Gol Frenkija de Jonga (Barselona) protiv Valensije
Gol Frenkija de Jonga (Barselona) protiv Valensije

PREDLOZZI I TIPOVANJA (subota): Valensija krvari, a kad Barsa namiriše krv…

Vreme čitanja: 1min | sub. 19.12.20. | 11:41

Pročitajte nekoliko predloga za 19. decembar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 13:30
Crystal Pal. - Liverpool
ID: 5278764

Kristal Palas je prethodnog vikenda napravio uslugu Liverpulu odigravši 1:1 sa Totenhemom, ali Crveni nisu uspeli da iskoriste remi glavnog rivala u borbi za prvo mesto jer su i sami zabrljali. Međutim, već u sredu su to ispravili pobedivši Pevce 2:1. Ovde je dvojka izvesna.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.73)
Vredi probati
ENGLESKA 1 | 18:30
Everton - Arsenal
ID: 5278734

Moramo da budemo iskreni - bez obzira na odlična izdanja Arsenala u Ligi Evrope, svakog dana očekujemo otkaz Mikelu Arteti jer Tobdžije nikako ne uspevaju da se “sastave” u engleskom prvenstvu (vezale su šest kola bez pobede, uz samo dva remija). Everton bi mogao da ih dobije.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.6)
Za izbegavanje
RUMUNIJA 1 | 19:30
Medias - Viitorul
ID: 5278709

I jedni i drugi su u donjoj polovini tabele. Vitorul je u poslednje vreme imao dosta problema sa formom, zbog čega se ne usuđujemo da mu poklonimo poverenje iako je, ukupno gledano, u dosadašnjem delu šampionata ostavio nešto bolji utisak nego protivnik. Bolje ih preskočite.


Konačan ishod

Tip: 2 (2)
Fiksevi dana
ŠPANIJA 1 | 16:15
Barcelona - Valencia
ID: 5278336

Barsa ima veliki zaostatak za vodećima na tabeli, a do javnosti stalno dopiru priče o izuzetno lošoj atmosferi u svlačionici. Na sve to ponovo su aktuelne spekulacije o odlasku Lea Mesija. Međutim, i Valensija je u veoma lošoj situaciji, što ipak najavljuje keca na Nou Kampu.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.33)
Fiksevi dana
NEMAČKA 1 | 18:30
Leverkusen - Bayern
ID: 5278959

U pitanju je derbi jesenjeg dela Bundeslige, a Leverkuzen u njega ulazi sa prvog mesta na tabeli i bodom prednosti u odnosu na velikog rivala. Zbog toga su u opticaju sva tri konačna ishoda (mada kvote favorizuju goste). I jednin i drugi igraju efikasno, te potražite GG3+.


Oba tima daju gol

Tip: gg3+ (1.5)
Fiksevi dana
PORTUGALIJA 1 | 21:30
Sporting - Farense
ID: 5278765

Seriju od šest pobeda u različitim takmičenjima Sporting je prekinuo remijem na gostovanju Famalikau, ali je ipak zadržao lidersku poziciju na tabeli. Realno je da Lavovi “smažu” i Farense, koji je dosad osvojio svega osam bodova i sa kojim su retko imali nekih problema.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.3)
Vredi probati
ENGLESKA 2 | 13:30
Norwich - Cardiff
ID: 5279109

Posle neočekivanog poraza na gostovanju Lutonu Norič je vezao četiri pobede (i to sve rezultatom 2:1), te i dalje drži lidersku poziciju. Kardif je uvek vrlo neugodan protivnik, bez obzira na to što je trenutno tek deseti, ali ovde nam ipak kec deluje kao najrealniji izbor.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.05)
Vredi probati
FRANCUSKA 1 | 19:00
Olympique Marseille - Reims
ID: 5279538

Rems golmana reprezentacije Srbije Predraga Rajkovića prolazi kroz veoma težak period (nalazi se tik iznad zone ispadanja), a s obzirom na sjajnu Marseljevu formu i šampionske ambicije gosti će se vratiti kućama u još sumornijem raspoloženju. Keca bi čak moglo da isprati 3+.

 


Konačan ishod

Tip: 1 (1.93)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara