Golgeter Barselone Robert Levandovski
Golgeter Barselone Robert Levandovski

PREDLOZZI I TIPOVANJA (sreda): Rutinski zadatak za Barsu

Vreme čitanja: 1min | sre. 25.09.24. | 11:43

Pročitajte nekoliko predloga za 25. septembar…


NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Izabrane vesti

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Fiksevi dana
ŠPANIJA 1 | 21:00
Barcelona - Getafe
ID: 8362341


Barselona ima maksimalan učinak u prvenstvu i da li mislite da će ga pokvariti na svom terenu protiv Hetafea koji nije ostvario nijednu pobedu i koji je osvojio samo četiri boda? Naravno da neće. Kvota na keca nije impresivna, pa ako vas ne zadovoljava opredelite se za 1&3+.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.23)
Fiksevi dana
ENGLESKA - LIGA KUP | 21:00
Liverpool - West Ham
ID: 8362338


Liverpul je pre desetak dana imao priličan kiks, kada je na Enfildu izgubio od Notingem Foresta. Međutim, posle je otišao u prestonicu mode, prošetao se po pisti i vratio sa sva tri boda. To je Crvenima dalo dodatnu energiju te su “otresli” i Bornmut. Isto će proći i Vest Hem.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.37)
Fiksevi dana
LIGA EVROPE | 21:00
Man.Utd. - Twente
ID: 8361764


Mančester Junajted dosad je odigrao 19 takmičarskih utakmica sa holandskim klubovima i pobedio deset puta, uz pet poraza. Crveni đavoli nikako da se stabilizuju, što iritira i navijače i kladioce, ali ni Tvente nas nije baš oduševio na startu sezone, pa ipak gađajte keca.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.27)
Fiksevi dana
LIGA EVROPE | 21:00
Galatasaray - PAOK
ID: 8361801


Prvo odmeravanje Galate i PAOK-a je duel razočaranih. Ni turski, ni grčki prvak nisu uspeli da uđu u LŠ i tražiće kakvu-takvu satisfakciju protiv ekipe iz ne baš bratske zemlje. Cilju su bliži Lavovi, puni samopouzdanja posle ubedljive pobede nad Fenerbahčeom u subotu (3:1).



Konačan ishod

Tip: 1 (1.58)
Vredi probati
LIGA EVROPE | 21:00
Dynamo Kyiv - Lazio
ID: 8361791


To što se utakmica igra na neutralnom terenu u Hamburgu trebalo bi da bude olakšavajuća okolnost za fudbalere Lacija, kao što je bila i za njihove kolege iz Salcburga. No, Rimljanima baš i ne leže evropska gostovanja, pa ukoliko zazirete od dvojke opredelite se za 2-3 gola.



Konačan ishod

Tip: 2 (2.3)
Vredi probati
LIGA EVROPE | 21:00
Midtjylland - Hoffenheim
ID: 8361846


Čak i ako površno pratite dešavanja u Bundesligi poznato vam je da Hofenhajm niti ume, niti želi da se brani i da su njegove utakmice na kojima ne dođe GG3+ prava retkost. To je jedna od opcija, druga je KMB 1X&GG jer je Midtjiland odličan domaćin (a potonje sjajno plaća).



Mozzart kombinazzije

Tip: 1X&gg (1.97)
Vredi probati
LIGA EVROPE | 21:00
Nice - Sociedad
ID: 8361820


Ovaj par ne nagoveštava „kišu“ golova pošto akteri s obe strane Pirineja veliku pažnju pridaju defanzivi, prevashodno Sosijedad (Nicino demoliranje Sent Etjena od pre nekoliko dana bilo je izuzetak od pravila). Navedeno vuče ka 0-2, ali vama predlažemo da rizikujete sa kecom.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.45)
Za izbegavanje
ITALIJA - KUP | 21:00
Genoa - Sampdoria
ID: 8361541


Gradski derbiji često umeju da donesu neočekivane ishode, pa isto važi i za ovaj, bez obzira na to što se komšije takmiče u različitim ligama. Ni jedni, ni drugi ne mogu da se pohvale rezultatima (imaju po pet bodova i probleme sa realizacijom). Zbog toga ih bolje obiđite.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.85)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara