Vladan Milojević (©Starsport)
Vladan Milojević (©Starsport)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (utorak): Kompromisno uz Zvezdu sa Bode/Glimtom...

Vreme čitanja: 1min | uto. 20.08.24. | 12:01

Pročitajte nekoliko predloga za 20. avgust…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA LŠ | 21:00
Bodo - Crvena Zvezda
ID: 8284473

U gornjem delu teksta, mogli ste da vidite uslove za aktivaciju specijalne igre na Zvezdu u lajvu. To je jedan deo priče, a drugi se odnosi na želje i mogućnosti tima Vladana Milojevića na ovom gostovanju. Znamo dobro da je Bode/Glimt nezgodan domaćin, znamo i na kakvoj će podlozi igrati Zvezda, i baš zato biramo kompromisno tipovanje. S na šta ciljaju Norvežani, a pošto držimo da im ni Zvezda neće ostati dužna, smatramo da golova može da bude.


Oba tima daju gol

Tip: gg3+ (1.95)
Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA LK | 18:00
Noah - Ruzomberok
ID: 8284265

Jermenski prvoligaš Noa je priredila veliku senzaciju u 3. kolu kvalifikacija za Ligu konferencije, pošto je eliminisala vicešampiona Grčke, atinski AEK. Pre toga je bila bolja i od makedonske Škendije (ukupno 4:1) i malteške Slijeme (ukupno 7:0), tako da je puna samopouzdanja pred duel sa Slovacima. Dajte onda da im poklonimo poverenje, a pošto uz njega ide i najveća kvota na svetu, zašto da ne pokušamo.


Konačan ishod

Tip: 1 (2)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA LŠ | 21:00
Dinamo Zagreb - Qarabag
ID: 8284471

Ove sezone prvak Azerbejdžana želi da napravi iskorak i da se plasira u Ligu šampiona, tek drugi put u svojoj istoriji. Dve prepreke je već preskočio savladao je gibraltarski Linkoln Red Imps (ukupno 7:0) i bugarski Ludogorec. U Bakuu je izgubio sa 2:1, u Razgradu posle preokreta došao do 3:2, a potom u produžecima postigao još četiri pogotka za nestvarnih 7:2, odnosno ukupnih 8:4. Pošto znamo šta ih čeka na Maksimiru, pokušavamo s kecom.


Konačan ishod

Tip: 1 (2)
Za izbegavanje
EGIPAT - KUP | 20:00
Future - Enppi
ID: 8285598

Šarene igre oba tima opominju. Ovde bukvalno ne može da se tvrdi ništa, odnosno da se potkrepi činjenicama. Danas je upravo ovaj par enigma koju nećete, a ni vi s nama lako rešiti. Ma za koji tip na pobednika da se odlučite, greška visi u vazduhu, i zato dalje ruke od ove utakmice. Ko pokuša, mogao bi lako da se kaje, a mi zaista da predlažemo neku suludu misju niti želimo, niti nam je tako nešto na pameti.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.3)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA LŠ | 21:00
Lille - Slavia Praha
ID: 8284469

Egzaktne činjenice čine odabir tipa na ovom meču poprilično jednostavnim. Naime, Lil je, kao što je već poznato, uspeo u velikoj drami da izbaci Murinjov Fener i čini se da je tada obavio daleko teži deo posla nego što ga čeka u ovoj, poslednjoj fazi kvalifikacija za Ligu šampiona. Slavija ne bi trebalo da bude tako tvrd orah, pa se tako i postavljamo prema ovom timu.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.75)
Fiksevi dana
DANSKA 2 | 18:00
Roskilde - Horsens
ID: 8283697

Moglo bi se na ovom meču unosno profitirati. Naime, nakon pet kola Danske 2, slobodni smo da ocenimo domaćina kao faktičkog očajnika. Pet uzastopnih poraza, uz nula bodova sasvim su nam dovoljni da branimo tezu po kojoj je Horsens koji ima devet bodova favorit u gostima. Ovaj klub inače redovno dobija mečeve para. I, treba li vam više bilo šta da na tiket stavite tip dva?


Konačan ishod

Tip: 2 (1.85)
Fiksevi dana
RUMUNIJA 2 | 18:00
Steaua - Resita
ID: 8284261

Po pobedu i remi imaju obe ekipe, a mi držimo da će se u Bukureštu pevati pesma koju Steaua svira. Uostalom, Resita je dužna klubu velikog imena još od februara kada je na poslednjem meču para došla GG3+ igra. Mi ipak nećemo ići predaleko, jer ne pada nam ni na kraj pameti da kombinujemo. Ići ćemo na pobedu Steaue, pa šta bude. Naravno, jer domaći teren je ipak adut koji ne smemo da zanemarimo.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.8)
Fiksevi dana
BRAZIL 2 | 23:55
Novorizontino - Ituano
ID: 8284291

Domaćin se bori za čelo tabele, a Ituano za goli život! I, šta nam to govori, sem da se ne zalećemo sa izborom tipa, te da je unosna igra na pobedu domaćina vrlo izgledna. Uostalom, Novorizontino je dobijao na četiri poslednja meča para, pa mislimo da gosti ovde ne mogu da očekuju da mogu da se vade iz nezavidne situacije u kojoj se nalaze. To je naše mišljenje, a vi vidite kako će vam se ova utakmica uklopiti u koncepciju tiketa.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.5)

tagovi

predlozzi i tipovanjasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara