Sadio Mane (Liverpul) na utakmici sa Arsenalom
Sadio Mane (Liverpul) na utakmici sa Arsenalom

PREDLOZZI I TIPOVANJA (subota): Liverpul nastavlja tamo gde je stao

Vreme čitanja: 1min | sub. 29.08.20. | 11:40

Pročitajte nekoliko predloga za 29. avgust...


NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Izabrane vesti

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Vredi probati
ŠKOTSKA 1 | 16:00
Kilmarnock - Dundee Utd.
ID: 5046949

 

Kilmarnok je u dosadašnjih pet kola osvojio svega dva boda (istina, jedan od njih u duelu sa šampionom Seltikom). Dandi Junajted je na gostovanjima ostvario maksimalan učinak i vredi probati sa dvojkom, koja plaća fenomenalno. Ukoliko sumnjate u goste, opredelite se za 2-3.


Konačan ishod

Tip: 2 (3)
Vredi probati
REP. IRSKA - KUP | 20:45
Bray - Finn Harps
ID: 5046210

Ovogodišnje izdanje FA kupa Republike Irske stoto je po redu, ali je pandemija koronavirusa sprečila slavljeničku atmosferu jer je zbog nje broj učesnika smanjen, te se za trofej bore samo klubovi iz dve najjače lige. Fin Harps je član elite i ima prednost protiv drugoligaša.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.45)
Fiksevi dana
ENGLESKA - SUPER KUP | 17:30
Arsenal - Liverpool
ID: 5046698

Liverpul očekuje težak posao u narednom prvenstvu jer će svi želeti da “skinu skalp” novopečenom šampionu, a sve počinje upravo od ove utakmice protiv pomalo iznenađujućeg osvajača FA kupa. Obe ekipe imaju kadrovskih problema, ali ne sumnjamo u dvojku na praznom Vembliju.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.75)
Fiksevi dana
ŠKOTSKA 1 | 18:30
Hamilton - Rangers
ID: 5046208

Posle očajnog starta i odlaganja jedne utakmice (ne svojom krivicom) Hamilton je u minulom kolu osvojio prve bodove savladavši Madervel na strani. Međutim, sada mu stiže rival sa kojim malo ko može da se nosi i dvojka je sigurna, a tradicija najavljuje i 3+. Zato kombinujte.


Mozzart kombinazzije

Tip: 2&3+ (1.53)
Fiksevi dana
RUSIJA 1 | 17:00
Spartak Moscow - Arsenal Tula
ID: 5046751

Spartak je prošlog vikenda zabeležio izuzetno važnu pobedu u okršaju sa ambicioznim gradskim rivalom Lokomotivom. Zanimljivo je da je i Arsenal u istom kolu bio bolji od kluba iz prestonice Dinama, koji je u sredu bio bolji od prvaka Zenita. Verujemo u keca, ali i malo golova.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.6)
Fiksevi dana
RUMUNIJA 1 | 20:00
Cluj - Sepsi
ID: 5046875

Branilac titule Kluž dobro je počeo prvenstvo i bez obzira na to što je u sredu igrao težak meč kvalifikacija za Ligu šampiona protiv zagrebačkog Dinama i doživeo eliminaciju posle izvođenja penala apsolutni je favorit u okršaju sa Sepsijem. Njihovi dueli obično su tvrdi.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.7)
Vredi probati
FRANCUSKA 1 | 17:00
Rennes - Montpellier
ID: 5046910

Prethodni dolazak na Roazon Park, početkom marta, žele što pre da zaborave u Monpeljeu - Ren je tada ponizio goste sa 5:0. Teško je verovati u sličnu rapsodiju crveno-crnih, ali kec ima prevagu pošto južnjaci iz nekog razloga ne umeju da se nose sa njima. Kvota je primamljiva.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.05)
Za izbegavanje
ENGLESKA - LIGA KUP | 16:00
Stevenage - Portsmouth
ID: 5047050

Navikli su nas Englezi da se u ovo vreme uveliko igra druga runda Liga kupa, ali virus koji je okupirao planetu uticao je i na raspored ovog takmičenja koje zbog njega startuje danas. Zbog okolnosti koje su vam dobro poznate preskočite ovaj par, iako je prvi impuls dvojka.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.75)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara