Pablo Sarabija (PSŽ) i Marcel Halstenberg (RB Lajpcig)
Pablo Sarabija (PSŽ) i Marcel Halstenberg (RB Lajpcig)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (sreda): I desetkovani PSŽ sekira Bikove

Vreme čitanja: 1min | sre. 04.11.20. | 11:23

Pročitajte nekoliko predloga za 4. novembar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Vredi probati
LIGA ŠAMPIONA | 18:55
Zenit - Lazio
ID: 5187713

Zenit ima problema sa formom, dok smo od Lacija očekivali da posle Dortmunda savlada i Briž, no ni remi na strani nije loš rezultat. Rimljani su u nedelju do pred sam kraj utakmice gubili na gostovanju Torinu, a onda su zapeli i osvojili sva tri boda. Zato im dajemo prednost.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.7)
Za izbegavanje
BELORUSIJA 1 | 13:00
Slavia Mozyr - Belshina
ID: 5190556

Belorusi su uvek neugodni za ljubitelje klađenja, čak i kada je situacija na prvi pogled jasna, kao kod ovog para. Slavija ima 12 bodova više nego protivnik, međutim, već mesecima ima dosta problema sa partijama na svom terenu. Čini nam se da je pametnije da ih preskočite.

 


Konačan ishod

Tip: 1 (2.05)
Fiksevi dana
LIGA ŠAMPIONA | 18:55
Basaksehir - Man.Utd.
ID: 5187715

Ogrešili smo se o Mančester Junajted. To što su Crveni đavoli slavili na Parku prinčeva nije nam bilo dovoljno da im poklonimo poverenje protiv Lajpciga, a oni su priredili pravi pakao Bikovima (5:0). Istina, u nedelju su izgubili od Arsenala, ali ovde su apsolutni favoriti.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.45)
Fiksevi dana
LIGA ŠAMPIONA | 21:00
Chelsea - Rennes
ID: 5187709

Ovo je još jedna utakmica na kojoj dajemo prednost engleskom klubu. Interesantno je da je Čelsi dobio samo jedno od prethodnih sedam domaćinstava u LŠ, ali to je učinio upravo protiv francuskog predstavnika (Lil), a oni i inače ne mogu da se pohvale učinkom na Stamford Bridžu.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.35)
Fiksevi dana
LIGA ŠAMPIONA | 21:00
Club Brugge - Dortmund
ID: 5187708

Druga polovina oktobra nije prijala Klub Brižu - mahom je izvlačio remije i nizao mečeve na kojima je i davao, i primao golove. Ovaj bi takođe mogao da se nađe u toj kategoriji, dok snaga i forma Dortmunda isključuju sve osim dvojke, mada bi domaći mogli do jednog pogotka.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.65)
Fiksevi dana
LIGA ŠAMPIONA | 21:00
Ferencvaros - Juventus
ID: 5187711

Juventus nije loše igrao protiv Barse u prošlom kolu, ali šta mu to vredi kada je poražen na svom terenu. Ferencvaroš je odoleo kijevskom Dinamu, međutim, Stara dama je daleko krupniji "zalogaj", a sa CR7 u timu biće to druga priča i dvojka neće izostati. Kombinujte je sa 2+.


Mozzart kombinazzije

Tip: 2& 2+ (1.48)
Vredi probati
LIGA ŠAMPIONA | 21:00
RB Leipzig - PSG
ID: 5187710

PSŽ je otputovao u Lajpcig bez Nejmara, Ikardija, Veratija, Drakslera i Embapea. To uvećava šanse Bikova, ali pitanje je da li mogu da se izdignu posle vezanih poraza na Old Trafordu i Borusija-Parku. Kao i u letošnjem polufinalu LŠ prednost ipak imaju Sveci, moguće je i GG.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.6)
Vredi probati
B I H 1 | 18:30
Sarajevo - Zeljeznicar
ID: 5188436

Poslednji derbi ova dva kluba odigran je krajem novembra prošle godine i tada je Željezničar slavio rezultatom 3:1, a posle dva odlaganja veliki rivali konačno se sastaju u ovoj sezoni. Sarajevo nešto sigurnije ulazi u ovaj duel jer jedini nema poraz u prvenstvu. Probajte keca.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.15)
Vredi probati
ENGLESKA 2 | 20:00
Reading - Preston
ID: 5186766

 

Redingova serija bez poraza okončana je u petak na gostovanju Koventriju, ali to ne kvari utisak koji ostavlja ekipa Veljka Paunovića. Domaćima neće biti lako jer je Preston na strani zabeležio tri pobede i remi, međutim, kec je ipak najrealniji, a kvota na njega je sjajna.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.55)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara