Jovan Ilić (Proleter NS) i Miloš Jojić (Partizan)
Jovan Ilić (Proleter NS) i Miloš Jojić (Partizan)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (subota): Gazi Valjak preko Karađorđa

Vreme čitanja: 1min | sub. 17.07.21. | 11:03

Pročitajte nekoliko predloga za 17. juli…

 

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Izabrane vesti

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
RUSIJA - SUPER KUP | 18:00
Zenit - Lok.Moscow
ID: 5698154

Biće ovo zanimljiv meč jer je Lokomotiva prethodnih godina bila jedan od najvećih Zenitovih rivala. Ona je i poslednji klub koji je osvojio titulu pre nove dominacije belo-plavih. Njihov okršaj u Superkupu 2019. pripao je Moskovljanima, a prošlosezonski Zenitu. Birajte GG.


Oba tima daju gol

Tip: gg (1.8)
Za izbegavanje
ŠKOTSKA - LIGA KUP | 16:00
Dundee Utd. - Arbroath
ID: 5699816

Arbrout je prethodnih godina imao uspeha u Dandiju - primera radi, poslednje odmeravanje pripalo mu je "minimalcem", a to se dogodilo u sezoni 2019/20. u Čempionšipu. Njihovi susreti i inače su tvrdi, te i sada očekujemo malo pogodaka. No, naša preporuka vama je izbegavanje.

 


Konačan ishod

Tip: 1 (1.62)
Fiksevi dana
SRBIJA 1 | 21:00
Proleter N.S. - Partizan
ID: 5698955

U prva dva kola fudbaleri Partizana gostuju u Novom Sadu - večeras Proleteru, a sledećeg vikenda Vojvodini. Između ta dva okršaja izabranici Aleksandra Stanojevića počinju i evropske kvalifikacije, pa je veoma važno da zadrže dobro raspoloženje. Uopšte ne sumnjamo u dvojku.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.5)
Fiksevi dana
LIGA ŠAMPIONA AFRIKE | 21:00
Kaizer Chiefs - Al Ahly Cairo
ID: 5697638

Poprište finala LŠ Afrike biće Kazablanka, a Crni kontinent ili će da dobije novog-starog prvaka Al Ahli, ili će trofej po prvi put da pripadne južnoafričkom Kajzeru Čifsu. Velikan iz Kaira je čak devet puta osvajao ovaj trofej, zbog čega je apsolutni favorit u ovom duelu.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.67)
Vredi probati
NORVEŠKA 1 | 20:00
Sarpsborg 08 - Bodo
ID: 5697869

Na prethodnoj utakmici koju su odigrali kao domaćini fudbaleri Sarpsborga savladali su Molde i zato branilac titule mora da bude veoma oprezan, posebno zbog činjenice da u poslednje vreme deluje vrlo neubedljivo (četiri meča bez pobede, uz čak tri poraza). Ipak, gađajte dvojku.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.4)
Fiksevi dana
BELGIJA - SUPER KUP | 20:45
Club Brugge - Genk
ID: 5697663

Ove ekipe sastale su se u maju, u poslednjem kolu doigravanja za titulu, i tada je Genk slavio kao gost sa 2:1. Međutim, fudbalerima Klub Briža taj meč nije puno značio pošto su već bili obezbedili šampionski pehar. Sada očekujemo keca, a najavljuje ga i međusobna tradicija.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.85)
Vredi probati
ŠVEDSKA 1 | 15:00
Degerfors - Malmo
ID: 5698069

Ovo je duel doskorašnjeg drugoligaša i zvaničnog prvaka i već to je dobar razlog da odigrate dvojku. Osim toga, prošlonedeljni debakl kod Hamarbija (5:1) morao je da uzdrma Degerfors, ali poroznost Malmeove odbrane nagoveštava i GG3+. Ako jurite veliku kvotu probajte KMB 2&GG.


Mozzart kombinazzije

Tip: 2&gg (2.85)
Vredi probati
GOLD KUP | 03:30
Panama - Honduras
ID: 5698382

Panama i Honduras poslednjih godina imaju ujednačen skor, a i sada su na sličnom nivou, zbog čega ne bi trebalo odbaciti nijedan ishod. Samo zbog veće reputacije nominalnih gostiju razmotrite dvojku (ili bar X2), dok značaj utakmice najavljuje da neće biti puno pogodaka.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.2)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara