Selektor Joahim Lev i Toni Kros (Nemačka)
Selektor Joahim Lev i Toni Kros (Nemačka)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (sreda): "Biju" Nemci, al' "biju" i Česi

Vreme čitanja: 1min | sre. 11.11.20. | 11:26

Pročitajte nekoliko predloga za 11. novembar…

 

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Izabrane vesti

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Vredi probati
MEĐUNARODNE PRIJATELJSKE | 20:45
Netherlands - Spain
ID: 5201481

Uvereni smo da su vam i Holanđani i Španci pre mesec dana izobarali tikete, pa je red da se iskupe. U tri utakmice, na koliko je Frank De Bur vodio domaće oni nisu uspeli da zabeleže pobedu i verujemo da neće ni sada. Gosti su u boljoj formi, a kvota na dvojku je vredna rizika.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.4)
Za izbegavanje
RUSIJA 2 | 15:00
Chayka - Dinamo Br.
ID: 5202210

Domaći imaju pet bodova više nego Dinamo, koji je vezao isto toliko utakmica bez pobede, što u prvenstvu, što u Kupu. Reklo bi se da je ovde kec siguran, ali mi se ne slažemo sa time jer su fudbaleri Čajke proteklih sedmica bili pretežno skloni nerešenim ishodima. Preskočite ih.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.8)
Fiksevi dana
MEĐUNARODNE PRIJATELJSKE | 20:45
Germany - Czech R.
ID: 5201501

 

Selektor Nemačke Joahim Lev pozvao je dosta debitanata kojima će verovatno ukazati poverenje na ovoj utakmici. Pritom, Panceri poslednjih godina prilično opušteno doživljavaju prijateljske mečeve, a Česi su solidni, zbog čega nismo sigurni u keca. Možda je bolje da gađate GG.


Oba tima daju gol

Tip: gg (1.55)
Fiksevi dana
MEĐUNARODNE PRIJATELJSKE | 15:45
Greece - Cyprus
ID: 5201474

Grcima su mnogo važnije predstojeće utakmice UEFA Lige nacija (ULN) sa Moldavijom i Slovenijom u kojima će probati da izbore plasman u Ligu B, ali im je neophodna i dobra uvertira. Kipar ne može da im parira, ne pamti kada je poslednji put pobedio nekog, pa kec neće izostati.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.32)
Fiksevi dana
MEĐUNARODNE PRIJATELJSKE | 18:00
Montenegro - Kazakhstan
ID: 5201340

Kazahstan će da "glumi" Azerbejdžan, sledećeg protivnika Crnogoraca, i to u njihovom ključnom susretu u Ligi nacija, te bi selektor Hrabrih sokolova Faruk Hadžibegić mogao donekle da "promeša karte". U tom kontekstu 2-3 je razboritije od keca, a i kvota je za nijansu bolja.


Ukupno golova

Tip: 2-3 (1.95)
Vredi probati
MEĐUNARODNE PRIJATELJSKE | 20:45
Belgium - Switzerland
ID: 5201498

 

Belgijanci se zagrevaju za okršaje s Engleskom i Danskom u LN, a ni u jednoj od ovih utakmica neće moći da računaju na Edena Azara, kojem je dijagnostikovan COVID-19, a upitan je i Romelu Lukaku. Ipak, uvereni smo u keca, mada je realno da bude i puno pogodaka na obe strane.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.92)
Vredi probati
MEĐUNARODNE PRIJATELJSKE | 19:30
Denmark - Sweden
ID: 5201496

Dueli između Danske i Švedske nikada nisu sasvim prijateljski pošto se radi o velikim rivalima. Ni jedni, ni drugi neće moći da računaju na veliki broj fudbalera koji obično nose igru (razlog za to uglavnom je COVID-19), a gosti ni na selektora Janea Andersona. Probajte keca.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.8)
Vredi probati
MEĐUNARODNE PRIJATELJSKE | 18:45
Turkey - Croatia
ID: 5201478

 

Iza turskih fudbalera su četiri remija, ali zabeleženi su u okršajima sa veoma nezgodnim rivalima (dva puta sa Srbijom i na gostovanjima Nemačkoj i Rusiji). Hrvatska pruža promenljive partije, zbog čega se ne usuđujemo da joj damo prednost. Možda je GG3+ najmudriji izbor.


Oba tima daju gol

Tip: gg3+ (2.3)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara