Lukas Ernandez (Francuska) i Kristijano Ronaldo (Portugalija)
Lukas Ernandez (Francuska) i Kristijano Ronaldo (Portugalija)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (subota): Nema goleade u Lisabonu

Vreme čitanja: 1min | sub. 14.11.20. | 11:52

Pročitajte nekoliko predloga za 14. novembar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
LIGA NACIJA A | 20:45
Portugal - France
ID: 5206605

Ova utakmica trebalo bi da odluči o prvom mestu u Grupi 3 Lige A. Rivali u nju ulaze sa po 10 bodova, a tradicija je prilično na strani Francuza. Međutim, njen značaj će sigurno doprineti nešto zatvorenijoj igri, zbog čega je bolje da obiđete ishod u Lisabonu i potražite 0-2.


Ukupno golova

Tip: 0-2 (1.69)
Fiksevi dana
AFRIČKI KUP NACIJA KVALIFIKACIJE | 20:00
Egypt - Togo
ID: 5206448

Egipat je potpuno podbacio u kvalifikacijama za Kup afričkih nacija jer remiji sa Komorskim Ostrvima i Kenijom ne idu uz reputaciju sedmostrukog šampiona Crnog kontinenta. Međutim, Togo je "fenjeraš", pa Mohamed Salah i saigrači ne bi smeli ponovo da se obrukaju. Odigrajte keca.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.45)
Vredi probati
LIGA NACIJA A | 20:45
Sweden - Croatia
ID: 5206596

Hrvatska je pre mesec dana dobila njihov međusobni okršaj, ali Vatrenima su to jedini bodovi koje su osvojili u ovoj Ligi nacija, što je prilično razočaranje. S druge strane, Šveđani nemaju nijedan i nekako nam je kec najmanje realan u celoj priči. Probajte kombinaciju X2&GG.


Mozzart kombinazzije

Tip: X2&gg (2.55)
Vredi probati
LIGA NACIJA C | 18:00
Cyprus - Luxembourg
ID: 5206860

Luksemburg je jedno od najprijatnijih iznenađenja aktuelnog izdanja UEFA C Lige nacija - gosti su poravnati sa Crnom Gorom i imaju dobre šanse da se plasiraju u viši rang takmičenja, dok je Kipar očajan. Iz tog razloga bismo rizikovali s dvojkom, a ako nećete gađajte 2-3.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.45)
Za izbegavanje
AFRIČKI KUP NACIJA KVALIFIKACIJE | 20:00
Dr Congo - Angola
ID: 5206447

I od jednih i od drugih očekivalo se mnogo više u ovom takmičenju, ali posle dva kola oni "gledaju u leđa" Gambiji i Gabonu. Novi neuspeh lako bi mogao da košta poraženog učešća na kontinentalnoj smotri i to će usloviti oprez, što najavljuje malo golova. Vi ih bolje preskočite.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.77)
Fiksevi dana
LIGA NACIJA A | 20:45
Germany - Ukraine
ID: 5206591

Znate ko su i šta su Nemci. Znate da su izuzetno retke situacije kada oni nisu apsolutni favoriti, bez obzira na to da li im je stalo do takmičenja ili utakmicu koriste za isprobavanje nekih novih opcija. Jeste da su Ukrajinci nedavno dobili Špance kod kuće, ali kec je zacrtan.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.3)
Vredi probati
LIGA NACIJA A | 20:45
Switzerland - Spain
ID: 5206611

Švajcarci su samo jednom uspeli da slave u međusobnom okršaju sa Špancima, i to pre više od deset godina, a s obzirom na situaciju na tabeli ni sada ne očekujemo da trijumfuju (zabeležili su samo dva remija). Gosti imaju bod više od Nemačke i Ukrajine i ovde su favoriti.


Konačan ishod

Tip: 2 (2)
Vredi probati
LIGA NACIJA C | 18:00
Azerbaijan - Montenegro
ID: 5206852

Kada su u oktobru izgubili kao domaćini od Luksemburga, Crnogorci su nam pokazali da se od njih sve može očekivati. A mi očekujemo da sada dožive poraz, iako imaju nekoliko vrsnih individualaca. Sumnjate li u keca, tu su 0-2 gola, no kvota na konačan ishod je vredna rizika.


Konačan ishod

Tip: 1 (3.7)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara