec

Tako se radi kampanja. Gde su nasi sportisti da dignu glas po cenu kazne, suspenzije? Eno Djokovic ide Severini na noge, sedi pored alb pevaljke, Tipsa sa usa ambasadorom, pa onda nece da se mesaju u politiku, svi smo nasi itd. Razlika je sto su ovi koji god da su ukr sportisti, a nasi su jugoslovenski svi do jednog.
r

rrrr

pre oko 1 mesec

Kako radite tako i prolazi te.Trebalo bi da grobari napune stadion ogrnuti ruskim zastavama.
B

Beller

pre oko 1 mesec

Posto nece biti grobara,na jugu ostaviti baner Beograd&Moskva i sliku Putina 10x10
A

Archie

pre oko 1 mesec

Bilo je milina gledati kako ukrajinski tim sa ukrajinskim igračima rasparčava na proste faktore ovu legiju stranaca. Još kada ode Saldanja ja ne vidim kako će Partizan biti jači od prosečnog superligaškog tima.
G

Gost3232

pre oko 1 mesec

Zasto u naslovu navodite citaoce da je covek targetirao kompletan srpski fudbla, kad je jasno oznacio samo partizan??? Dokle cete se ponasati karajnje neprofesionalno i partizanovu sramotu rasipati po ostalim klubovima???
G

Guh

pre oko 1 mesec

Jsd je uvek bio bruka Srpskog fudbala
S

Strašno

pre oko 1 mesec

Kakvi paćenici, oni nisu svesni da će još koju godinu igrati pod imenom države koja se zove Ukrajina, nakon toga pravac Premijer liga, ali ruska.
H

Heroess

pre oko 1 mesec

Da igraju sa 11 hitlera navijao bi protiv Partizana
G

Gost122

pre oko 1 mesec

Ja kao grobar od malih nogu moram se sloziti sa ovim zlotvorima, gori i losiji Partizan nisam nikada gledao. E moj Partizane sta si docekao, ali uvek se vodim onom neko to od gore vidi sve.
m

milo123

pre oko 1 mesec

a mozda je partizan i dospeo ovde jer je gore neko sve gledao, i sad taj neko ne zeli da menja? :)
i

imeime

pre oko 1 mesec

Istinu zbori ovaj trener.
T

To je to

pre oko 1 mesec

Zanimljivo kako mediji kontrolisu narativ bave se ukrajincima a ne brukom partizana ili odgovornosti trenera , da je zvezda izgubila 6:2 bilo bi samo price o bruki zvezde i kako trener mora da ode sada Stanoje Samrok nije ocigledno kriv ni za sta i onda ga niko ne tera a da je obrnuto sada bi zvezdin trener bio teran od svih. Time samo pokazuju za koga navijaju i kako kontrolisu javnost sve u korist partizana
T

To je to

pre oko 1 mesec

Zanimljivo kako mediji kontrolisu narativ bave se ukrajincima a ne brukom partizana ili odgovornosti trenera , da je zvezda izgubila 6:2 bilo bi samo price o bruki zvezde i kako trener mora da ode sada Stanoje Samrok nije ocigledno kriv ni za sta i onda ga niko ne tera a da je obrnuto sada bi zvezdin trener bio teran od svih.
M

MOT

pre oko 1 mesec

Hahahahhaha dal je moguce da na svakim vestima o Partizanu se javljaju cigani. Komentarisati Partizan je smesno dok ga ovi na vlasti perfidno unistavaju. Evo imate 10 godina i ko zna koliko jos da se sladite ali i to ce se okrenuti jednog dana kao i sve u zivotu. Niko ne prica o milionima koje se ulazu u
G

Gulag

pre oko 1 mesec

Zna se ko je kriv. Ovaj sto insistita na litijumu, sesta Zvezdina zvezda.
J

Joksa1986

pre oko 1 mesec

@Gulag. Samo vi vjerujte u te bajke, jer sto vise vjerujete dublje ce te da tonete, jedino sto vredja jeste sto vas poistovjecuju sa Srbijom, Srpskim fudbalom i Srpskim narodom, to je tek tragedija ali treba im oprostiti nisu upuceni... Dokle ce te da se(nas) brukate ?????? Prosle 5, ove 6, sta je sledece ??????
S

Sischke

pre oko 1 mesec

Kako tim kiji kosta 60-80 mil.evra može da izgubi 6:2 ? to bi tek bila bruka
@

@gulag

pre oko 1 mesec

Krivi ste vi sami. Taj sto insistira na litijumu (protiv cijeg kopanja sam 100%), vam daje pare, placa dugove, licence, i ostalo, da ne nabrajam, potrajace. To sta vi radite sa parama koje vam da, to je vas problem. Ne mozes da me ubedis da bolje igrace od ovih niste mogli da nadjete, jer sam milion posto siguran da ste mogli. Ali je vasoj upravi preci tal nego tim. A vama navijacima je prece da kukate po internetu nego da promenite upravu. Na skupu za promenu uprave pojavi se vas 300. U prevodu - sami ste krivi!
p

pa hahahah

pre oko 1 mesec

Pa drzava ih unistava zato su doveli skuplje strane od jeftinijih domacih igraca
Y

Yuri

pre oko 1 mesec

Zna se da su domaci svi skuplji od stranih
@

@yuri

pre oko 1 mesec

Kao da Partizan placa domace igrace...