Takuma Asano (Partizan) na meču sa Napretkom
Takuma Asano (Partizan) na meču sa Napretkom

PREDLOZZI I TIPOVANJA (subota): “Valjak” gazi “čarapane”

Vreme čitanja: 1min | sub. 06.02.21. | 11:10

Pročitajte nekoliko predloga za 6. februar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
NEMAČKA 1 | 15:30
Schalke - RB Leipzig
ID: 5369671

Jedan od glavnih problema domaćih je besparica, otud i odluka da puste standardnog štopera Ozana Kabaka na pozajmicu u Liverpul, mada se bore za “goli život”. Bikovi nisu sentimentalni, imaju bolji međusobni bilans i dolaze po ceo plen. Želite li veću kvotu, dvojci dodajte 2+.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.43)
Vredi probati
TURSKA 1 | 17:00
Fenerbahce - Galatasaray
ID: 5369120

Prva tri mesta tabele Superlige drže tri istanbulska giganta, što je slika koju poslednjih godina nismo često gledali, a krivac za to bio je Fener koji je bio u neprekidnoj eroziji. No, sada u najveći turski derbi ulazi sa liderske pozicije. Očekujte 0-2, a rizikujte sa iksom.


Konačan ishod

Tip: X (2.95)
Vredi probati
ENGLESKA 2 | 13:30
Coventry - Watford
ID: 5369255

Koventri se nalazi u donjoj polovini tabele, ali iza njega su neka solidna izdanja i mogao bi da namuči ekipu Votforda koja je favorit na ovom meču, iako je vezala remi sa Milvolom i poraz od KPR. Njihov novembarski okršaj obilovao je pogocima na obe strane, valjda će i ovaj.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.1)
Fiksevi dana
ITALIJA 1 | 15:00
Atalanta - Torino
ID: 5369654

Torino je pre nedelju dana u poslednjim minutima meča izbegao poraz od Fjorentine, koja je u jednom trenutku ostala sa devetoricom igrača. Atalanta je znatno kvalitetnija i od Viole, i od Bikova, pa kec nema alternativu. Golove preskočite jer će domaći čuvati snagu za Napoli.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.5)
Vredi probati
NEMAČKA 2 | 13:00
Osnabruck - Bochum
ID: 5368990

Bohum je u prošlom kolu doživeo pomalo iznenađujući neuspeh kod kuće u duelu sa Karlsrueom, ali sada ide “na noge” ekipi koja je u izuzetno lošoj formi (pet vezanih poraza), što je dobra prilika da se VFL iskupi za pomenuti kiks. Sumnjate li u dvojku, tipujte na 1+I&1+II.


Konačan ishod

Tip: 2 (2)
Fiksevi dana
ITALIJA 1 | 18:00
Juventus - Roma
ID: 5369659

Juventus je u poslednje vreme u sjajnoj formi, a u utorak je bio bolji od Intera u prvom polufinalnom meču Kupa, i to kao gost. Savlada li Romu, koja je posle nekih slabijih partija vezala dve pobede kod kuće preskočiće je na tabeli i u dobrom raspoloženju dočekati nove izazove.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.8)
Fiksevi dana
SRBIJA 1 | 17:00
Partizan - Napredak
ID: 5370216

 

Pre odlaska na prvenstvenu pauzu Partizan je imao osam pobeda, uključujući i jednu u Kupu, a na samo jednoj od tih utakmica primio je gol. Napredak je u donjem delu tabele i ne bi smeo da predstavlja veću prepreku za Crno-bele. Kec je siguran, kako “čist”, tako i u hendikepu.


Hendikep pobeda

Tip: 1 (1.67)
Za izbegavanje
HOLANDIJA 1 | 14:00
Zwolle - RKC Waalwijk
ID: 5368970

RKC Valvajk nalazi se u opasnoj zoni, ali ni njegov protivnik ne stoji mnogo bolje na tabeli, iako ima sedam bodova više. Zvole je od početka godine zabeležio samo jednu pobedu i sklon je remijima. Kako i gosti u poslednje vreme obično igraju nerešeno, bolje je da ih preskočite.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.98)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara