Timi Maks Elšnik (©Reuters)
Timi Maks Elšnik (©Reuters)

Predsednik Olimpije: Ne možemo da prodamo Elšnika

Vreme čitanja: 2min | uto. 23.07.24. | 16:48

"Naš cilj je da igramo ponovo u grupnoj fazi Lige konferencije i zabeležimo dobre rezultate tamo. Iz tog razloga, ne možemo da prodamo Timija"

Po prvi put u istoriji Olimpija je prošle sezone izborila plasman u grupnu fazu nekog evropskog takmičenja, ali je učešće završila u grupnoj fazi. Sada u klubu iz Ljubljane nameravaju da ponove taj podvig i u Evropi ostave dublji trag, a od krucijalnog značaja za ispunjenje tog cilja im je ostanak Timija Maksa Elšnika!

I mada je jedan od retkih koji bi mogao da svojim odlaskom napuni klupsku kasu, prvi čovek slovenačkog kluba Adam Delijus prioritet daje rezultatima i tvrdi kako će velika želja Crvene zvezde ostati na Stožicama.

Izabrane vesti

"Neću prodati Timija Maks Elšnika. Naš cilj je da igramo ponovo u grupnoj fazi Lige konferencije i zabeležimo dobre rezultate tamo. Iz tog razloga, ne možemo da prodamo Timija", izjavio je Delijus za Ekipa24.

Elšnik je partijama na Evropskom prvenstvu, predstavljajući Sloveniju, značajno podigao cenu i privukao na sebe pažnju brojnih klubova – od zagrebačkog Dinama i splitskog Hajduka preko italijanske Pize, engleskog Hal Sitija do Crvene zvezde koja je stavila čelnike Olimpije u ozbiljno iskušenje izašavši pred njih sa konkretnom ponudom.

Delijus ne krije da postoji interesovanje za Elšnika, ali...

"Tačno je da sam pregovarao sa predstavnicima Pize, ali rekao sam im isto što i vama sada. Nisam razgovarao ni sa kim lično, Goran Boromisa me je obavestio o interesovanju još nekih klubova, ali sam i njih informisao o konačnoj odluci. Moramo se boriti za dobro ovog kluba i slovenačkog fudbala uopšte kao i ostali predstavnici u evropskim takmičenjima. Reprezentacija Slovenije je svojim briljantnim nastupima na Evropskom prvenstvu skrenula pažnju evropske javnosti na slovenački fudbal, sada klubovi moraju da vuku ovaj vagon napred", zaključio je Delijus.


tagovi

Timi Maks ElšnikFK Crvena zvezdaLetnji prelazni rok 2024transferiTransferi uživo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara