Frančesko Ačerbi (Inter) i Erling Haland (Man. Siti)
Frančesko Ačerbi (Inter) i Erling Haland (Man. Siti)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (sreda): Siti dobija i reprizu sa Interom

Vreme čitanja: 1min | sre. 18.09.24. | 11:38

Pročitajte nekoliko predloga za 18. septembar…


NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Izabrane vesti

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Fiksevi dana
LIGA ŠAMPIONA | 21:00
Celtic - Slovan B.
ID: 8342664


Navijači škotskog prvaka imaju puno razloga za zadovoljstvo, a tako bi trebalo da ostane i posle ove utakmice. Kelti se prošle godine nisu proslavili (bili su poslednji u grupi sa četiri boda), ali rival je prvi put prošao kvalifikacije, te kec nema alternativu (možda uz 2-3).



Konačan ishod

Tip: 1 (1.28)
Fiksevi dana
LIGA ŠAMPIONA | 21:00
Man.City - Inter
ID: 8342659


Repriza finala LŠ iz 2023. ujedno je najinteresantniji duel dana. Međutim, partije koje su rivali pružili u dosadašnjem delu sezone ne ostavljaju previše prostora za dilemu. Siti je osvojio domaći Superkup i ima maksimalan učinak u prvenstvu, dok Inter brlja. Kec je realan.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.55)
Fiksevi dana
LIGA ŠAMPIONA | 21:00
PSG - Girona
ID: 8342680


Baš nas zanima kako će debitant Đirona, koja je prošle sezone opčinila fudbalski svet “plivati među ajkulama”, tim pre što je ostala bez nekoliko startera. PSŽ se oslodio bremena zvanog Kilijan Embape i deluje veoma nadahnuto, zbog toga osim keca biramo i kombinaciju 1&3+.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.35)
Fiksevi dana
ENGLESKA - LIGA KUP | 21:00
Coventry - Tottenham
ID: 8343009


Totenhem je razočarao navijače pre odlaska na pauzu tako što je izgubio u Njukaslu, a potom i po povratku sa nje jer je poražen u derbiju sa Arsenalom, i to kao domaćin. Ovo je prilika da se Sparsi malo iskupe pošto rival ne može da se pohvali formom. Dvojka nema alternativu.



Konačan ishod

Tip: 2 (1.4)
Vredi probati
LIGA ŠAMPIONA | 18:45
Bologna - Shakhtar
ID: 8342689


Bolonja je samo 1964. nastupila u tadašnjem Kupu šampiona, ali je odmah ispala od Anderlehta, a i u ovu sezonu ušla je veoma loše. Ni Šahtjor ne blista u prvenstvu, no, njegovo bogato međunarodno iskustvo moglo bi da donese KMB X2&GG, iako kvote favorizuju italijansku ekipu.


 



Mozzart kombinazzije

Tip: X2&gg (3.1)
Vredi probati
LIGA ŠAMPIONA | 18:45
Sparta Praha - Salzburg
ID: 8342685


Sparta je imala za kolo duži put do učešća u glavnoj “predstavi”, ali su Salcburgovi protivnici bili teži (Tvente i Dinamo Kijev). Domaći su prošle sezone došli do osmine finala LE, a Bikovi su bili četvrti u grupi LŠ. Sve je realno na ovom duelu, ali ipak probajte s kecom.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.4)
Vredi probati
LIGA ŠAMPIONA | 21:00
Club Brugge - Dortmund
ID: 8342670


Dortmund je kvalitetniji, međutim, budući da su Milioneri prošlosezonski finalisti Klub Briž biće posebno motivisan za popravljanje međusobnog bilansa. Zato očekujemo golove u obe mreže i oba poluvremena. Ipak, da li će to biti dovoljno da ne dođe dvojka? Iskreno, sumnjamo.



Konačan ishod

Tip: 2 (2.1)
Za izbegavanje
TURSKA 1 | 19:00
Samsunspor - Basaksehir
ID: 8343001


U pitanju je odložena utakmica trećeg kola, koja je svojevremeno pomerena zbog učešća Bašakšehira u kvalifikacijama za LK. Gosti pružaju odlične partije i u ovaj okršaj ulaze sa četiri boda više nego Samsun, koji je bez boda kod kuće. Ipak, čini se da je bolje da ih obiđete.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.05)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara